İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü’den yeni pavyon dansı geldi. Nasıl buldunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTelevizyonu öyle şeyler koyarak internete falan gelecek nesillere örnek oluyorlar gerçekten çok yazdık yani hangi sosyal medyaya girersem gireyim çoğu onu taklit etmeye kalkıyor gelecek nesiller için çok kötü bir örnek oluyorlar aslında o tür şeyleri falan pek koymamaları gerekiyor diye düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim en iyi görüş için ♥️
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu kız şu pavyon dansından sıyrılmadıkça dizi tutmayacak. Ama sanmıyorum ki ileri ki bölümler de dans edeceğini sonuçta kız bırakmak istiyor, kocası zorluyor, pavyon patronu zorluyor. Hali ile kurtuluşu olacak olana kadar da bizler güzel türküler dinleyeceğiz.
Yalnız biraz hareket ya slow motion ilerliyor gibi dizi.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
112
Cevap
119Cevap
- Magazin konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılkötü buldum
00 Yorumla Çok abartıldı, gündemde olması bir sürü genç kızın dikkatini çekti, özendirdi. Benzer videolar görüyorum, ne acı. Yakın bir dönemde Ankara pavyon gecelerinden Aleyna’nın öldüğü ne çabuk unutuldu. Özenilecek ne var bu tarz hayatlarda aklım almıyor. Sadece ünlenmekse o gecelerde harcanan kızların hikayelerini de araştırmak lazım, tahhmin etmek zor değil çünkü!
151 Yorumla
+1 yılBu Ermeni tohumunu da sevmem, pavyonla alakalı herhangi bir şeyi de..
Ankara 'da yaşıyorum, arabamda bile yasaklıdır pavyon müzikleri.. Bazı cahiller bunu Ankara oyun havaları sanıyor ama pavyon müzikleridir..
Ankara oyun havaları o kadar kalitesiz değil..
160 YorumlaBöyle sacma sapan şeylerin bu kadar rağbet görmesi ülkenin ne kadar b*ktan bir durumda olduğunu gösteriyor.
Hay dilberine de evine de barkına da fjfjdj
Bu arada hiç izlemedim bu sözleri de sagda solda söyleyenlerden falan duyup ezberledim jrjf83 Yorumla- +1 yıl
Uzay belgesellerini seven biri olarak bana çok sıkıcısın diyenler bu dizileri seviyorlar anlam veremiyorum millette
- +1 yıl
Yani zaten tiktok'un kısa sürede bu kadar patlamasıyla aynı nedene bağlıyorum ben. İnsanlar müstehcen görüntüler ve akılda kolay kalan bir şarkı ile her şeye kolayca bağımlı oluyor.
Bende Family Guy izliyorum ve bu Dilber'i izleyen arkadaşım "çizgi film" izliyorsun diyerek aklı sıra benle dalga geçiyor. - +1 yıl
Onlar modern köleliğin esiri olmuş boş ver
- Magazin konusunda 718 cevap paylaştı.
u +1 yılŞuraya gerçek bir fuhuş mağduriyetini anlatan bir dizi bırakalım. Rahatsız olup kaldırmışlardı zaten. Tinerciler de saldırmıştı. En ufak bir güzelleme yapılmadı.

23 Yorumla- +1 yıl
Adı neydi dizinin
- +1 yıl
Uçurum. Yayınlandığı dönemde izleyip çok etkilenmiştim.
- +1 yıl
Gerçekten yürek parçalayan bir diziydi. Ektisi uzun süre kalıyordu insanın üzerinde.
- Magazin konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılAbi yeter artık ya cidden akıl tutulması yaşıyoruz toplum olarak yazıklar olsun ya. Yemin ederim yapılan yararlı bir hizmet vs bu kadar gündem olmadı harbiden yazık lan. Ne meraklıymışız fa.. şe gibi davranmaya ya. Pes!
