Tercih ettiği bikini sosyal medyayı ikiye böldü.

Of kime ne ya? KİME NE? Cehenneme o kadın gidecekse, o kadın yanacaksa bırak o düşünsün kardeşim. ''Cayır cayır yanacaksınnn'' diyerek en iyi Müslüman falan olduklarını mı sanıyor bu insanlar? Eğer çok iyi Müslüman olası varsalar, açsınlar ellerini havaya iki dua etsinler. Sevap, milletin günahlarını sayarak gelmiyor.
Dalga geçtiğini düşünüyorum.
Olabilir. Anormal bulmadım.
Cevap
9Cevap
İstediği gibi poz verir millete neymiş
Kimin ne yaptığı ne ettiği bizi hiç ilgilendirmez,
İster mekkeye gitsin ister tekkeye gitsin,
Biz bişey desek hadi be oradan sen kimsin derler.
Büyük Mahkeme'de gel bakalım eyyy aciz insan diye seslenir Alemlerin hakimi ve iğneden ipliğe varıncaya kadar herşey sorulur bütün herkesten,
İşte o gün ne o bizi kurtarabilir nede biz onu kurtarabiliriz.
Bence herkes kendi nefsine baksın.
Bize sanırım sadece Mekke pozu için Allah kabul etsin , bikinili pozu için de sen nasıl bir afetsin demek düşer xbxjsks :D
Yalnız kadın baya iyi fizik yapmış helal olsun
Takipçi değil de Şeyma Subaşı gibi sugar daddy kasan gold digger gibi çıkmış daha çok.
Dini görüşü vs si ilgilendirmez beni.
Bakınca direkt olarak gold digger görüyorum.
Canı istemiş öyle yapmış canı istemiş böyle yapmış kime ne sanki onların bir yerini açmış neden dokunuyorsa onlara
Her koyun kendi bacagindan asılacak Allah ve kulu arasına giremeyiz.
Yorum yapsak bize ne fayda ancak günaha gireruz.
Ne kadar açılması gerektiğini takıpcılerı mı karar verecekmıs komık :dd hem dinini yaşıyor hem hayatını yaşıyor ülkede ahlak bekçisi yobaz çok :d
İki kıyafet de siyah niye bu kadar üzerine gidiyorlar anlamıyorum
günahı da hayrı da Allah bilir dini düşünceleri bizi alakadar
Bize hesap sormak düşmez kim ne yaparsa yapsın diğer tarafta çok iyi bi şekilde soracaklarını düşünüyorum
Bu bi takım oyunu değil başkasının size gore olan günahları ya da yanlışları sizi etkilemez
Hac vafizesini yapmış. Sonrası onu ilgilendirir. Çoğu sanatçı da Mekke ye gidip bikini giymeye devam ediyor.
dinden soğuttuyorlar insanı. süslümanlar!
Herkes işine baksın diyorum ;)
Kimseyi bağlamaz isteyen istediğini yapsın
Allah akıl fikir versin
tesettürlüğün de bir anlami kalmadı sayenizde
Kadın sanki kabeye bikiniyle girdi
insan gercekten hayret ediyor
bunun altı tangadır çok hoş ya
Bunalımda olmalı 😀
Off karıya bak
Çok seksi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?