Magazin Barbara palvin güzel mi herkes beğeniyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor çok güzel kadın çok değil ama güzel yine de güzel değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Beğenmeyen erkekler neden? Güncellemeler+1 yıl Yorum Barbara palvin güzel mi herkes beğeniyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Peh. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaa10 üzernden kacverirsn yüzüne Yorumla Edatekn +1 yıl Max TC erkeği Yorumla
Mavikelebeklerrr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Pilav diye okudum galiba acıktım bende baktım kendisi kim bilmiyorum ama iyi işte 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaah Yorumla Soran +1 yıl Sence çok çok mu güzel yoksa nasıl Yorumla Mavikelebeklerrr +1 yıl Şahsen yani ben iyi dedim de güzel demedim Çok çok güzel de demedim insan işte Yorumla Soran +1 yıl Yorum yaptığın için teşekkrler Fotolara baktın dmi Yorumla Mavikelebeklerrr +1 yıl Baktım Yorumla Soran +1 yıl Anladım gözüne çok güzel wow görünmedi. Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Benim hoşuma gitmiyor 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Neyi beğenmiyorsun mesela Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Sarışın olduğu için Yorumla Soran +1 yıl Sarışın değil kumral Yorumla Soran +1 yıl Yüzü nasıl Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Yüzüde güzel değil Yorumla Soran +1 yıl Yüzünde neyi beğenyorsun Yorumla Soran +1 yıl Beğenmiyorsun’ Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Üçgen gibi duruyor Yorumla
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Güzel degil yaa.. davşana benziyo.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzernden kaç verirsin yüz güzelliğine Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl 1 veriyom Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence çok mu yoksa orta mıı Yorumla _-_NobodyYs_-_ +1 yıl çok Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Güzel işte 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sence çok muu yoksa orta mıı Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bayağı simetrik duruyor. Bundan güzeli nasıl olur bilemedim de herkesin güzellik algısı farklıdır Yorumla Soran +1 yıl Bundan güzeli yok mu yani sana göre Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Noldu niye taktın. Sevgilin bundan mı hoşlanıyor yoksa😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok kız ben beğenmiyorum aksine millet neyini beğeniyo onu soruyorum sjsk Yorumla Soran +1 yıl Sence bundan güzeli yok mudur yani onu mu diyorsun Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Nerden bileyim dünyayı gezmedim Yorumla Soran +1 yıl Zaten bir sürü vardr ve evet katılıyorum sana güzellik göreceli.Ama sen yüzünü çok beğeniyorsun bunun onu anladım dimi Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Çenesi çok uzun çokta beğenmedim. Gözleri burnu fiziği güzel Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 10da 7 kesin var 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet olabilirNeyi beğenmiyorsunuz yüzündeSanırım yüz hatları çenesi falan Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Bilmiyorum renkli göz çok sevmiyorum. Sen kaç verirsin Yorumla Soran +1 yıl Ya Cidden göreceli işteGenel yorum barbaranın yüz hatları erkeksi diyen çok kişi varÇenesini beğenmeyen çok kişi varKimisi çok beğeniyo kimisi normal diyoAnlamıyorum ondan soruyorum cidden çok göreceli ya Yorumla Soran +1 yıl Bence çok iyi değil Yorumla Soran +1 yıl Peki göz değilde yüz hatları olarak nasıl buluyorsun çok mu yoksa orta mı Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Olabilir bilmiyorum bu tarz şeyleri yorumlamakta pek iyi değilim Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Orta mı çok mu Yorumla looklonly +1 yıl Puan olarak söylersem 10 üzerinden 9 veririm. Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Barbaranın yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin Yorumla
ezosuleymanova Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kaşları çok kavisli 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bazı fotolarnds öyle çıkmış heralde normal amaNasıl buluyorsun yüzünü çok mu beğenirsin Yorumla ezosuleymanova +1 yıl Ben sevmem Yuzu çok iddialı. Tatlı hali bile kasıntı gibi. Yorumla Soran +1 yıl Çok iddiali derken çok güzel demek mi yan Yorumla
geliorumbisn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 2024te hala bu mu sorgulaniyo e herhalde guzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Peh.
Hahahahaa
10 üzernden kacverirsn yüzüne
Max TC erkeği
Pilav diye okudum galiba acıktım bende baktım kendisi kim bilmiyorum ama iyi işte
Hahahaah
Sence çok çok mu güzel yoksa nasıl
Şahsen yani ben iyi dedim de güzel demedim Çok çok güzel de demedim insan işte
Yorum yaptığın için teşekkrler
Fotolara baktın dmi
Baktım
Anladım gözüne çok güzel wow görünmedi.
Benim hoşuma gitmiyor
Neyi beğenmiyorsun mesela
Sarışın olduğu için
Sarışın değil kumral
Yüzü nasıl
Yüzüde güzel değil
Yüzünde neyi beğenyorsun
Beğenmiyorsun’
Üçgen gibi duruyor
Güzel degil yaa.. davşana benziyo..
10 üzernden kaç verirsin yüz güzelliğine
1 veriyom
Cirkin diyen çarpılır
2016 da kalmadı mı bu soru
Gayet güzel
Sence çok mu yoksa orta mıı
çok
Güzel işte
Sence çok muu yoksa orta mıı
Bayağı simetrik duruyor. Bundan güzeli nasıl olur bilemedim de herkesin güzellik algısı farklıdır
Bundan güzeli yok mu yani sana göre
Noldu niye taktın. Sevgilin bundan mı hoşlanıyor yoksa😂😂😂
Yok kız ben beğenmiyorum aksine millet neyini beğeniyo onu soruyorum sjsk
Sence bundan güzeli yok mudur yani onu mu diyorsun
Nerden bileyim dünyayı gezmedim
Zaten bir sürü vardr ve evet katılıyorum sana güzellik göreceli.
Ama sen yüzünü çok beğeniyorsun bunun onu anladım dimi
Çenesi çok uzun çokta beğenmedim. Gözleri burnu fiziği güzel
10da 7 kesin var
Evet olabilir
Neyi beğenmiyorsunuz yüzünde
Sanırım yüz hatları çenesi falan
Bilmiyorum renkli göz çok sevmiyorum. Sen kaç verirsin
Ya Cidden göreceli işte
Genel yorum barbaranın yüz hatları erkeksi diyen çok kişi var
Çenesini beğenmeyen çok kişi var
Kimisi çok beğeniyo kimisi normal diyo
Anlamıyorum ondan soruyorum cidden çok göreceli ya
Bence çok iyi değil
Peki göz değilde yüz hatları olarak nasıl buluyorsun çok mu yoksa orta mı
Olabilir bilmiyorum bu tarz şeyleri yorumlamakta pek iyi değilim
Güzel.
Orta mı çok mu
Puan olarak söylersem 10 üzerinden 9 veririm.
Güzel
Barbaranın yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin
Kaşları çok kavisli
Bazı fotolarnds öyle çıkmış heralde normal ama
Nasıl buluyorsun yüzünü çok mu beğenirsin
Ben sevmem Yuzu çok iddialı. Tatlı hali bile kasıntı gibi.
Çok iddiali derken çok güzel demek mi yan
Çok beğenirim
2024te hala bu mu sorgulaniyo e herhalde guzel
Annem gibi güzel ve çekici
Evet