60 Yorumla
+1 yılVücut çırpı gibi hareketler kötü kadın gibi nesini beğenelim şunun ya iğrenç
123 Yorumla- +1 yıl
adamsin kraliçe
- +1 yıl
@siyahatlıasilprenses eyv gurban
Gizli Üye(25-29)+1 yılPavyon güzellemesinden kurtulamadı ülke çok matah birşeymiş gibi leş kadın etini yiyen yer oralar gerçeğini yaşayan anlatıyor ayıptır gündemde tutmayın yeter artık
https://x.com/sonhaberlerx/status/1751727342966235348?s=46&t=WBaaZ47xe_Ux45oRnPbfNg
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜlkenin gençlerini bir pavyon konsomatristine özendirmek dans perdeleme. O dans kime yapılıyor belli obje kadın
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde bir b. ka yaramayan bir şey var ülkemizde rağbet görüyor ben bu işi anlamadım gitti eskiden bir sevgilim vardı tarih, biyoloji ve ülkelerin kültürleri ilgi alanlarım bunlara sıkıcı falan derdi kendisine baktığımda k. smetse ol. r izlemekten beyni erimiş bir halde gördüm o gün ondan ayrıldım
20 YorumlaGelinen şu noktaya acıyorum cidden. Ne akıl var, ne seviye var, ne amaç var.. Tüm değerleriniz mahvoluyor. Genç kızların özendiği hayat tarzına bak. Biri kıyafetini alıyor, diğeri dans kursuna gidiyor. Siz neye yararsınız? Hayret ediyorum gerçekten.
10 Yorumla
+1 yılBütün dünya Gazze için ayağa kalkmış her yerde bir protesto ülkemdeki rezalet ise diz boyu pavyonunuzda dansinizda yerin dibine batsın
42 Yorumla- +1 yıl
Şehitlerimize sesi çıkan yok herkes gazzenin derdine düşmüş hale bak
- +1 yıl
Şehitlerimizin de canına kıyan gazzedekileri öldüren aynı yapı siyonizm
+1 yılBu konularin bukadar abartilmasi hep yine bizden kaynakli biz prim veriyoruz bu duruma. Dunyaya neler oluyo biz hala dizideki pavyon danslarina takili kaliyoruz. Merakimizi millet olarak daha bilimsel kulturel konu lar da harcamis olsaydik Şu an ulkece sacma bi konumda olmazdik. Uyanin ve gundeme Deger konulari gozler onune serin Bos seyleri degil.
20 YorumlaEgitimli bir ögretmen ve baska hayat yasayan bir bayan. Gercekten yorum yapamam. Yilmaz Erdoganin, sadece dizi'de siir okumasi ve turkce hatalarini anlatmasi kafi olabilirdi.
Esenlikle.
00 YorumlaBu ülkenin bu halini bu sitede gördüklerimden sonra cok iyi anlar oldum
Yaslisida, gencide bir halt etmez vede bir halttan anlamiyor31 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin valla
+1 yılBerbat yaaa reziller vallahi. Hiç sevmedim, sevemedim bu tarz şeyleri.
Kadınların seviyesinide dibe götüren mevzular bunlar.
30 Yorumla
+1 yılPavyondaki dilberle uzaydaki Alper dışında haber yok yazık
50 Yorumlaİzlemiyorum izleyenleride anlamiyorum gayri ahlaki bir durum ülkenin gündemine girdi ve gencecik kızlarımız bir konsomatrise özenir oldu yazık yazik
30 Yorumla
+1 yılPavyon belgeselinden sonra insanlar çok merak etmişti. Arkadaş ortamındaki kızlar da gidip görmek istediklerini söylemişlerdi. Gene aynı şeyler olmaya başladı. Bunu gündemde tutup duruyorlar.
