Fazla hot 🔥
Abartılıyor, o kadar da değil 🙄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

1972 doğumlu. Benden 11 yaş büyük.
50 yaşında bir kadın için bu fizik, görüntü büyük başarıdır. Abartıldığı gibi değil demişler 😁😂😂
50 yaşında kadın. 20-30 sene sonra nine olacak yaşa gelecek ( eğer ölmezde sağ kalırsa). Bunun yaşındaki teyzeler otobüste yer bekliyorlar oturmak için, altın gününde börek, çörek, kısır yapıyorlar. Aklıma Recep İvedik’in kadınlar günü sahnesi geldi 😁😂😂
https://www.youtube.com/embed/y8dtAeiocrcMerak ettim bu “ Abartılıyor o kadar da değil “ diyen 100 kişi neye dayanarak öyle dediler.
Düzenli uyku, spor ve diyet ile olması gereken bir durumdur. Bazı Türk kadınlarının hemen hepsinin ne yediğine, ne içtiğine ve nasıl yaşadığına dikkat etmedikleri için böyle hatunları görünce kıskanıyorlar işte ne yapsın garipler.
Cevap
67Cevap
Defne Samyeli'nin fiziği güzel bikinileride güzel taşıyor. Yaşından dolayı daha önplanda oluyor 50 yaşındaki bir kadın için çok hot.
Harika görünüyor
Bence orta bir fiziği var. Hatta ortanın biraz aşağısı bile sayılır. Türk kızları spor yapmadığı için kalçaları güzel değil. Artı, fizikleri de genel olarak kötü. Dost acı söyler. Gerçekler bunlar. Anca yoklukta olan erkekler beğenir böyle kadınları. Yüzü fena değil ama fiziği orta bence.
Kadın 50 yaşında bu fiziğe sahip. Hala yorum olarak göbeği kötü falan yazan var. Lan kadin 50 yaşında 50. Sen oturmuş 25 yaşında bilgisayar masasına bira içmekten balkona dönmüş göbeğini dayayarak bu kadının göbeği kötü yaziyosun.
Bu kadın bence net estetikli 24 yaşındayım işten eve gelince belimin ağrısından ölüyorum. Fizyoterapiste gidecem salon biraz boş dursa ama kadının kırışıklığı sarkığı yok. Normal değil.
Ne yiyip içiyor lan şu xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın diye merak ediyorum. Ruhu çöp ama vücudu muazzam kışkırtıcı arzulatici ve davetkar gözüküyor...
Helal olsun kadına. Bu yaşta bu güzellik, bu vücut ve bu seksilik ama Show Tv'de haber sunduğu zamanlarda daha usluydu ve daha hoş kadın geliyordu bana.
Bikini neden olay oluyor anlamış değilim? Bana kalsa üst kısmımız bizimde açık olmalı erkekler gibi
Prim almanız lazım böyle paylaşımlar için. Sayenizde meşhur oluyorlar.
Hayır bir de havaya girip sahneye çıkıyorlar üzücü yanı o.
🔥Fazla Hot: 50 yaşıma geldiğimde Defne Samyeli, 70 yaşıma geldiğimde Madonna, 90 yaşıma geldiğimde Ajda Pekkan gibi görüneyim, amin🙏
Uggfff ben mesleğimin gereği defne samyelinden kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett.
Şu kadın bir bitmedi gitti, kızı ayrı kendi ayrı !!!
defne hanım şarap gibi, her geçen gün güzelleşiyor.
Lan kadın nenem yasında ona ragmen benden gusel hot la hot
Görsel olarak bana hitap etmiyor ama yaşına göre güzel kadın
Kadının 50 yaşında olduğunu dikkate alırsak efsane bir güzellik bence
şuna kalkan varsa skktrsin gitsin testosteron hormonu baskılayıcı kullansın
faustun gelinine benziyo. iyi bişi mi dedim kötü mü idk
Yüzü fiziği yaşına göre iyi. Karın kası yapmaya çalışmış başarılı da olmuş maşallah 🧿
Fazla abartmayın. Tamam kadın güzel ama daha güzelleri de var
Begenmeyenler tam olarak nesini begenmemis ki :/
kadının fit bir vücudu var... iyi sevgili olur ama eş olmaz...
