Başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Nesrin Cavadzade şimdilerde rol aldığı yeni dizisiyle adından söz ettiriyor. Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan Nesrin Cavadzade son olarak havuz paylaşımıyla gündeme geldi. Bikinili görüntüsünü paylaşan Nesrin Cavadzade formda vücuduyla göz doldurdu.
Her paylaşımı olay olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz yaz sezonunda plajda üstsüz güneşlenirken görüntülenmiş ve bu görüntüleriyle uzun süre konuşulmuştu.

İddialara göre ünlü oyuncu o anların yayınlanmasının ardından kendini eve kapamış ve 4 gün boyunca ağlamış.
Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Şahika karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu yaz ayı boyunca ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptı.
Üstsüz görüntülerinin çıkmasının ardından Nesrin Cavadzade o dönem gündemi değiştirmek için çoğu hayranının tanımadığı babasıyla birlikte kamera karşısına geçerek poz vermişti.

Nesrin Cavadzade, babası ile eğlenceli karelerine; 'Cool baba' notunu düşmüştü.
Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve sık sık cesur pozlarıyla da dikkat çekiyor.
Nesrin Cavadzade'nin sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştığı cesur pozları kısa süre Her paylaşımı olay olan ünlü ismin bu defa son paylaşımıyla dikkat çekti. 'Uzun zamandır karbonhidratı kestim' notu ile bikinili bir videosunu paylaşan Nesrin Cavadzade'nin fit haline yorum yağdı. de binlerce beğeni ve yorum aldı.

Daha önce hakkında estetik yaptırdığına dair iddialar ortaya çıkan Cavadzade 'Gluteni, şekeri her türlü kes. 20 yıl aralıksız spor yap senin de benim gibi estetiklerin olur' sözleri ile yanıt vermişti.
Sence nasıl olmuş?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Birinde çıplak resmen bir de fotoğraf çekmişler
Normal işte bikinili diğer yüz binlerce kızdan ne farkı var :D
Sokakta görsem dönüp bakmam fiziğide baya kötü
Çok zayıf buldum. Azıcık kilo alsa daha çok yakışır eminim.
Kadın güzel ama bariz estetik var. Kötü değil ama inkar etmesine sebep yok.
Güzel ama bundan çok var :D
Fizik iyi sayılır ama göğüsler ufak ve yüz vasat
Üst soldaki resimde bikini de tam değil. Çok güzel değil bence
Çok zayıf geldi bana ya ,
böyle kendini bir şey sanan tipleri hiç beğenmiyorum nedense
çıplak haline alışığız devam etsin kaldıraç onun için kalkıyor :D
Gereksiz çekim olmuş
Beden paylaşmak bana göre değil
Bu bakış açısına sahip kadınları çok seviyorum
Kadına bayıldım
Bunun da fizik leş ama bu kadını çekici buluyorum
güzel bence