Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, oğulları Kurt Efe’nin eğitimi için İngiltere’nin başkenti Londra’ya taşınma kararı aldı. 2022 yılında dünyaya gelen Kurt Efe’nin eğitimine önem veren Tatlıtuğ çifti, Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinden ilham almış. İstanbul’daki işleri devam edecek olan çift, Kurt Efe ile birlikte yılın büyük bir bölümünü Londra’da geçirecek.
Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre Tatlıtuğ çifti oğullarının eğitimi için yurt dışına taşınacak. Geçen hafta Başak Dizer Tatlıtuğ, iş ortağı ve yakın arkadaşı Deniz Marşan ile birlikte Londra’da ev alışverişi yapmak üzere şehre gitti. İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olduğu Aile dizisinin bitmesinin ardından çift taşınma işlemlerini gerçekleştirecek.
- Çiftin Radikal Kararını nasıl buldunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim için çok iyi bi karar. Hayatımın dönüm noktası olacak bu hareketleri sjdhsk sizin için iyi karar mı nasıl soru djfhdj
Bence kendisi İngiltere ya da Amerika’da de olsa çok daha iyi yerlere geleceğini bildiği için aynı kaderi oğluna yaşatmak istememiş :)