Magazin Eşiniz /sevgiliniz ünlü olsa size ne hissettirdi? _Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hissettirirdi* Eşiniz /sevgiliniz ünlü olsa size ne hissettirdi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl O kategoride biriyle olmak için o camiadan olmak lazım bizler için ister istemez sorun olur çevre rahat durmaz 0 2 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl O camiadan olmaya gerek de yok aslında. Sevgilinin/eşinin öyle bir hayali varsa her türlü o camianın içinde kendini bulursun. Yorumla Adartmnskc +1 yıl Ben ondan dolayı demiyorum çevrenin abuk sabuk istekleri olur. Usandırırlar. Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Unlu olsa ve her adimimiz takip edilse sinir olurdum. Saglikli bir iliski zor olur cunku unlu olmak icin yaptiklari benim hosuma gitmiyebilir. 0 0 Yorumla
Komplebeyin Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aklıma bkm çkghb 1 deki oguzhanin kepçuk ağızlı haliyle ünlü olmaya çalıştığı skeç geldi. 😂😂 0 10 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Oğuzhan Koç mu? Yorumla Komplebeyin +1 yıl Evet Yorumla Komplebeyin +1 yıl O skecte ağzını kepçük yapıyor 😁 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Ama olmuş Yorumla Komplebeyin +1 yıl Bahsettiğim skeci izle anlarsın ünlü olunca başına neler geliyor Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Ben olmayı düşünüyorum demedim Yorumla Komplebeyin +1 yıl Aduket adli skeç 😄 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Bakarım Yorumla Komplebeyin +1 yıl Tamam inşallah bu arada hayırlı bayramlar. 😊 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Hayırlı bayramlar 😊 Yorumla
sosyalist_yahudi07 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 78% +1 yıl Bir şey hissetmezdim, sonuç olarak çoğu kişi tarafından tanınıyor diye altın s1cmiyor, o da benim gibi etten kemikten insan. 0 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ünlü biriyle olma şansım olsaydı istemezdim kıskancım ben olmaz huzursuz bi ilişki olurdu :D 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok ünlü biriyle evlenmek istemem. Kıskançlık krizine girme ihtimalim yok yüksek. 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Hiç bir şey hissetmezdim bana ne onun ünlü oluşundan 0 0 Yorumla
MartyRaney Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ben de ünlü olurum, Ses desen var yani, Keine problem 😂 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bedava yer icerdim oh 0 2 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Pragratizmde LordVoldmord gibi ol. 😃😃 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Yes beybi Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 701 cevap paylaştı. Ünlü birisiyle yapamam. 0 0 Yorumla
merakliogrenci01 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Sevilen bir ünlüyse gurur duyardım 0 0 Yorumla
TsukuyomiEnkai Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Dibine girmeye çalışan dibine koyardim. kgjdjd 0 3 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Sakin ol şampiyon Yorumla TsukuyomiEnkai +1 yıl Senin de nereden doğduğun nereden battığın belli değil Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Aaaa... Çok ayıp. En son tepende batmıştım oysaki. 😂😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 479 cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Magazin konusunda 643 cevap paylaştı. Ayrılırdım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
O kategoride biriyle olmak için o camiadan olmak lazım bizler için ister istemez sorun olur çevre rahat durmaz
O camiadan olmaya gerek de yok aslında. Sevgilinin/eşinin öyle bir hayali varsa her türlü o camianın içinde kendini bulursun.
Ben ondan dolayı demiyorum çevrenin abuk sabuk istekleri olur. Usandırırlar.
Unlu olsa ve her adimimiz takip edilse sinir olurdum. Saglikli bir iliski zor olur cunku unlu olmak icin yaptiklari benim hosuma gitmiyebilir.
Aklıma bkm çkghb 1 deki oguzhanin kepçuk ağızlı haliyle ünlü olmaya çalıştığı skeç geldi. 😂😂
Oğuzhan Koç mu?
Evet
O skecte ağzını kepçük yapıyor 😁
Ama olmuş
Bahsettiğim skeci izle anlarsın ünlü olunca başına neler geliyor
Ben olmayı düşünüyorum demedim
Aduket adli skeç 😄
Bakarım
Tamam inşallah bu arada hayırlı bayramlar. 😊
Hayırlı bayramlar 😊
Bir şey hissetmezdim, sonuç olarak çoğu kişi tarafından tanınıyor diye altın s1cmiyor, o da benim gibi etten kemikten insan.
Ünlü biriyle olma şansım olsaydı istemezdim kıskancım ben olmaz huzursuz bi ilişki olurdu :D
Çok ünlü biriyle evlenmek istemem. Kıskançlık krizine girme ihtimalim yok yüksek.
Hiç bir şey hissetmezdim bana ne onun ünlü oluşundan
Ben de ünlü olurum, Ses desen var yani, Keine problem 😂
Bedava yer icerdim oh
Pragratizmde LordVoldmord gibi ol. 😃😃
Yes beybi
Ünlü birisiyle yapamam.
Yetersizlik ve aldatılma kaygısı olabilir
istemem ünlü kendi hal iyidir
Sevilen bir ünlüyse gurur duyardım
bencede bedava yer içerdim
Hoşuma gitmezdi bu durum
Şahsen hiç bir fark olmaz