Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, Malezya'da düzenlenen "Miss & Mrs Global Asya" güzellik yarışmasına katılarak ülkesi adına yarıştı. Suudi Arabistan böylelikle ilk kez bir güzellik yarışmasına katılım gösterdi.
Prens Selman açıklamasında,
"Hayatımızın 30 yılını radikal fikirlerle harcamayacağız. Onları yok edeceğiz. Normal bir hayat yaşamak istiyoruz." demiş :)

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Canım ATAM Benim Ülkenin Bazı Kadınları Sana Düşman Olmuşken sen 3 Nisan 1930 da Kadınlara Seçme Ve Seçilme Hakkı Tanıdın... Yıl 2024 Olmuş Bazıları daha Yeni bu işlere kalkışıyor... Bütün Ülke Kıymetini %100 Anlayacak ama İş İşten geçtikten sonra olacak ona yanıyorum
1. seçilecek.. Bunu bilmeyen var mı? Tarihte bunun yakın bir örneği var..
Yüce Mevlâ zamanında o Kâbe'yi yıkmaya gelen Ebrehe ye neler yaptı. Bizler aciz kullarız aciz müslümanlarız..
Ebrehe'nin ordusuna Ebabil kuşlarını musallat ettiği gibi bu hayin münafıklara da inşallah Ebabil tesiri edecek askerlerini gönderir. Bizim yapacağımız yok belli ki..
#Vesselam
.👍.
👏🏻👏🏻👏🏻
Prens Selman eski bir Müslüman ve şu an münafık olduğunu apaçık belli ediyor. Maalesef İslam ümmetinin başına daha ne kadar bela gelebilir diye düşünürken daha da kötüsü geliyor, şimdi de iki kutsal caminin ülkesinde münafık bir kral. Diyecek bir şey yok artık, ahirete gitmeyi bekliyorum sadece.
Bir yerde gördüm. Araplar laikliğe doğru gidiyor bizim ülke Afganistan olmaya diyordu. Hatta Araplar bile kendini aştı bizim millet araplardan daha araplaştı demişler. Sonumuz hayır olsun ülkecek.
Dubai' yi örnek alıyorlar artık. Kadınlar yüzlerini açtı , araba kullanabiliyorlar ve artık çalışabiliyorlar. Şeriat ' ta kalkar 2 seneye kadar. Filipinliler çok ucuza çalışıyor milyonlarca filipinli var ülkede.. 👍🏻
Selman tam bir devrimci arabistandayim burada kadinlar evden disari cikamazken artik hepsi disarida is hayatinda bizim gerici canım ellerinde olsalar kadinlari toplum icine cikarmazlar oyle mallar.
Hoş bayan.
Fakat dudakaları ne kadar doğal ondan biraz şüpheliyim.
Kalça kısmı da dolgun. Vücut hatları ne kadar doğal düşündürücü.
Estetiksiz kadınlar katılsa şu yarışmaya artık olması gerektiği gibi.
Güzellik bir yana verilmek istenilen mesaj süperdi. Seküler bir yaşama olan özlem dile getirildi ve zincirden bir halka kırdılar.
Cinsi ırkı beni bağlamaz ama bence herkes normal yaşam hakkına sahip olmalı isteyen istediği yaşasın artık
Doğal olmadığı kesin, Allah bunları bildiği gibi yapsın
aslında paraya tapındıklarını adım adım öğretiyorlar dünyaya
Suudi Arabistan kendini bozdu iyice bu nasıl şeriat ayıp edep ya hu
Selman bir deccal çünkü. Yavaş yavaş şeriatı yıkmaya çalışıyor. Bir anda yapsa yaşatmazlar onu. Zaten allahü alem yakında geb*rtilecek biiznillah
@111Mehmet111 Eminim ki, yarın Prens Selman Suudi Arabistan'da laikliği ilan etse hiç kimse bir şey yapmaz. Çünkü İslam ümmeti olarak hiçbir şey yapacak gücümüz kalmadı artık maalesef, inanılmaz zulümler görmemiz ve Allah'ın hiçbir yardım etmemesi Müslümanların inancını sağlam bir şekilde zedeledi.
Doğru maalesef. Lakin bu böyle devam etmeyecek. Allahü alem en geç 2050de devran tüm dünyada müslümanların lehine dönecek biiznillah.
@111Mehmet111 Müslümanların Dünya'da tek kurtuluşu nükleer bir savaşın çıkıp teknolojinin çökmesiyle olur. Teknoloji çökmeden bizim yüzümüz gülmez. O da olacak mı, pek umudum kalmadı ama Allah bilir.
Ona gerek yok. Gülecek biiznillah. Zaten son 1 asırdır bu haldeyiz sadece. En geç 2050'yi bekle inşaallah 🙂
@111Mehmet111 Allah bilir, bekleyip göreceğiz. Zaten bundan 60 sene sonra hepimiz ahiret hayatına başlamış olacağız, o yüzden dünyayı pek de umursamaya gerek yok. Sadece sabretmeliyiz, bu çağda yapabildiğimiz tek şey bu maalesef.
