Anlamlı dövmeleriyle bilinen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez eşi Başak Dizer'in adının baş harfini koluna dövme yaptırdı. Bu dövme sosyal medyada gündem oldu ve çok konuşuldu. Bir kez daha Başak Dizer çok şanslı kadın dedirtti.

Anlamlı dövmeleriyle bilinen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez eşi Başak Dizer'in adının baş harfini koluna dövme yaptırdı. Bu dövme sosyal medyada gündem oldu ve çok konuşuldu. Bir kez daha Başak Dizer çok şanslı kadın dedirtti.

Bu adamın yaptıkları bana hep şov gibi geliyor ya muhtemelen yeni bir dizi yapısında partneri ile. cok yakın setler olcak milleti böyle sindiriyir şimdiden genelde ne zaman sevişmeli sahneler olsa ben Başağa çok aşığım adlı jestleri ole gundeme düşüyor bastırmak için
Başak Dizer çok şanslı dedirtti mi?
Kıvanç’ın evlenmeden önce ve sonraki halini gözlemlediğimde aslandan kedi yavrusuna döndüğünü farkettim.
Konuşması bile yumuşamış.
Saygım azaldı.
Benim için değerli şeyleri kalbime kazıyorum herkesin görmesine gerek yok
Cevap
77Cevap
Eşim ya da sevgilim olsaydı evet bende dövmesini yaptırmak isterdim.. zaten şu an da da dövmelerim var. severim
Hayır dövme yaptırmanı peygamberimiz lanetlemiş gadası neden yaptırayım ki
Benim vücudum değerli kareli matematik defterine çevirmem 😎
🥰🥰
Ben sevgilim veya eşim olsaydı onun baş harfini dövme yaptırmazdım. Onun da benim ismimin baş harfini dövme yaptırmasını istemezdim. Sevgi, tutku, aşk, güven ve sadakat dövmelere kalmadı, binlerce güzel belirtisi var, ayrıca mesela benim gibi birden fazla ismi olan sevgilide/eşte durum zor..😃👍
Asla. Ne kendim yaparım, ne de sevdiğim kadından böyle bir şey isterim. Dövmeye şiddetle karşıyım. insan vücudu tuval değildir. Saçma sapan mide bulandırıcı özenti işleri bunlar...
Çıtayı Allahu Ekber dağlarına çekiyor Bundan sonra evlendikleri adamlardan ev araba değil koluna baş harf dövmesi falan filan da isteyecekler napıyorsunuz Kıvanç bey 🤦🏻♀️
Ben isterim mesela ilgimi çekti😂
Yani kendi tercihidir ama ben zaten inancım gereği dövme olayını doğru bulmuyorum.
Hayir ben yaptirmazdim o ne oyle ergen gibi bu arada kivanc abi sana sözüm yok seni cok severek takip ediyorum.
Hayatta hersey degisir ama vucud baki kalir.
Sonradan „ilk durağın“ ismini yazmakdan pisman olabiliriz, nema lazim.
Kimse kusura bakmasin kimse bulunmaz hint kumaşı değil kendim haricinde başka birinin bir izini asla istemem helede vucudumda
Genel olarak dövme yaptıramazdım. Karşı cinste sevsem de kendimde sadece tenimi görmeyi seviyorum.
Sordum eşime yaparım bak sonra ay yabancıladım seni dersen külahları değişiriz dedi. Değişiklikten hoşlanmadığım doğrudur. 😄
Eş sevgili dövmeleri çok bana göre değil ya saçma buluyorum yaptırdıktan sonra ayrılanda çok oluyo düşünmek lazım böyle şeyleri 😅
Dövme yaptırmam.
Bunlar Amerikanin oyunlari
Bunlar Hollywoodun dizi filmlerle yaptığı algilar.
