Şu hükümetin vermiş olduğu tek doğru karar eurovision olabilir. Farketmiyormusunuz şarkıları leş gibi olan sakallı kadın, etekli erkek, biseksuel grup, travesti vesaire özellikle birinci seçiliyor. Rusya yı dışlayıp israili içeri sokacak kadar yanlı, seçimi artık insanlara bırakmayıp juriye büyük pasta payını verecek kadar göz göre göre haksızlık yanlısı saçma bir program oldu. Eskiden insanlar gelip şarkı söyleyip gidiyordu. Şimdi ise herşeyin yasak ama lgbti lilerin el üstünde tutulduğu saçma politik bir yarışma oldu. İsrailin 5. liğini halk mı seçti sanıyorsunuz? Bile isteye derece verdiler. Bu tarz detaylara takılmıyorsunuz sanırım. Bilinç altınız bu mesajları gayet iyi alıyor.
Algıları yönetmek isteyenler en büyük organizasyonları, insanlığa en şirin ve masum gösteren içerikler olarak hazırlar ve düşünceleri yönetmek isterler , bunlardan biride maalesef eurovizyon oldu. İnsanlığa yapılan tüm zulümleri mobingleri , somurgeleri , psikolojik çökertme ve insanlara kendi birey saygınlığını unutturacak hatta kendi birey saygınlığına düşman olarak kendisini yönetenlere daha iyi köle olamadığı için kendisini parçalar bir hâle getirmekteler. Bunun farkına varmanız açısından dedim. Burada Müge vb. Bunların kepazeliği zaten ortada lakin arada çok farklar var. Ben Müge vb savunmuyor gereksiz buluyor sözümün geçeceği insanlara izlememesinj söylüyorum. Diğer tarafta tüm dünya insanlığını kıyım kıyım kiyacak kepazelikler yer almakta