bu zamanda bikinili kadin fotosu begenmeyen erkek de tuhaf kacar yani. millet evliyken bile ne naneler yiyor. bekar , flort , sevgili, platonik olduklariniza karsi fazla beklenti icersinde olmamak lazim.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beklenti içinde olamıyorum zaten bu durumda. Soğuyorum ışık hızında hem de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu zamanda bikinili kadin fotosu begenmeyen erkek de tuhaf kacar yani. millet evliyken bile ne naneler yiyor. bekar , flort , sevgili, platonik olduklariniza karsi fazla beklenti icersinde olmamak lazim.
Beklenti içinde olamıyorum zaten bu durumda. Soğuyorum ışık hızında hem de
bu iyi bisey. yine sanslisin
Bence şanslı değilim. Herkes böyle ve ilişki kurmak adına bir eylemim olamıyor soğuduğum için. Cidden kötü bir durum.
senin sucun degil ki. tam tersi soguyamaman ve giderek baglanip takinti haline getirmen daha kotu olurdu. hemde boyle birine.
Haklısın.
Ne yapsın adamın hoşuna gitmiştir. Biraz abartmıyor musunuz? Ülkede tek kadın siz misiniz.
Bana ne benim standartıma uygun değil. Hayatıma giremez olur biter dert değil abartmıyorum.
Tamam öyle ise burada neden sorarak seni ikna edici bir cevap arıyorsun veya buradakiler çok mu ilişki uzmanı insan uzmanı 😬
Evet moralimi bozdular zaten 😂 evet böyle olmam kötü bunu kabul ediyorum ama çözümü yok shsjasj
O zaman baştan girmeyeceksin
Evet herkes böyle giremiyoruz zaten
Bak çözümü varmış. Baştan hiç ilişkiye başlamayacaksın. 😄
Başlayamıyorum tam 30 senedir başlayamadık sjsjs
Kurudum kaldım diyorsun 😄🤣
Yok öyle demiyorum hayat güzel böyle de, zaten yapacak bir şey yok 😀
Öyle de dene güzel oluyor. Garanti veriyorum. 😄 Olmaz mı sen azıcık kriterleri gözden geçir.
İlişki insanı olmadığımı idrak ettim. Devir benim devrim değil.
Bu kadar dar düşünme ya. Evli insanlar bile başkalarından hoslanabilir. Bunlar normal şeyler zaten. Neden altında bir şeyler arıyorsunuz ki?
Deli misiniz ya ahahaja hoşlanırsa boşansın bu ne be ahsjajksj açık ilişki mi istiyorsunuz hepiniz buyrun yapın midem kaldırmıyor benim
Birini sevmekle hoslanmak arasında çok fark var biliyorsun dimi?
Hoşlanamaz evli birisi başkasından hoşlanıyorsa ayrılır. Evliyken ilişki içindeyken hoşlanamaz.
Beğenebilir yani arkadaştır
Beğenenle sevgili olamıyorum soğuyorum, sorun bende değil bence
Sorun sende
Benim standartım bu. İstemiyorum bunun olmasını öyle birini sevemem. Seksi bir pozu beğenen erkek sevgilim olamaz. Sorun arz talep uyuşmazlığı.
Olabilir yani sen kendine imam hatip mezunu birini bul😂😂
Modernim de sorun o imam hatipliyle de olmaz. Neyse kaliteli adamlar hala vardır çav kardeşim.
Bay bayy
Onu bilmiyorum da bir bikini fotosunu paylaşır ki?
Ben paylaşmam ama bu fotoları her erkek beğeniyor ve her erkek de güven vermiyor neyse işte normal değil bence
Yani yanlış düşünmüyorsunuz anlamsız.
Bencede insanın aklına süphe dusuyo
Şerefsizdir nett
Asgshsjsj herkes öyle o zaman ya amannn insan kalmamış
Ya herkes beğenmez yani açıkça kalp atıyorsa şerefsizdir
Valla favlayanlarda var. Yorum yapmasa da. Neyse hepsi içimizde ilişki kurmayız olur biter ashhsjsj
Aynen jdkdkd
E sen de bikinili fotoğrafını at beğensin panpa
Beğenmesin gerek yok panpa
Kim beğendiki
Flört etmeye çalışan biri, anında sildik kafadan shsj
Kimi beğenmiş peki
Bikinili kadınları valla önüne ne geliyorsa beğeniyor kişi farketmiyor sgshjs
Eee ne var ki bunda
Soğuyorum ya sorun bu
Bu kadar soğuyacak bir durum yok bnce