Dilber karakterinin pavyon dansı sahneleriyle gündem olan ve çok konuşulan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü: "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" dedi.
Sizce bu sahneler neden bu kadar konuşuldu?
Dilber karakterinin pavyon dansı sahneleriyle gündem olan ve çok konuşulan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü: "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" dedi.
Sizce bu sahneler neden bu kadar konuşuldu?
Ya hayır ben şunu anlam veremiyorum bunun neyine abarttılar Bu kadar yani bir iki fragman yayınlandı diye iki pavyonda oynadı diye neyi bu kadar abartıyorlar ben anlamıyorum Ben Ankara 'da yaşıyorum senelerdir mesela ailem de yaşıyor babam da çok da fark etmiştir pavyona ya bunda bu kadar abartılacak bir şey yok ki bu normalde Ankara 'da olan bir şey üstelik Behzat ç diye bir dizi vardı, 2010 ile 2013 yılları arasında oynamış bir dizi hala internette mesela en son çekiç ve Gül olarak çekimleri yapılıyor Behzat çayı orada da mesela pavyon sahneleri gösteriliyor ki gerçek pavyon kadınları gösteriliyor Ayrıca pavyon belgeseli yapıldı yani sadece altı üstü bir tane oyuncu oynadı diye millet bu kadar abarttı yani saçma sapan bir şey Bir de neymiş ne diyorlar bak filmin sahnesinde pavyona giren kadın el değmeden geri çıkıyormuş buraya nasıl giriyorsa öyle geri çıkıyormuş çorbacı yediği gidermiş ama hiç yanına uğramazmış oldu anasını satayım oldu olacak genelevdeki çalışan kadın da şey o zaman el değmemiş eskort bayan da el değmemiş, saçma sapan şeyler benim rahatsız olduğum bir şey yok zaten toplum ahlaksız olduğu için aynı zamanda bu kadında ahlaksızlıkların başı olduğu için sıkıntı değil yani ne yaptı ile ilgilenmiyorum sadece filmin dizinin konusunu merak ediyorum Adam neden hapse girdi neden iftiraya uğradı Ben konuyla ilgileniyorum pavyonla değil pavyonla ilgilenecek olsam YouTube'da daha güzel videolar var Sarı tutku var ondan sonra bebeto var sonra pavyonda oynayan Ezel diye bir kız var yani bundan daha güzelleri var merak etmesin kendini bir şey zannetmesinler bu diziyi de abarttıkça abarttılar izliyoruz işte
Konu Hazar Ergüçlü değil.
Konu temel olarak "kadın sömürüsüne" dayalı pavyon kültürünün topluma hoş bir şeymiş gibi empoze edilmesi.
İlk bölümü tarafsız bir şekilde izlemeye çalıştım. Orada bir sahnede, pavyona ilk kez giden Yılmaz Erdoğan'ın yanındaki genç oyuncunun "buraya kadınlar temiz girer, temiz çıkar" tarzında dediği zırva tam bir facia!
Yeşilçam sinemasından günümüze dek pavyon kültürü hiçbir zaman iyi olarak anılmamıştır. Çünkü, temelinde oraya giren kadınların güle oynaya çalışmadıkları iyi bilinir. Dilimizde bile "pavyona düştü" lafının anlamını hemen hemen her kadın ve erkek iyi bilir. Ve zaten ülkede kadınların sömürüldüğü, aşağılandığı, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığı, cinsel istismar ve saldırılara uğradığı ve yasaların da kadını hiçbir zaman doğru düzgün korumadığı bir yapı varken, bunun pembe yalanlar altında dramasının yapılması bu kadar tepkinin asıl sebebidir.
Anlamayan varsa ya idrak yetisi sorunludur ya da empati yoksunudur.
