Magazin Bu kadar ince bel hos duruyor mu sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu kadar ince bel hos duruyor mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 11 ay Magazin konusunda 1b cevap paylaştı. Zayıflıktan olan ince belin bir esprisi yok yavrum, asıl mesele gôtün memenin büyük olduktan sonra belin ince olmasıdır 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% 11 ay hastalık bu anoreksiya sanırım 0 2 Yorumla Soran 11 ay Hayır anoreksiya farklı Yorumla di00ib 11 ay anoreksiya derecesinde ince ama buna takıntılı olduğu beli bu yüzden bu kadın şimdi teşhis almasa bile anoreksiya teşhisi alması yakın Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Hoş değil 5x10 tahtaya vajina çakmislar gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Güzellik algısının da b*ku çıktı artık... 0 2 Yorumla Soran 11 ay Peki bu neden seni bu kadar gerdi? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Güzel değil çünkü ve buna benzer bir çok şey var güzellik adı altında... Yorumla
Esranınicsesi Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Gerçek mi ki 0 3 Yorumla İmpossible33 11 ay yok ya ss almıs yabancı Yorumla Soran 11 ay @impossible33 kadının belini soruyor gerçek mi diye Yorumla İmpossible33 11 ay @dengimdegilsinno gerçektir. Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 96% 11 ay İyyy kötü 0 2 Yorumla Soran 11 ay Iyy da degil simdi Yorumla Starkzy 11 ay Dimi ya hatun dediğin etli butlu olck😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Magazin konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok ince. 0 0 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 11 ay çok hoş 0 1 Yorumla Maverick__069 11 ay ince bel seninmi Yorumla
rzyen7 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay Benim belim deme 0 5 Yorumla Soran 11 ay Kizin kullanici ismi gozukuyor knka gor musun Yorumla rzyen7 11 ay O kız sen olamaz misin Yorumla rzyen7 11 ay Gördük heralde belki sensin sandım yani olamaz mı Yorumla Soran 11 ay Aynen ben çinliyim ama türkçe konuşuyorum sende 12 den sonra beyin çalışmıyor herhalde Yorumla rzyen7 11 ay O kişinin Çinli olduğunu bilmiyordum ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Zayıflıktan olan ince belin bir esprisi yok yavrum, asıl mesele gôtün memenin büyük olduktan sonra belin ince olmasıdır
hastalık bu anoreksiya sanırım
Hayır anoreksiya farklı
anoreksiya derecesinde ince ama buna takıntılı olduğu beli bu yüzden bu kadın şimdi teşhis almasa bile anoreksiya teşhisi alması yakın
Hoş değil 5x10 tahtaya vajina çakmislar gibi
Dokunmadan bişi söylemek zor :))
Hayırrrrrrr asla.. cok kotü
Çok ince bel çekici değil.
Bir katana darbesi yeter oraya
göğüsler iyi ;)
Güzellik algısının da b*ku çıktı artık...
Peki bu neden seni bu kadar gerdi?
Güzel değil çünkü ve buna benzer bir çok şey var güzellik adı altında...
bu ince degil buna zayiflik deniliyor
Ben beğenmedim
Gerçek mi ki
yok ya ss almıs yabancı
@impossible33 kadının belini soruyor gerçek mi diye
@dengimdegilsinn
o gerçektir.
İyyy kötü
Iyy da degil simdi
Dimi ya hatun dediğin etli butlu olck😂
Fazla zayıf
yok ya görüntü kötü
Yok ya pek hoş değil
Evet hoş gözüküyor
Evet
Çok ince.
Aklıma sığmıyor
Çok iyi 😍
çok hoş
ince bel seninmi
Ne kadar ınce
Hayır
Evet hoş
Degil
Fazla abartı kötü duruyor
Çok abartılı bu çok kötü duruyor
Çok ince
Hayır
Bence değil
Güzel bence.
Hayal edip bir türlü geri gelemedim odf
Mükemmel böyle olmak için kıcımı yırtıyorum
iyi degil
Ay bu ne cok kotu
Benim belim deme
Kizin kullanici ismi gozukuyor knka gor musun
O kız sen olamaz misin
Gördük heralde belki sensin sandım yani olamaz mı
Aynen ben çinliyim ama türkçe konuşuyorum sende 12 den sonra beyin çalışmıyor herhalde
O kişinin Çinli olduğunu bilmiyordum ki
İtici
Çok inceer