Çitayı her seferinde yükselten Acun Ilıcalı, Alman spor kanalı Sport1'in hisselerinin yarısını 30 milyon euroya satın alıyor. Sizce Acun Ilıcalı'nın bir sonraki hamlesi ne olur?

Çitayı her seferinde yükselten Acun Ilıcalı, Alman spor kanalı Sport1'in hisselerinin yarısını 30 milyon euroya satın alıyor. Sizce Acun Ilıcalı'nın bir sonraki hamlesi ne olur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Türk milletinin üstünden para kazanıyor ve bu paraları Türkiye dışına götürüyor. Ülkeme yatırım yapmayan adamların neresini başarılı bulayım. Bu ülkeye en çok faydası olan tek iş adamı rahmetli Sakıp Sabancı olmuştur. Bir de Bayraktarlar güzel yatırım yapıyor şu an ülkeye. En azından kazandığı paraları dışarı kaçırmıyorlar. Tam tersine gavura ihraç edip ülkeye döviz sağlıyorlar..
Bu adamın ne teraneler yediğini de anlattık anlamadılar. Fonlanıyor dedik, hedefi ülke gençliğinin idolü olup, boş programlarla uyuşturmak dedik, bi seeke sürülecek iş yapamaz bu diye de ekledik.
Sonran yeni nesilin Elon Musk'ı herif. Amann bu z şukağından bi çacık olmayacağını taa A dan söyledik zaten.
@UfCeAs38 maalesef uyuşturuyor
Müge Anlı, Esra Erol ve Bayraktarlardan sonra Akp ile zenginlenmiş bir eleman daha.
Sorsan eyççek gibi çalıştımda kazandım der mk.
Bir sonra ki hedefini bilmemde, Akp ülkeden giderse, ülkeye giriş yaptırmazlar bile.
Savcılar, hâkimler ve polislerin yeri değişince kurtuldu tabiî soruşturulmaktan. Aldığına şaşırmadım. Umarım bir gün soruşturulmaktan kaçamayacağı zamanlar da gelir.
acun orada burada para dagatacagina elinde olana yatirim yapsin sirf tr de duzgun eglence kanali yok diye bir tutturmus kac senedir survivor onu da hep ayni adamlari yaristiriyor pembe dizi gibi sanki ulkede insan kalmadi.
Beş parasız biriyken nasıl birden zengin oldu ona bakmak lazım
Yolu açık olsun da bize bu bir faydasi yok.
Başarısı kendine kalsin.
Fetocu bunlar Türkiye dışında herseye yatırım yapiyorlar.
İyi hosta daha yararli seyler yapsa memleketine fabrika mesela?
Bu adamın ne ayak olduğu belli değil
evet iyi yatırımlar yapıyor
yatırımcı yönüyle örnek bir adam
Adnan Oktar elemanı derler
AKP nin basindan sorumlu elemani sadece.
parayla para kazanıyor
Aynen dün okudum bunu
Ülkeye bir faydası yok
Benimde o paraya ihtiyacım var acun bul beni 😀
Hayır tüm kanalları satın alana kadar başarız
İşte parayı istediğime veririm örnek adam
Başarılı. Desteklenmeli
Piyonu ya da atı ileri sürecek
evet başarılı
Yakında cumhurbaşkanı adayı da olur
Hiç sevmiyorum bu herifi. Programlarını da izlemem
adam her ulkede adindan soz ettirecek galiba