Sevgilimin adını dövme yaptıracağımı sanmıyorum, ben zaten vücudumda dövmenin olmasını bile istemiyorum. Küçük bir sivilce bile insanı rahatsız ederken dövmenin sürekli orada kalması insanı rahatsız eder.
İlerde belki sevgilisinden ayrılacak o zaman ne olacak dövmeye ömür boyu kolunda taşıyıp durursun.🙄
Sildirmeside ayrı bir dert bu yüzden hiç yaptırmamak en iyisi.
Gereksiz bir eylem. Sevgili değil evli olunsa dahi bu ilişkinin bir ömür boyu süreceğine dair bir garantisi olmadığı için hayatın neler getireceği bilinmediği için ayrıldıktan sonra dövmeyi sildirmekle uğraşmamak için hiç böyle bir işe en baştan kalkışılmamalı bence. ilerde doğacak evlatların ismi dövme yapılabilir ancak.. Çünkü evlat sonsuza kadar bir insanın canından bir parçası olarak kalıcaktır
Ne kadar acınası bir durum ya sadece para için bir adama kendini ve sahte duygularını göstermek gerçekten acıyorum bu adama ve malum kadına..
Sadece para için yanında duran bir kadın.
Sadece para için sana gülen yüzünü gösteren bir kadın.
Sadece para için sana dünya yakışıklısı bir adam olduğunu (hissettirmek) zorunda olan bir kadın.
Sadece para, ultra lüks bir hayat ve zengin partilerin, ortamların ve ultra zengin cemiyet hayatının içinde kalmak için her gün sahte duygularını en yakınlarına göstermek ve hergün sahte roleplay bir kadını oynamak gerçekten yorucu ve çekilmez olmalı.
Aynı anda birkaç kişiyi idare eden kişilere uygun değil böyle hareketler, hoş annemin babamın çocuğumun adı deyip geçiştirilebilir. Cevaba gelecek olursak koca bir HAYIR :)
Sonra başkasıyla olur ayrılır ondan da nafaka ister kadın resmen parası olan zengin adamları kullanıyor bu resmen hastalıktır kızıyla ilgilenmiyor onu umursamıyor hatta kızıyla video çekip istemediği birşey söylettirip korkutmuş kendiside gülmüştü ve o video çok tepki almıştı neyse kurtuldu o kadından Acun iyiki velayeti üzerine aldı yoksa masum melisa bu cadı hastalık ruhlu kadından çok çekerdi.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş