Konserinde ' Beş aylık hamileyim, çocuğumun zengin babası olmak ister misin?' pankartı açan hayranına 25 bin dolar hediye ederek 'Çocuğunnun zengin annesi sen olmalısın.' dedi. Olayı sempatik buldunuz mu?

Konserinde ' Beş aylık hamileyim, çocuğumun zengin babası olmak ister misin?' pankartı açan hayranına 25 bin dolar hediye ederek 'Çocuğunnun zengin annesi sen olmalısın.' dedi. Olayı sempatik buldunuz mu?

Olayın nesi sempatik iğrenç ötesi bir olay başkasının çocuğunu taşırken bir başkasına babası olur musun denmesini sempatik bulacak kadar geniş insanların olduğu bir ülke haline geldiysek memleket elden gidiyor tutan yok Hristiyan bile olsalar çok çirkin
Dünya demek istedin sanırım
Dünyadan banane beni kendi memleketimin insanı bağlar
Bu olay türkiyede olmadı
Soru bize soruluyor ama çok zeki hanımefendi. Soruya aaa evet sempatik diyenlere ithafen yazdım. Hâlâ anlaşılmadıysam boş ver gitsin
Cevap
11Cevap
Helal olsun demeli gadası
Dinlemem hiç
Bazı şarkılarını başarılı buluyorum. Ayrıca yardım yapmayı da seven birisi. Fakat "God's Plan" şarksında yaptığı yardımları özellikle "şu kadara mal oldu" gibi ifade etmesi bende acaba şov mu yapıyor algısını oluşturmuştur.
Bu adam bana aşırı makara ve eğlenceli geliyor ya. 🤣
Sana aşık bu adam
Ahahaha 🤣 yeryüzünde benim gibi biri olduğunu bile bilmiyordur
Aslında böyle çirkin bir isteğe, aynı şekilde fakat ses getirmesi açısından kendince süslü cevap vermiş.
Aslında çekici bir olay gibi görünse de kadını para ile reddetmiş, "seni asla istemem, paranı al sus" der gibi olmuş.
Drake de anlamış kadının satılık olduğunu. Demiş değerin bu kadar sus lfkdkkd
Hmm ben de denesem işe yarar mı acaba zengin olurum 😂
Vauuuuuuuuu adama bak yaa king davranışı bile aşık etirir insani kendine
Oha jeste bak sen ya 😃 pankartı açan erkek olsaydı yapmazdı ama
Babası da ağzımıza s@csin sonra hayatta demem öyle bisey
25 bin dolar da okadar fazla değil ki. En az 100 bin dolar vermeliydi
İyi yapmış kadına güzel kapak olmuş
Nasıl hamile kalabilirim
Zekatının yarısını vermiş işte sjsjsh
Kadının vizyonu yok adam tam bir kral
Hiç takip etmiyorum
Bebeğin gerçek babası nerde bu hikayede 😀