Aynen Bir de onu söylüyorlar buraya temiz girer temiz çıkar diye o zaman genelevde çalışan kadınların hepsi temiz
@ƘıԼıCƘiƦAƝ evet
Saçma sapan işte bir şeyleri meşru göstermek için saçma sapan şeyler yapıyorlar başka bir şey değil ben Burak pavyon bilmem ne barda çalışan kız da bir evlilik yapmak da oraya doğru muhakkak biriyle bir şey yaşamıştır yani
Neden mi rahatsız olduk sayayım
1) İlk tanıtımda Yılmaz Erdoğan senin aşkın olmakta vardı fail yani kadın katilleri cici göstermeleri
2) Pavyon konusu böyle anlatılır bildiğin özendirmek, fragmanda bile 3 dakika video
3) Payvonda giydiği giysi , dans , akımı hep one çıktı
4) Bu nasıl oynanış Doğa aşkına ne bu ya böyle oynanış olur mu benim 12 aylık yeğenim daha güzeli oynar
Valla beğenenlerden çok begenmedigini iddia edenler sayesinde cok konuşuluyor bu karakter.. 1. Bölüm izlemedim ama 2. Bölümü izledim ve olay sadece pavyonda geçmiyor sürekli pavyonu ileri sürenleri anlamıyorum.. Yalan dünyadan zerrin ve tülay vardı hani... Ona tepki çıkmadı oysa evli bir adamın metresiydi🙃 bu ahlak bozmadı mı? Dizi yapısı Komedi olunca bir şey olmuyor mu? , veyaaa en basit örnek geçmiş yıllarda ki yasak elma.. Birbirlerinin kocalarını birbirleriyle boynuzlayıp dururken yıllarca süren bir dizi... O ahlak bozmadı mı... Aaaa ama ortada zengin bir cemiyet oldugu için genel olarak garipsenmedi... İzleyen izlesin izlemeyen izlemesin sürekli gündeme gelen saçma bir konu
Cevap
36Cevap
Çünkü bu halk sever bir şeyin suyunu çıkartmayı
Pavyon güzellemesinden rahatsız olduk. Televizyonlarda kadın pazarlamanın adının eğlence olarak yansıtılıp savunulmasından rahatsız olduk. 15 yaşındaki ergenlerin pavyona özenmesinden rahatsız olduk. Bence rahatsız olmak için yeterli sebeplerimiz var.
Senin nefes almandan rahatsız oluyorum kodumun pkk lı Türk düşmanı ermenisi seni. Sana pirim verip bu ülkede ekmek yedirenlerin kökünü kazımak lazım. Makyajsızda bi s*kime benzemiyon. Sana azan abazalarında mk.
@Ako__ amp.odatv4.com/.../hazar-erguclunun-1915-paylasimi-buyuk-tepki-cekti-211959 birde beyaz showda Türk bayrağından rahatsız olduğunu söyledi dolaylı bir şekilde.
Çok abartıldı, gündemde olması bir sürü genç kızın dikkatini çekti, özendirdi. Benzer videolar görüyorum, ne acı. Yakın bir dönemde Ankara pavyon gecelerinden Aleyna’nın öldüğü ne çabuk unutuldu. Özenilecek ne var bu tarz hayatlarda aklım almıyor. Sadece ünlenmekse o gecelerde harcanan kızların hikayelerini de araştırmak lazım, tahhmin etmek zor değil çünkü!
Rahatsız olduğum nokta dizide gereksiz sahnelere yer verilmesi.
Pavyon, gazino, club gibi ortamlarda kadınlara yapılan muameleler malum. Pavyonda çalışan birinin maruz kaldığı şiddet, taciz vs gibi durumları ön plana çıkarmış olsaydı kabul edilebilir olurdu lakin fragman dahil bu gereksiz sahneleri milletin gözüne gözüne sokup bunu güzel birşeymis gibi lanse etmek rahatsızlık verici.
pavyon kulturu cok igrenc. kurs falan acilmasi vs yozlasmanin gostergesi. pavyona gidenin ne kendine ne cevresine saygisi vardir. tvlerde kan a sansur atanin ciplakligi da sansurlemesi gerek. yaparlarsa hep serbest biraksinlar ya da dogru duzgun kurallar konulsun. internet uzerinden yayinlansin boyle diziler.