Arkadaşlar en doğrusu ümitsizliğe düşmeden elimizden ne geliyorsa en iyisini yapıp gerisini hak tealanın iradesine bırakmak. 🙏☺️ Çalışalım, okuyalım, elimizden gelen ve hak eden müminler yardım edelim. Allah yardımcımız olsun İnşallah
.👍.
@birifarkindaa Amin kardeşim
Bu güzellik yarışmaları bir nevi insan pazarı değil mi?
Suudi Arabistan bile laikliğe koşar adım gidiyor bizimkiler hala geri dönme derdinde
Suudi arabistan modernlesirken bizimkiler geriye dogru gitmek icin var gucuyle calisiyorlar
Sudiler bile gidiyor Mersin’e biz gidiyoruz tersine sonumuz hayrolsun
Gösteriş göz boyama bu geri kafalı ülkelere güven olmaz bugün överler yarın asarlar ya da infaz timi yollarlar.
Güzel değil. Arapların ne kadınları güzel nede erkeklerinden bi bostan korkuluğu kadar fayda olur dünyaya
araplarin bati uşagı oldugunu bilmeyen var mi
dahası ben suudi arabistanın Atatürk'ü olacağım demiş
Bu hizla bi 50 seneye hersey daha guzel olur onlar icin
Olmaz. Şeriat güzeldir. Zaten allahü alem birkaç yıla bu gidişle selman geb*rtilecek biiznillah.
Suudi Arabistan'lı kadınlar hiç güzel değiller, suryeli kadınlar tekler (halepli kadınlardan bahsetmiyorum).
boya güzeli işte. abd köpeği olunca bunlar bozuldu iyice ama garibanı yine asarlar keserler
Canım benim bu kadar makiyaj kıyafet tabi ki güzel olur çirkin kadın yoldur sadece bakmsız kadın var
Makyajı çok anlaşılmıyor ki.
Nerede senin gibisi
Begenmedim cok olgun duruyor
ülkesine gidince de taşlarlar artık
Doğal haliyle yollasalardı ya sjsj
Estetikler, dolgular, botokslar fora🤪
Herkesin güzellik algısı başkadır
Çok makyaj var ve belli olmuyor
saçları açık bunun, dönüşte taşlamasınlar?
İnşallah döndüğünde recm etmezler. 😃😃
Yok ya tipim değil baktım da :D
Birincisinden daha güzel di
Çok güzel kızları var bunların nadir
Memnuniyet verici bir gelişme.
Araplar bizden iyi valla ne günlere kaldık
Gerçekten güzel hani derler ya Arap güzeli diye
Kız güzelde, bu ülkenin kralı çok kötü
Daha nelerin yasagini kaldiracaklar dur sen
beğenmedim klasik instacı tipi
Güzel de estetik gibi
mis hijab arabic diye çıkartsınlar onlar
Şu güzellik yarışmalarını bir türlü anlamıyorum
Kiskaniyo gibisin ordaki kadinlari
Hayır kıskanmıyorum
Cogunuz bu kadar guzel değilsiniz. Ondan olabilir tabi 🤣
Off tamam en haklı sen
@Clasdex kıskanmak ne alaka kız doğru söylüyor ona katılıyorum ama fikrini söylemiş neden saygı duymak yerine ön yargılı yaklaşım sergiliyorsunuz
Ayrıca ALLAH Her kesi Güzel Yaratmış Zevkler farklı olabilir
Güzellik yarışması = Kimin daha aşağılık fah*şe olduğunu tahmin etme yarışması
@111Mehmet111 kadınları kalıba sokamazsın g0tt kafalı
- Niye ki fahi*emisin?
- Sokarız ve allahü alem biiznillah en geç 2050'de şeriat geldiğinde sokacağız biiznillah.
- Öldüğündede sokacaklar.
