Diğer Sizce bu bel ince mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Benim bi tik baliketliyim biraz kilo verip belimi incecik yapicam 🥲re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Sizce bu bel ince mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. görülmüyor buradan ama ince 0 0 Yorumla
sonsuzakadarmutlu Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnce değil. Yorumdaki ince diyemler hiç ince bel görmemişler 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Kiskanma cicim baliketli olmama ragmen müthiş kivrimli zayifladikca incecik kaliyo belim Yorumla sonsuzakadarmutlu 1 yıl Snlaşallsl Belim ince mi demişsin madem ince olmadığını kabul edemiyorsun o zaman neden soru açtın senin aklına jdjdjdjndndndjjd Yorumla sonsuzakadarmutlu 1 yıl Cicim dndjkdkdj 😅😂😂😂😂😂 Yorumla sonsuzakadarmutlu 1 yıl Müthiş kıvrımlı cicim benim fnndjdnndndndnndndnndn Yorumla sonsuzakadarmutlu 1 yıl Tığ gibi belimle senin kalın belini mi kıskancam hdjdjdjndndnnd Yorumla Soran 1 yıl Tamam kanka ne güzel tig gibiyse gule gule kullan napim ben begeniyorum ve vucut hatlarimin ince oldugunu gorebiliyorum sen cok umrumda degilsin :f Yorumla Soran 1 yıl Gercek womanlar birbirini destekler seni sinsirelle ama yine de bi sey demiyom fksjfb Yorumla Cyber721 1 yıl Ya prim yapıyor kendince. Birde kuru feministlik yapıyor. Madem eleştiriye kapalısın ne halt yemeye fotoğraf atıp soruyorsun. Amacın belli caz yapma. Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. göğüslerle birbirini tamamlamış incelik yeterli düzeyde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Knk bu kadar yakindan cekmissin ve ustune bide siyah giymissin anlasilmiyor ki pek 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Gel sen cek knk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yahu ne alakasi var knk hahdjsj sadece kameranin icine girmissin nerdeyse bir sey demedim😅 Yorumla Soran 1 yıl Kolum bu kadar geriye uzaniyo asil senin dedigin ne alaka fkskfjr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya tiktoka falan video cekerken ne guzel karsiya bir yerlere yerlestirip cekiyorsunuz yapsaydin ya oyle bir sey jsjsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır değil ama fiziğin ve belin gayet iyi ince bel diye takıntı yapmaya gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Göğüs ve kalça büyük galiba o yüzden bel ince gubi duruyor göz dolduruyor maşallah 😍 0 0 Yorumla
EmreeBeyys Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl belin dışında başka bir şeyi gösterme amacındasın aq 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya öyle olsa dekolte giyerdim kanka. Belime taktim Yorumla EmreeBeyys 1 yıl Belime taktım diyorsun da belin belli bile olmuyor bacım? Yorumla
2SAWYER8 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Çok değil ama böyle olması gerekiyor bence Çok ince olunca hiç güzel olmaz 0 0 Yorumla
beddd01 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl İnce değil ama balım etli olmakta biraz sevin her vicudun güzelliği vardır 0 0 Yorumla
gizliler123 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Çok iyi bir bel ne çok ince ne çok kalın tam ayarında 0 3 Yorumla gizliler123 1 yıl Aslına bakarsanız çok beğendim tam benlik tanışmaya ne dersiniz? Yorumla gizliler123 1 yıl Galiba bele aşık oldum harbi çok iyi Yorumla gizliler123 1 yıl Ağağağağağa aşık oldum bele lan ekran fotosu alim bari bana bakmazsa gönderi sahibi Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnce değil ama kalın da değil. 0 0 Yorumla
Dominictoretto27 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yok normal görünüyor pek ince değil 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 24,7b cevap paylaştı. normal ve ince belden daha güzel 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 811 cevap paylaştı. Bence ince 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 798 cevap paylaştı. değil 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. Fena 0 0 Yorumla
uykusuzkedy Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 525 cevap paylaştı. değil 0 0 Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. Değil gibi 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. İnce gibi sanki 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Çok ince değil 0 0 Yorumla
CaptanWhite Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Sen misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yes Yorumla CaptanWhite 1 yıl Gizli olmasaydın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
görülmüyor buradan ama ince
İnce değil. Yorumdaki ince diyemler hiç ince bel görmemişler
Kiskanma cicim baliketli olmama ragmen müthiş kivrimli zayifladikca incecik kaliyo belim
Snlaşallsl Belim ince mi demişsin madem ince olmadığını kabul edemiyorsun o zaman neden soru açtın senin aklına jdjdjdjndndndjjd
Cicim dndjkdkdj 😅😂😂😂😂😂
Müthiş kıvrımlı cicim benim fnndjdnndndndnndndnndn
Tığ gibi belimle senin kalın belini mi kıskancam hdjdjdjndndnnd
Tamam kanka ne güzel tig gibiyse gule gule kullan napim ben begeniyorum ve vucut hatlarimin ince oldugunu gorebiliyorum sen cok umrumda degilsin :f
Gercek womanlar birbirini destekler seni sinsirelle ama yine de bi sey demiyom fksjfb
Ya prim yapıyor kendince. Birde kuru feministlik yapıyor. Madem eleştiriye kapalısın ne halt yemeye fotoğraf atıp soruyorsun. Amacın belli caz yapma.
göğüslerle birbirini tamamlamış incelik yeterli düzeyde
Knk bu kadar yakindan cekmissin ve ustune bide siyah giymissin anlasilmiyor ki pek
Gel sen cek knk
Yahu ne alakasi var knk hahdjsj sadece kameranin icine girmissin nerdeyse bir sey demedim😅
Kolum bu kadar geriye uzaniyo asil senin dedigin ne alaka fkskfjr
Ya tiktoka falan video cekerken ne guzel karsiya bir yerlere yerlestirip cekiyorsunuz yapsaydin ya oyle bir sey jsjsjs
Hayır değil ama fiziğin ve belin gayet iyi ince bel diye takıntı yapmaya gerek yok
Göğüs ve kalça büyük galiba o yüzden bel ince gubi duruyor göz dolduruyor maşallah 😍
Bel Belli değil ki ama göğüsleri sorsaydın gayet iyi derdik
Beli bilmemde bu kızın fiziği çok güzel kalçası nasıl acaba
belin dışında başka bir şeyi gösterme amacındasın aq
Ya öyle olsa dekolte giyerdim kanka. Belime taktim
Belime taktım diyorsun da belin belli bile olmuyor bacım?
Çok değil ama böyle olması gerekiyor bence Çok ince olunca hiç güzel olmaz
İnce değil ama balım etli olmakta biraz sevin her vicudun güzelliği vardır
On numara bence...
Ayakta alkışlarım...
Çok iyi bir bel ne çok ince ne çok kalın tam ayarında
Aslına bakarsanız çok beğendim tam benlik tanışmaya ne dersiniz?
Galiba bele aşık oldum harbi çok iyi
Ağağağağağa aşık oldum bele lan ekran fotosu alim bari bana bakmazsa gönderi sahibi
İnce değil ama kalın da değil.
Pek sayılmaz ama kalında değil
Yok normal görünüyor pek ince değil
normal aşırı ince değil ama iyi
Isabelle Mathers. Yaz instaya. İnce bel ne anla bi
Bence belin gayett hoş hocam
normal ve ince belden daha güzel
Hayır ince değil
Bİr nevi ince
boydan görmek lazım
Bence ince
yo düz bel işte