Ben tv izlemem. Geçen evde salondaydım baktım dizi açık. 5 dk gözüm gitti. Dizide herkes kapalı. Zengin aile kapal. Adama bişey oluyor hastaneye yatıyor flan hastanede yani aile. Çalışanlar kapalı. Dedim açık biri var mı izleyryim biraz daha herkes kapalı.
Sence neden eleştrilmiştir?
Zamlar, hayat pahalılığı, çarpık ilişkiler, liyakatsiz yönetim vs vs. Konusulmamasi için vasat şeylerin konuşulması gerekir. Vasat şeyleri konuşan insanlar bir süre sonra kendi de vasat olur. 22 yıldır ülke gündem politikası.
Toplumumuzun çoğu pavyondaki kadınları kötü buluyorlar. Aslında onların hayat hikayelerini dinleyince anlıyorlar ki toplumun hatasından böyle. Size dizi karakteri olan ama gerçek hayatta da olan bir kadın dizi kişisinden sorumda bahsedeceğim.
Sözde Ermeni soykırımını kabul eden ve tepki gösteren bir şahıs olduğu için kendisiyle ilgili hiçbir şeyi takip etmiyorum kocasından da hiç haz etmem kendisinden de.
Edepsizliğin dizisi olmaz, edepsizliğin karakteri de olmaz, 1000 kere de yapsa milyon kere de tekrarlasa olmaz, olduramaz, olamaz, bunu kafasına soksa iyi eder bu kimse.
Yeni çıkan dizilerde amaç çok konuşulması kötü yorum bşle yapılsa insanlarda merak uyandırmak önemli ve izlenilebilirliği artırmak önemli.. bunu yakaladılar şimdi sıra sürdürülebilirlikte.
Dans bile edemedi😂 o kadar iğreti durmuş ve basitti ki o dansın neyini konuştular yaa😂 o kadar çok abartıldıki bi baktım bu mu lan oldum😂
Niye çeşit çeşit kıyafeti satmaları var🤣
iki fragman görüp bu gereksiz pavgon gülünü abartmamızdan ne kadar bir toplum olduğumuz belli oluyor
Güzelleme yapılmasından rahatsız oldum. Dans edilmesinden değil. Uçurum dizisi kadınların mağduriyetini gösteriyordu en azından.
Rahatsız olan yok bence sadece kadınlar rahatsız oldu. Kitap gibi hatunu görünce malûm kadın kadını cekemiyor
Bu ülkede pavyonlari bile eğitim yuvası gibi gösterdiler pavyonlar bile övuldu? Daha neden rahatsız olmayacagiz acaba?
Cok yapmacık.. Önceden de sevmiyordum şimdi de sevmiyorum şu kadını
Saçma olduğu halde bokunu çıkarmaya devam ediyorlar.
Bıktım bu pavyon sevdasından, ülkenin gündemine oturan konunun leşliğine bak.
Ermenileri savunmasından rahatsız olduk. Türk düşmanı oluşundan Rahatsız olduk
Ahlaksızlık asiladigi için bizim toplum sever öyle şeyleri
Boğa burcudur bu kesin 😂 cevapta kendimi gördüm 😂 aaa oğlakmış
Poku çıktı artik🤦♀️ Tamam tüm erkekler seni arzuluyor komple soyun mal beyanı yap bacım.