sende jig0(0suj herhalde ama merak etme önce ben seni mezara sokacam sonra da şeriatı senin gttüne sokacam
şeriat olsa ilk seni taşlardık
🙂😃
Ay nasıl İnsanlar var ya Güzelim Dini kötüleyen vicdanınız rahat mı Şeriatla ilgili Küfür edilmez ayrıca Şeriat kadını kalıba sokmaz kadınıda erkeğide helalliğe yönlemdirir ama tabi siz bilirsiniz
tabi tabi erkeği üstün gören kuma almayı hak gören din
@SoyPerfecto benim Dilimi ben gayet biliyorum birden fazla evliliğin Şartları onlara bakın sonra gelin bakalım üstünlük için mi kadını korumak için mi
Ayrıca kadın reddederse erkeğe başkası haram olur
Aslında bi çok şeyde kadın var ama haklısınız insanlar dimi gerçekten farklı yansıtıyor
erkeklerin kadınlardan bir tık üstünlüğü olduğu kuranda bile yazıyor merak etme
kimseyi kandıramazsınız
@SoyPerfecto üstün ne anlamda biliyor musun kadını korumak amacıyla ALLAH Erkeklere Kadınları eşlerini emanet etmiş demek kandırmak asla değil niyetim
hayır o yüzden değil sözde evi geçindirme görevi onda olduğu için ama bakıyorum şu an evi geçindiren ya da bunu isteyen erkek yok hepsi bunu kadına yıkıyor
ve peygamber ne diyor biliyor musun Allah'tan başka birine daha tapılması istenseydi kadınların kocalarına secde etmesini isterdim
bir diğerinde ne diyor sözde Allah ona iğne ucundan cehennemi göstermiş ve demişki cehennemde en çok kadınlar var
ha birde şey vardı ya kocasıyla ilişki istemezse onu hafifçe dövün diye
ama erkek için var mı aynısı HAYIR
@SoyPerfecto hafifçe dövün gerçekten dövmek değil iyi olduğu halde sürekli kocasını redderse manasında secdeye gelirsek erkek kadının koruyucusu gibi Dinen ve bu yüzden kadının secde etmesini isterdim kısmı koruyucuna saygılı ol anlamında bu zamanda her şeyi kadına yıklmaları dinin suçu değil kadınlarla ilgili var erkek içinde var mesala Sizden en hayırlınız eşine ve çocuğuna sahip çıkan saygılı olan koruyandır
Ayrıca Bir kadın kocasına senin başka evlilik yapmanı istemiyorum derse başkası başka evlilik haram olur bende bunları yeni öğrendim günaydın kardeşim bu zamanda bizim bilmediğimiz çok şey var yanlış bilgi var ama araştır bence o zaman sen zaten doğruyu yavaş yavaş bulacaksın
@SoyPerfecto Kadın kaburga kemiğinden yaratıldığı için huyu da kaburga kemiği gibi biraz eğricedir. Ona istediğiniz şekli veremezsiniz!..
@SoyPerfecto Peygamber aleyhisselâm şöyle buyurdu:
“Kadın kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Hep seni hoşnut edecek şekilde davranamaz. Eğer ondan faydalanmak istersen bu hâliyle de faydalanabilirsin. Şayet doğrultayım dersen kırarsın. Kadının kırılması da boşanmasıdır.”
Hanımını döven, Allah’a ve Resûlüne asi olur. Kıyamette onun hasmı ben olurum."
günah falan olmuyor sadece boşanması için hak doğmuş oluyor ve erkek istemezse kadın boşanamıyor bunları da öğrendin mi
ayrıca erkeklerin şiddette yatkın olduğu bilimsel bi gerçek kimi kimden koruyorlar bi daha düşün istersen
@SoyPerfecto Kadın dinen boşayabilir mi?
Nikâh akdi esnasında veya daha sonrasında kendisine tefvîz-i talak ile boşama yetkisi verilmeyen kadın da eğer isterse muhalea yöntemiyle kocasını boşayabilir.
@SoyPerfecto senin dediğin talak talak erkeğe cezadır 3 kere boş ol derse ceza olarak Hülle Nikahı devreye girer
@SoyPerfecto ayrıca erkek güçlü şiddete karşılık verecek varlık sende dedin
Yani o zaman karısını ve çocuğunu koruyabilir onlara sahip çıkabilir
@SoyPerfecto çoğu erkek cahil haklısın ama Pakistan dizisi var bi tane Mutlu ol diye bi kere baksan hayran kalırsın hem dindar hem modern cahil olmayan erkek nasıl olur diye
şiddette meyilli biri sevdiklerinede zarar vereceği anlamına gelir
ki örneklerini de tüm dünyada yeterince görüyoruz
@SoyPerfecto Şiddedte meyilli olmayanda var eşini çok sevende var
hepsi öyle bilime mi karşı geliyon
@SoyPerfecto hepsi öyle mi benim dedem niye Ananeme bu yaşta Yardım ediyor Ona ufak süpriz yapıyor
@SoyPerfecto İslamda erkek kadınını korumalı sahip çıkmalı bende bunu biliyorum
@SoyPerfecto Dinen boşanmak için ne yapmalı?
İslâm hukukunda boşanma hakkının kullanılması ile ilgili; talâk (kadının rızasına ve mahkemeye başvurmaksızın kocanın/erkeğin tek taraflı irade beyanı ile boşanması), hul/muhâlea (eşlerin anlaşarak boşanması) ve tefrîk (yargı yoluyla boşanma) olmak üzere üç temel yöntem/metod vardır.
yardımla alakası yok bunun
@SoyPerfecto bu arada Talak erkeğe cezalı yöntem yapılmaması daha iyi
@SoyPerfecto şiddet uygulamaz dedem
@SoyPerfecto hatta gerçekten Ananem ona söver
Yalnız kız harbi feci güzel 😁
Aynı özgürlüğü halkına verse keşke.
Çok yoğun makyaj yapmış ama güzel.
Araplar modernleşti 🤗🤣
Biz gerilestik
evet geriledik 🤣
Makyaj estetikten anlaşılmıyor ki.
Arap irkcisi olduğum için güzelse bile çirkin.
Ben daha güzelim
Nasil acilmasina izin vermisler
Seksi bence
Günah değil mi ya
Selman bir deccal. Deccal günahı umursamaz ki.
Mizah olduğu belli değil sanırım
Değil 😑
Ben beğendim güzel
Sen daha güzelsin
Yani aşırı makyaj makyajsız görmek lazım
Güzeldir