Sosyal Medya fenomeni Şeyma Subaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Büyük kitleler tarafından takip edilen isim, son olarak İskoçya'ya gitti. Sık sık gezen Subaşı'nın bir takipçisinden gelen soruya verdiği yanıt ise görenleri şaşırttı.
Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile 2 Mayıs’ta Fas’ın Marakeş şehrinde nikah masasına oturan Şeyma Subaşı, aynı yerde iki gün süren düğün yapmıştı.

Görkemli kutlamalarla evlenen Şeyma Subaşı, bu evliliğini 5 ay sonra sonlandırma kararı almıştı. 29 Eylül'de tek celsede boşanan Subaşı, şimdilerde bekarlığın tadını çıkarıyor.
RAMAZAN'IN RUHUNA SAYGI GÖSTERELİM

Subaşı son olarak ramazan paylaşımı yaparak "Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım" demişti.
BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM

Subaşı, İskoçya'da çekildiği gönderilerini, 'Kendimi tanıdığımdan beri böyle bir şey görmedim. İskoçya, İskoçya olalı böyle bir şey görmedi.' notuyla sevenlerinin beğenisine sundu.
CEVABI ŞAŞIRTTI!
Bir takipçisi Subaşı'nın pozlarının altına, "Şeyma nasıl geçiniyorsun oralarda? Ailen akrabalarınla görüşüyor musun? Bu hayatı çok uzak farklı farklı ülkelerde yalnız yaşıyorsun? Neyle geçiniyorsun arkadaşların var mı oralarda aklımda mantıklı sorular" yazdı. Tanınan ismin, verdiği cevap şaşırttı.

YERİMİ BIRAKMIYORUM
Subaşı bir takipçisinin ise "Milli gururumuz her yerde temsil ediyor" yorumuna "Bende o iş merak etmeyin. Yerimi bırakmıyorum" yanıtını verdi.
Sence nasıl geçimini sağlıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence bakıyorlardır bir şekilde
Reklam yapıyordur nereden olacak, kocalarından da mal mülk almıştır o bedavaya vermez yani kalbini ahsh
Bu kadın beni hiç ilgilendirmiyor ne yaparsa yapsın ama kendi karakterini beş paralık etmesin biraz akıllı olsun
Kaç tane sevgili değiştirdi ona göre ne var?
Bundakinin altın kaplama olduğuna yemin ederim ama ispatlayamam.
On kere evlendi, bakıyorlardır ona.
Hepsinden bir nafaka alsa oh mis :D
@FısFısOdaSpreyi aynen muhtemelen alıyor zaten :D
Çok başka bi boyut kendisi
Sermayesi uzerinde
Reklamlardan sağlıyordur herhalde
Dünyanın a* bu koyuyor valla
Beni ilgilendirmez
Kazancinin kaynağı belli
mükemmel