Çok saçma ve gereksiz
Kadına değer bu şekilde olmaz
Yarın 2 gün sonra kadın popona tekme koyar yaptığın dovmeyle kalirsin
Dövme yaptırırken güvence teminat mı imzalayıp yaptıracak? Yaptırmayı göze alan adam yaptırıyor zaten, kalkıp ayrılık hesabı yapmak saçma
Tamam Sensin
Benim, ağla
Ötede oyna
Yobaz
Aha havlayan fino geldi defol
Yürü git soktir git
Beyin Özürlü olmak böyle bir şey hakaret ve küfür. Utanmaz Rezil Benim postun altına gelip hakaret etme hakkini sana kim verdi Defol Ahmak Soytarı Kadin
Fikrin varsa konuş , hakaret küfür etme Soyundan Sopundan başlar 7 ceddine soverim. Defol git
Biri benimle daha reelde buluşmadan benim adımı yazmışdı ayrıldıktan sonra da üzerine başka resim yaptırdı 😃😀
2 gün sonra boşanıp süresiz nafaka isteyecek kadınlarla evlenmem, dövme falan da yapmam
Yaptırsın isabet olmuş dizide bol bol serenayı yiyor ama skskdk
Önemli olan nereye yaptırman ben kalçama yaptırır dım 😃
çok seksi olurdu kdckdl
Dimi bencede 😃
Her yerimde dövmelerde bir tane de kocam için yaptırırdım tabi ki
bende eşimin ve çocukların isimlerini koluma dövme yaptırdım
B de olabilir 8 de bugün başak yarın buse olabilir onu açık 😂
Yuzuk parmagina yazdirsaymis tamam derdim ama kolda biraz klise
Kesin bir tamam ki karıdan korktğu için yaptırmıştır.
Gerçekten hayatımı devam ettireceğim kişi olacağına ikna olsaydım net yaptırırdım
Ahtapot dövmesi çok hoşuma gitti son 2 gündür aynı yere yaptırmayı düşünüyorum
Boşuna bayılmıyorum bu adama ya offf keşke benim kocam olsaydı 🥺
Dövme sevmiyorum yaptırmam . Kimsede adımı orasına burasına yazdirmasin.
Sevgilim de minik bi balon dövmesi var ucunda bas harfimi tasiyan ben karşıydım yaptirmasina gizli yaptırmış olma sa da olur sevgisini hissettirsin yeter
Yaptırırım eğer olursa canım kocişim adını ovaya bile yazdiririm bdhdhsh
Saçmalık. Kadınlar için değmez.
Sana hayır derler bardaki p. cin biriyle ilişkiye girer ruhun duymaz. Bütün kadınlar özünde kötüdür ve sadık degillerdir.
Benim vücudum kağıt değil. Kalbimize, aklımıza yazarız, o kâfi.
Hayır istemezdim ne kadar sevsemde vücudumda dövme sevmiyorum
Bana bu tarz hareketler kim yaparsa yapsın şov gibi geliyor
Biz yaptırsak konuşulmasın, Kıvanç konuşuluyor.
Dövme yaptırmasaydı şanslı dedirtemez miydi yine.
Evet yaptırırdım ama nişanlandıktan sonra. Fol yok yumurta yokken yaptırmazdım
Yaptırtabilecek kadar çok sevilen kadın olmanın ayrıcalığı
Belki ismini yaptırmam ama onu hatırlatacak temsilen bir dövme olabilir
Vay canına!!! Olm bunu sıradan birisi kalbine yaptırıyor bu kadar konuşulmuyor bizim ülke insanı her şeyi abartmaya meyilli
Kıvançcim bu hareketler de bir yere kadar idare eder. Ama neysee mutluluklar dileyelim
Hayır ölsen cenaze namazin kabul olmuz.. vücut tertemiz olması lazım
Hayır kimse kalıcı değil vücudum da taşımaya ne gerek var ki
Abi. Benim sevgilim. Eski sevgilim daha doğrusu. Kıza ne iltifatlar ediyordum. O 1 kere bile değer vermedi bana. Be millet adının baş harfini yazoıyor
Dövme günah ben onun ismini kalbime kazımışım zaten
Bende yüzük parmağıma bas harfini yaptırmak isterdim
Hayatın anlamını açıklayan bir soru olmuş baya aydınlandım
Dövme hiç yaptırmadım eşimde böyle bir şey yapmamı istemez sanırım (EŞİM YOK) 😀
Dövme sevmem ama hep hoş gelmistir ismi dövme yapmak
burcunu sol ayak bileğime yazdırmıştım farkında olmadan
Bir gün evlenirsem yaptırırım ben de beni evliliğe ikna etmiş o bile yeter
Bu adam eskiden böyle dövmeli falan değildi sonradan ne olduysa doldurmuş koluna dövmeyi
Hayır. Saçma saçma işler
Dövme yapmayı tercih etmiyorum
Ya Bihterin B si ise 🤔🤔🤔😧😦
Aradığım cevap ve soru tebrik ediyorum 👏👏👏
Şahsi görüşüm olarak dövmeye karşıyım.
Hayır. Dövme yaptırmam vücuduma
Hayır yaptırmam saçma geliyor.
Yaptirmazdim. Dövme sevmem.
Bileğime neden olmasın ki?
Genel olarak dövme yaptırmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?