Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi linç yiycem ama bana komik geldi, gelmişsin 74 yaşına azraille burun burunasın bu yaşında neyi ispat ediyorsun ya 😂tamam o yaşa gelince bizde öyle olucaz ama ben o yaşta olsam kefen paramı biriktirirdim. Gözlerim kanadı resmen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaşlılar
Hayalimdeki kadın 74yasindaymis vay anasını olgun dedik nine cikti
Kafa aynı kafa, yaş sadece bir sayı. Günümüz sıradan Türk kadını.
74 yaşında böyle olabilmek tebrik etmek lazım
Sen bizim köydeki 113 yaşındaki nine yi gör hele hem zayıf hem de her işi yapıyor zımba gibi 😂
Ay ben korktum😨
Yaşına göre iyi ama gerek yoktu sanki
Demi Moore ye bakta iyi yaşına göre iyi vücudu gör
Nasıl 74 yaşında bu 😅
Yaşına göre iyi bakmış kendine bunun yaşında böyle olmayacaklar var hey yavrum hey sonra nasıl yokluk derler 😂😂
Ya her yeri sarkmış nesi iyi. 😂Sarkık sonuçta sen ona bak buruş buruş git bir demi Moore ye bakta yaşına göre iyi vücut nasıl olur gör 😂
Biz dilimize Füsun gibi ninelere kart popaz diyoruz 😂
74 yaşında bu kadın gibi ol gel seni alıyım 🤫😂
Göbeği kocaman ve buruşuk. Siz Harbinden yokluktasiniz zayıf olması önemli değil pörmüş sonuçta bu yaştan sonra iyi olsa ne olur.
Len değişik misin genç diyosan eğer Rus Ukrayna hatunları hadi kendini onlarla kıyasla bu kadını more ile kıyaslıyosun hadi yiyorsa kendini Rus veya Ukrayna kızları ile kıyasla 🤫😂
Ahaha Rus hiç deme onlar 30'un da çöküyor bunu herkes biliyor 😂bir de cidden yabancilar domuz eti yediğinden 30'a gelmeden çöküyorlar 😂
Yav Bi git işine more de Türk dimi domuz eti yemedi ondan dolayı öyle oldu yani 😄kızım git yabancı kızları kıskanıyorsun gelip burada laf yapma
Ruslar en iğrenci, Demi Moore de Rus değil ayrıca. Ama Ruslar 30'unda pörsüyor donuk şeyler ıy neylerini kıskanıcam senin gibi tipsiz kekolarr hayran bı onlara 😂
Yav He he 😂😂😂😂😂
Güncellemeni Copy/Paste yapsam?
Gözlerim.. Özür dilerim
vucudu harika bence
Bu nasıl yoklukturr 😂
yoklukla alakasi yok bence asiri Seksi ve cekici
Yaşına göre baya iyi.
Benden iyi vücudu var 😥
masalalalh diyeilim.
Kim bu ünlü mü
Valla bende tanımıyorum ünlüymüş 😂