00 Yorumla- Magazin konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Ne izleyebilceğim ne de konuşabilceğim konu ya onca şehit onca cinayet varken gelişmemiz gereken konular varken pavyon dansını ve danscısını konuşuyoruz şaka gibi
01 Yorumla
+1 yılYorumları okudum da çekemeyip anten takan bayağı kadın çokmuş😂 kabul edin bayanlar dilber çok çok iyi
121 Yorumla- +1 yıl
@dogatpll 1. sende o fizik var mı
2. O kıvrak oyun yeteneği var mı
3. O endam var mı - +1 yıl
@dogatpll 😂😂😂😂 mesajına bak kıskanç anten
- +1 yıl
@zeyzeyxxx 😂😂😂 tabi tabi
- +1 yıl
@zeyzeyxxx 😂😂😂😂
- +1 yıl
Hazar gibi fiziğe sahibim ve fizigimden nefret ediyorum çünkü dümdüz bir fizik kalça yok göğüs yok o yüzden kadınsı durmuyor Hazarin yüzü güzel ama fizik iyi değil maalesef dümdüz fizikler kadınsı değildir
- +1 yıl
@cheerrytutan dümdüzmü hazarın fiziği😂😂😂 canım sen ne yiyin ne içiyon
- +1 yıl
Düz tabi görmüyor musun kalça kıvrımi yok ki belde ince durmuyor
- +1 yıl
@cheerrytutan cidden bı göz doktoruna git
- +1 yıl
Sende genel eve git kadın kadın yüzü görmediğin o kadar belli ki a
- +1 yıl
@cheerrytutan senin yaşının 5 katı kadın s*ktim. Çatla canım dilber alayınıza 10 basar
- +1 yıl
Bu sitede 1 kişi hariç. Ha bu arada öyle genel ev falan hiç işim olmaz okadar kalitemi düşüremem
- +1 yıl
Dilber gibi kadınlar da paranız olmasa yüzünüze bakar mı acaba 😂 cüzdan tayfası sizi
- +1 yıl
@cheerrytutan bizim kalitemiz yeter
- +1 yıl
Belli 😂 sizin gibiler pavyon kızlarına düşer ama evlenecek zaman el değmemiş kız arar bu kadar kaliteniz
- +1 yıl
@cheerrytutan hiç onlara düşmedim. Seçeceğim kadında kadın olmalı. Biz biliriz kim evlenilecek kim eğlenilecek kadın
- +1 yıl
Dilberi niye övüp duruyordun o zaman? Bizde istesek gider açarız ortada oynarız ama onlar gibi fiziğimizi sergilenmiyoruz diye bizi ezikliyorsunuz
- +1 yıl
@cheerrytutan tövbe de ben övmuyom ama gerçekten fiziği düzgün onu dedim.
+1 yılDiziyi izlemiş biri olarak söylüyorum. Yılmaz Erdoğan'ın oyunculuğu dışında geriye kalanı tamamen çöp.
10 Yorumlaaç köpekler kadını her zaman kullanır. Gerçek hayatta kullanıldıkları yetmiyor gibi filmlerdede kullanıp parsasını topluyorlar.
10 Yorumla
+1 yılPKK onur savaşçısı diyen Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı diziyi izleyen bir millette ne şeref vardır ne haysiyet
10 Yorumla
+1 yılGayet güzel buldum. Keşke günümüz kadınlarıda aynı performansı gösterebilse. Kadının kelimesinin vücut bulmuş hali diyebiliriz
10 Yorumlao kim ya ne işimiz olur onun gibilerle veya yaptigi danslarla
20 Yorumla
+1 yılTürk düşmanı bir ermeni savunucusunun bu kadar gündemde olmasını doğru bulmuyorum...
20 YorumlaKendisini sevmiyorum diziyi de izlemiyorum gençleri böyle dizilerde rol aldığını görmek üzücü bir durum maalesef
10 Yorumla
+1 yılYurtdışında gündem; Uzay.
Türkiyedeki gündem; Pavyoncu Dilber.
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOyunculuğu güzel ama mevzu dizide asıl vurgulanmak istenen ahlak ve toplumda okumanın öenmi vurgulanıyor akışkan bir dizi malum
00 YorumlaGündem yapmaya değer bir konu mu sizce? Millet bilimle uğraşıyor bizimkiler daha pavyon dansı konuşuyor. Başka uğraş yok tabii.
