Destek mi çıkarsınız yoksa köstek mi olursunuz? Çok fena ünlü olasım var bu aralar...

Destek mi çıkarsınız yoksa köstek mi olursunuz? Çok fena ünlü olasım var bu aralar...

Tabikide onu desteklerdim ne konuda ünlü olacağını sorar ona o konuda bir bilgim vb. şeylerim varsa yardım ederdim. Evet belki bir sürü hayranı olur ünlü olursa belki kızlar çok beğenir onu ama onu eşim olarak seçtiysem aramızda güven vardır o güvenden dolayı çok büyük bir kalabalıkta bile olsak sadece birbimizi görürüz zaten.
Cevap
16Cevap
Bana ters şeyler bunlar. Göz önünde olunmasını sevmiyorum.
Sen zaten benimle olduğun için ünlü sayılırsın bebeğim, ne gerek var buna derim..
Oooo 😂
Desteklemezdim çünkü ünlü olursa beni bırakır 😄
Seni bırakmaz bence.. seni bulan şanslı olduğunun sen gibi birisine denk gelmeyeceğinin farkında olarak hareket eder. Bırakırsa da kendi kaybeder ✌️
Teşekkür ederim 😊✌🏼
Rica ederim 🙏🙂
destek çıkardım her kişi hayalini gerçekleştirmeli içinde ukte kalmamalı
👏👏
Hep destek tam destek 😂
Artık ünlü olmak mı yoksa benim olmak mı istiyorsa, bu iki tercih arasında birini seçmesi gerektiğini söylerdim.
Olsun diye desteklerim. İnsanlar hayalleri ile hayata tutunurlar ve öylece mutlu yaşayabilirler.
Köstek olmak istemem ama destekte çıkamam ben kendi halinde yaşayan bir çift olalım istiyorum.
Kısmî bir ünlü olmasına müsaade edebilirdim.
Hayat senin hayatın tabiki olabilirsin desteklerim seni köstek olmam derim.
Benim sayemde istemese de ünlü oldu zaten yeter ona😂
Ünlü olmak için ya paran olacak ya da birisi elinden tutacak bizim ülkede güzel olan ünlü olamıyor
Seçimler insanların şahsını bağlar
Engellemiş olsaydım soruma cevap yazamazdin.. dozunda sohbet makbuldür. Teşekkürler 🙂
🙂🙏
Hangi alanda olacağına bağlı tepkim değişir
Canı ne istiyorsa yapsın.
Destek çıkardım
Hemen kafasına kürek fırlatırım
gülerdim hzjzjsjs
Destek yoksa o ilişki neden var ki zaten.
Hangi alanda olacağına bağlı
Olabilir
Destek olurum
eski olur
Hadi git ol derdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?