Hayır var ya ben sana bir şey söyleyeyim mi bunların yüzünden kadınlar gerçekten basit konumu düşürülüyor farkında değiller hani şimdi diyorlar ya Yok erkekler kadınları işte obje olarak görüyor bilmem ne yapıyor diye işte kapitalist sistem bunların yüzünden kadınları bu hale getiriyor yazık yazık kadın bedeni üzerinden dizi pazarlıyorlar
Kadinlarin da o konuma düşmek hoşuna gidiyor o daha da vahim
Gerçekten çok üzücü ya yaşasın Ben bir erkek erkek olarak üzülüyorum yani iye yani bir dizi kadın bedeni üzerinden dikkat çekiyor reklamlar diziler filmler hep kadın bedeni kullanılıyor hep böyle dekolte kıyafetler cinsellik çağrıştırıcı kıyafetler ondan sonra da kadınlar çıkıyor televizyonlarda ee erkekler biz için sen obje olarak görüyor erkekler bize o şekilde yaklaşıyor iyi de erkeklere çıkardığın sesi biraz da kapitalist sisteme çıkar, kimsenin giyimine kuşamına karışmıyoruz açık olması kapalı olması herkesin kendi inancını kendisi ilgilendirir ama insanlar şimdi artık açıp kapalı gezmiyor çıplak geziyor sen bir kadın olarak kendine bunu yakıştırıyorsan erkekler niye beni böyle görüyor demeyeceksiniz O zaman öyle değil mi ne bileyim ya ben şahsen erkek olduğum halde artık o dizinin fragmanından oğgğ geldi
Memleket pavyondaki dilber ile uzaydaki Alper arasında gidip geliyor 😂
Rolüne kendini baya iyi kaptırmış. Dilbere yakışır bir cevap...
Allah aşkına şu dizinin adını verin çok merak ettim izleyecem
İnci taneleri bugün 2 bölüm
Sadece iki bölüm mü daha
Yok dizi zaten geçen hafta başladı bugün 2 bölümü oynuyor
Konusu ne? Hangi kanal
Kanal D de izlersen daha iyi anlarsın
Teşekkür ederim
Pr çalışması hangi reklam ajansıyla çalıştıklarını bulmak lazım işini iyi yapıyor şirket
Bu hazal tam bir fallos zaten. Yaşlı simsük erkeklerin s ikni yalamaktan baska bi boka yaramıtor sonunda kendisi gibi yaşlı s ik seven bir role kavuşmuş cok mutludur
Kuzeyi kaç kere aldattı bide hala izliyorlar bunu
Gerçekten aklım almıyor azıcık anlayan kime sorarsanız sorun dansı fiyasko fizik desen meme yok bel kalın yüz estetik makyaj güzeli neyine bu kadar konuşuldu pes
Bir kadının kadınları ne kadar aşağılayabilir adlı çalışma iğrenç ötesi bir dizi.
Bu ülkede ne saçma şeyler günlerce, haftalarca gündem oluyor yaa iyi ki bir dizi çıktı, ölen şehitlerimiz bu kadar konuşulmadı yazık.
eskidennpav yone dusen g3nc kizlar kurtarilmaya calsiirlirdi. simdu bunun gibi ortalik seysileri ozendiriyor
Erkekler (oclar) orspu seviyor ondan bu kadar gündem oldu
Bacısı anası pavyonda oynasa kellesini alacak tipler pavyondaki kadını masumlaştırıyor normal diyor
Öff yok böyle bir iticilik. Şuna düşen erkek net midesizdir. Şu dizi kaldırılsa da kurtulsak
Oysaki pavyonda zorla calistirilan o kadar kadin varken bunun ünlü akım olmasi cok saçma
gereksiz bir diyalog oldu gerçekten
Yine saçma sapan bir dizi
Kesinlikle
Orspu rolu asiri iyi yakmis buna
Kadın haklı. Sadece rolünü yapıyor hepsi bu.
Çok şey yazarım da neyse
İçim şişti bu muhabbetten vallaha ya 🤦🏻♀️
Yine canım saçma insanları Gündeme getirdiler
Arsızlık hüner olmuş.
İzlemediğim için ilgilenmiyorum...
Oynamana bak çok konuşma ya öffffff
Çok abarttılar bu kızı..
Bizim toplumdan kaynaklıdırbcok tepki gelmiştir
Bayıldılar ondan dansöz sever bir çoğu
Vallahi sıktı.
Dilber Evin Barkın yok mu
Pavyona neraklı bi güruh var, muhallebi çocukları)
Kapçık ağızlı :)
Boş boş işler
Normalleştirmeye çalışıyorlar
Boş yapmış
Varoş Türk halkının sevdiği şeyler bunlar.
Birisi istedi ve gündem oldu
Kötü diyorlar anca
Izlemem. hiv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?