00 Yorumla
+1 yılAbartmayin gerckden ne kadar cahil bi toplum ya
Bunlardan avrupada amerikada binlerce dansöz var bu kadar abartilmiyor bu ne görgüsüzlükdr ya00 YorumlaBen dansından çok kendinden yaşça büyük insanlarla takılmasına takıldım. Gerçi normal hayatında da yapmadığı şey değil.
00 Yorumla
+1 yılBu dans falan değil bildiğin teşhircilik var videoda.
23 Yorumla- +1 yıl
@zeyzeyxxx teşekkür ederim
Sanki hayatında ilk defa oynayan kadın görmüş gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koymanız dışında sorun yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Dnwlwlöemdoclcmdkd
+1 yılben çok sıkıldım bu diziden de kadından da ucuzluktan da
10 Yorumla
+1 yılUmarım en kısa sürede yayından kalkar gözlerim kanıyor cidden
10 YorumlaÜlkenin %90 ı beğendi bir benim hoşuma gitmedi anlayamadım ama şarkı güzel beğendim 😃
10 YorumlaŞu kadina uyuz olduğum kadar kimseye uyuz olmuyorum
Bu arada tam pavyon kızı zaten Hazar10 YorumlaHazar ın nedir bu hemcinslerinden çektiği bi salin hatunu kitap gibi kadın yakışıyor rolüne de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş 😃 Hazar’ın çok seksi ve göz alıcı bir fiziği var kadın aşırı derecede çekici bence ☺️
20 Yorumla- Magazin konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılBaya iyi adapte olmuş ve sağlam eğitim almış, belli ki.
10 Yorumla Hayır hiç güzel dans etmiyor bir dilber yapmaz açıkçası
00 YorumlaBu kadar ses getirmesinin nedeni belli üstüne konusmaya gerek bile duymuyorum.
00 YorumlaBence kız güzel ama pavyonda olması işi sıkıntıya sokuyor ama kız güzel dans ediyo
00 YorumlaPavyon ne yaa bu ne vizyonsuzluk? Bir de gereksiz bir şekilde gündem olmuş sanırım.
00 Yorumla
+1 yılOna yakışır da izleyen gençlere yazık özentiler hemen
00 Yorumla
+1 yılTürk düşmanı, ermeni sevdalısı birini reklam yapmayın artık.
00 Yorumla
+1 yılİzlediğim şeylerde sanat ararım ben, kadın ticaretini sanata yakıştıramam.
00 Yorumla
+1 yılGelişmemiş ülkelerde böyle pavyon dansı konuşlanmış normal sanki
00 Yorumla
+1 yılGündemime hiç giremedi böyle şeyler. Beynimin boşta bi kıvrımı yok
00 Yorumla
+1 yılÜlke uzayda Alper pavyonda Dilber arasında gidip geliyor.
00 Yorumla
+1 yılPavyon dansı nedir ya saçma sapan konular gündemde 😃
00 YorumlaTanımıyorum herkes bu kadını konuşuyor kim bu
00 YorumlaPavyondaki kızlara özenecek imrenecek kadar cahiller var ne diyim
00 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar konuşuluyor bir kere ilgimç geldi. Pavyon dizi oldu da sürekli bunu mu konuşacağız
00 YorumlaNasıl efekt yapıyolarsa karı tvde bembeyaz cıkıyor burdakı fotoğraf ta okadar guzel drgl
00 Yorumla
+1 yılÜlkenin gündemi Dilber'in evi ilen Alper 'in uzay gezmesi arasında gidip geliyor...✍🏻😂✍🏻
10 YorumlaDansçı olarak güzel
Kötü gözle bakmayı saymıyorum bile.00 YorumlaSaçma sapan abartıldı. Örümcek gibi elini kolunu sallıyo bizim milletin dibi düşüyo
10 Yorumla- Devamını Gör (171)
Devamını Gör(216)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt