2021'de Reza Zarrab'tan boşanan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş bugün tekrar dünyaevine girdi. Çiftin nikahını Dubai Başkonsolosu kıydı. Çift hakkında düşünceleriniz neler?
2021'de Reza Zarrab'tan boşanan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş bugün tekrar dünyaevine girdi. Çiftin nikahını Dubai Başkonsolosu kıydı. Çift hakkında düşünceleriniz neler?
Murat Özdemir'in Ebru Gündeş için boşandığı eşi Selin Kabaklı'dan düşündüren bir paylaşım geldi Evlilik haberlerinin gündeme bomba gibi düşmesinin sonrasında Selin Kabaklı'dan çok konuşulacak bir sosyal medya paylaşımı geldi. Instagram hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Kabaklı “Ey Rabbim, benim gördüklerimi sen de gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin” ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.
Bazı ünlülerin evliliğe gerçekten çocuk oyuncağı olarak gördüğünü düşünüyorum çünkü evlilik kolay karar verilebilecek bir şey değildir insan niye evlenir bir ömür boyu mutlu olmak için ve bunun içinde evlenmeden önce en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum Evlendikten sonra boşanma olabilir mi Tabii ki olabilir ancak boşanmayı da bu kadar kolay görmemek gerekiyor 4 defa da evlenirler 5 defa da bazı ünlülerin ne yapacağı hiç belli olmuyor
Ebru Gündeş'i kendi dalında başarılı buluyorum. Sezen Aksu, Yıldız Tilbe gibi güçlü isimlerle yarışır bana göre. Kişisel hayatında aradığı aşkı bulamadı. Bu defa buldu gibi hissediyorum. 😄
Cevap
26Cevap
Ortadoğu'yu beğenmezler oralaradan da çıkamıyorlar ben anlamıyorum
Hayır bu da evlenmeden olmaz mı diyor be diyorsa artık önüne gelene basıyor nikâhı 😂
Bu kadınında yemediği yyaprak kalmadı ama hep zenginleri seçiyor akıllı kadın.
Gündem yaptığınız şeye bak. Çok mu umrunuzda Ebru Gündeş kimle evleniyor kimle boşanıyor
Müzik film futbol içinde aynı şeyleri söylediğinde gerçekten aydınlanmış olacaksın
@Damla03530 Müzik dinlemek. Film izlemek futbol izlemek ve oynamak bambaşka şeyler çünkü doğrudan ya da dolaylı olarak içine dahil olabileceğin şeyler. Ama sanırım Ebru Gündeş ve kocası arasında ki ilişkiye dahil olma şansın yok.
Sen izledikçe bu konuları önünde göreceksin onların işi bu anladın mı
Ebru ablacım tipik terazi burçtaşım yine şaşırtmıyor ben bundan da ayrılır diyorum nedense
Hadise ye metres angaryasi yapip kendisini bu duruma düşürmesi peki
Bu Ebru kadir gecesinde mi doğmuş ne etmiş anasını satayım bu ne böyle yaa
Herkesin oldun bir benim olamadın. Kahrolsun fakirlik
Önüne gelene veriyo bu kadın, sırada bekleyenlerde vardır.
Yakında boşanacakları için hayırlı olsun diyemiyorum gadası
Bu unlulerin evliliklerinin normal olmadigini dusunuyorum. Sanki kara para aklama gibi evlilikleri :D
Evlendikleri hep birbirine benziyor sanki sakallı seviyor belli 😂
Sıkıldık bu ebru gündeş den görünce midem bulanıyor
Bence çok yakışıyorlardı ben uzun zamandan beri ship yapıyordum zaten neyseki oldular çok iyi oldu hu
Valla kadın en zenginini buluyor hep..
@Spartacussq bir kıskandınız gibi sanki ajxjsjdjjsjs
@Sabrinamabrina kimi kıskanacağım?
Bu kaçıncı oldu ki 10 mu 15 mi
Yine bir kamera önü evliliği
Bu adamdan neler çıkacak bakalım
Yakında seda yı geçer bu
Seda Sayanla yarışıyor
Ebru adamdan yaşlı duruyor. Yakıştıramadım
Ben tanımıyorum umurumda da değil ama kötü
Seda Sayan'ı sollayacak bu kadın:-))
mutluluklar 🥲 adam bana pek samimi gelmiyor ebru da kandiriliyor muhtemelen
Ebru fel fecir bir tip zaten asıl adam kandırılıyordur hshsjsjjsjs
@Lazımbazıhatalar ciddi misin 😄 Ebru gündeş bana hep bir ağırbaşlı gelirdi oysa
valla kim kimi kandirmiyo ki artik🥲 para icin bilerek kaniyolar 🤦🏻♀️
Gençlik yıllarında yaptıklarını örtbas etmek için kurduğu sahte kişilik
Bülent Ersoy ile jüri olduğu programı izlemenizi tavsiye ederim. Ağzı oldukça gevşek ve nereden ne konuştuğunu asla bilmeyen bir tiptir kendisi ve oldukça kibirlidir görünenin aksine.
aa evet bak kibirli olduguna bir konserinde sahit olmustum. seyircinin biri kaale almamisti bunu.. kendini ne saniyorsa sarkiyi durdu niye alkislamiyorsun gibi seyler söylemisti🤣 kendini begenmir bir sey 😑
Kocam beni Hadise ile aldattı diye hadiseyi o sesden ekarte ettirdi mesela. Hadisenin yaptığını savunmuyorum ama evlendiği kişinin sevgilisi vardı ve ebru ile aldatmıştı mesela. Yani bir çeşit karma yaşadı diyebiliriz. Ayrıca Eşi kara para aklama iddiasıyla yakalandığında 'Benim haberim yoktu' diyerek de herkesi aptal yerine koymuştur yersek😄 Ebru nefretim açığa çıktı hsjsjsjs
İki yüzlü insanların gerçek yüzünü açığa çıkartmayı seviyorum hshsjsjsjs Efendi görünümlü sinsilere kanmayalım o yüzden😂 Rica ederim.
Adamın yuvasını yıkmış adam evliymis
Ama mutlu degilmis demekki ve mutlulugu ebruda bulacagınida sanmıyorum cok soguk bi kadın
Mutlu değilse önceden bosansaydi hem adamın karısı çok güzelmiş ebru yaşlı soğuk bide evet saçmalık ya
Tanimiyorum bunları ne diyim mutlu olsunlar
Mutluluklar diyelim o zaman
Saçmalık
derken? oha mk
Olmamış
güzel gözüküyorlar
Mutluluklar
Buda durdu durdu 50 den sora kudurdu
Hayat bunlara güzel
ebru güzel kadın ama çıktığı kişiler niye böyle aa
Bu adam evliymiş ama
Beğenmedim
yakismiyorlar
Hic sevmiyorum bu kadini
Dubaı konsolosu 😀
ebru gundes ne yapacagini sasirmis zenginlik iste
Bundan kime ne acaba , ülkeyi dolandıran kadın.
Ebru çocuğu büyütür
rezo
Güzel buldum
Bulamadım
adam korkunc
Mutluluklar