Fazla sıcak. Çok beğendim. Defne enfes kadın. Çok seviyorum zaten. ❤️🌸😎
Bu kadını tebrik ediyorum bu yaşta bu fizik kendine çok saygılı
Gayet güzel kadın ama yuzune yaptıgı islemlerle gitgide e. t'e benzemeye baslıyor
O kadar estetik ile Ajda Pekkan bile genç görünüyor.
ünlülerin bikini giymesi neden olay oluyor bu ülkede
Bizim kadınlarda olması gerek eksik özellik bu zayıflık. ama nerdee 30 luk kadınlar bile duba gibi olmuş. bide aynaya geçip kendilerini beğenmeye çalışıyor tombullar.
Kim olduğunu bilmiuorum ama muhteşem değil kötü de değil
abartılacak bir durum yok. Yeşil de çok kötü durmuş beğenmedim
harika buldum. gerçekten hala bu kadar güzel olabilmesi inanılmaz.
yakısmıyor ya cünkü cazibee yok pınar altuğ böyle değil mesela
cazibe var kadnda hiç olmazsa 😁
Kaç yaşında kadın ve fiziği mükemmel. Oturan boğa gibi yiyip içip katmanlı göbeği olan hamursak kadınlar beğenmez tanı hasetlikten kfkfmd
Görsel olarak bana hitap etmiyor bana kızı olmasın bu
Ne var canım bende 10 kilo versem, silikon yoptırsan, göbek kası yapsan aynı olurum 🤔🤔😂😂
Güzel bence yaşına rağmen manken gibi Aferin kadına.
50 yaşında kadın fit olması gayet güzel ama fotoğraf kareleri hep shoplu yaşından dolayı
Bu yaşta bu vücut nasıl yapılıyo ya imrenerek takip ediliyor 🙈
Yaşına rağmen bu fizik efsanee 😍
Normal çokta olaylık bir bikini değil.
Karnını az daha çekse içeri balon olup uçacak.
Kadın cok fit ya bayılıyorum bu yasta bu fizik
yaşlandığımda bile böyle çıtır olacağım işte.
Defneyle gülsen olmasa bu KS ne konuşcak acaba?
Baya hot yalnız kadın yaşlanmıyorr🔥
Bu yaşta harika bir kadın 🧿
Kadin bu yasta taş gibi masallah
Bizim türk kızları da oturduğu yerden çekirdek çitleyerek çok da iyi değil diyorlar ama 😂😂
Bu teyze ne şovu yapiyo hala mk
Taş gibi kadın, maşallah
50 yaşında şu fizik gerçekten muhteşem
burada daha açıkları var
Daha güzel giyenler var🤷♀️
Naptı bu kadın kırkından sonra 😂😂
Abartmaya gerek yok. Plaja inin hep öyle.
O ne biçim karın öyle😜
Göbeği içine çekmiş
Diyosuuuunnnnn
@LadyReiHino diyorum
Bildirim geldi ya nejat işlerin fotosunu görünce ALLAHIM DEDİM ACABA? meger sen missin.. bu nasıl merhamet.. kalbim durdu😅😅😅
@LadyReiHino çok mu seviyon nejatı 😊
Ewet biz küçükken gülbeyaz diye bi dizi vardı... ordan kalma bi çoçukluk aşkı demiroğlu🥰
Bide bizi gömmeseydi iyiydi😅 biraz çok konuşurumda😅😅
@LadyReiHino kim gömdü kız 😂
Fotonun üstündeki yazıyı diyorumm nejatın fotosunda
Abartılıyor, o kadar da değil 🙄
Cok güzel bi hatun bayılıyorum cok disi
Abartılmış Bir bikini 🛑
Elime geçse affetmem :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?