Merhabalar Herkese 🌸

Dünyaca ünlü şarkıcıcAriana Grande'nin evine toplam 92 kere zorla giren sapık sonunda tutuklandı. Kişiye 3 yıl 8 ay hapis cezası verildi.
Bu süre yeterli mi?
Merhabalar Herkese 🌸

Dünyaca ünlü şarkıcıcAriana Grande'nin evine toplam 92 kere zorla giren sapık sonunda tutuklandı. Kişiye 3 yıl 8 ay hapis cezası verildi.
Bu süre yeterli mi?
İyide 92 kere eve zorla girmesini nasıl engelleyememiş :D Dünyanın zengin kadınlarından birisi. En iyi güvenlikleri tutup iki tokat attıramamış mı :D
Ohoo çok var böyle Jennerların da evine giriyorlar. O kadar korumları var bir de
Bir insanın fanı olursun onda bir sorun yok ama bunu abartırsan böyle şeylerle karşılaşmak mümkündür, ama o evde nereden baksan bin tane koruma vardır nasıl girmiş 🤷♂️🤔 hem de 92 kere 😮
Cevap
10Cevap
Bence yetmez.. yani 92. kez girmiş artık o evde yaşayan biri olmuş neredeyse ben bile son zamanlarda bu kadar girip çıkmadım kendi evime :D
Ahaha dimi ev ahalisine dahil edilmeliydi😂
Kesinlikle bence de 😂
Ayyyy çok komikk yaaa sjnsjsjsj ariana neyi beklemis acaba evlilik teklifimi 92 kez ne be yuh ev ahalisi olmuş 😂😂
Daha yeni tutuklayabildiler heralde😂
Komik falan da bir yandan korkutucu
Aslında evet doğru
92'de durduran şey neydi acaba jfjfj 3 yıl yeter bence
Acaba ajfjajs
92 kere nasıl girebilmiş şu an kafamda bu sorunun cevabı aranıyor ahsh büyük başarı
Dimi ajfjsj
100 e tamamlasın bari de sonra atsınlar içeri yazık 🤣
Bence de eksik kapmış 😂
Önceki girdiklerinde neden önlem almamış Ari tatlım niye bu kadar safsın aşko 😅
İlla almıştır ama nasıl bir manyaksa artık😂
Ahaha Ari aşkım da mükemmel ama ona hayran olmamak elde değil tabi de sapıklık dercesi de yok artık dedirtir, hastalık resmen 😂
Fazla olmuş bence iyi hal indirimi falan da yapılmalı 😂
Ahhdhw bence de
92 kez evine giren kişi kendi satanist teşkilatlarından bir uyarı olarak gönderilmiştir. Ariana denilen kan içen kadını da alsalar keşke.
92 kere zorla nasıl girmiş bu da çok ilginç gerçekten. Hani 3 kere 5 kere anlaşılırda, 92 kere girmek anormal bir eylem.
O beni de şaşırtıyor ya bir de kaç kere şikayet etmiştir kimbilir. Neden şimdi tutuklanıyor
Çıkınca yine yapar ki Ariana evinin çevresinde özel güvenlik çalıştırsın bence
92 kere giren adam hapisten de kaçar bence
Ahdhwu dimi bu istikrarla
Her girdiğine +1 yıl yazardım hakim olsam 😃
Ben de öyle varya aklıma gelmedi değil
Nerdeyse beraat vereceklermis askom
Onu yaparlar aidjaj
Aynen askom
Çok caydırıcı bir ceza olmuş hakikaten 😂
Baya 😂 fazla vermişler
yetersiz çıktıgı gıbı devam eder
Evet ya belliki kadını takıntı haline getirmiş illa zarar vermesi mi lazım
92 az ama niye 100 değil..
8 değil de 9 ay olaydı 😅
91. Girdiğinde armut mu topluyormış Grande Armut.
Şu kadın çok tstlı yeminle
92 mi amaç neymiş ba
Bilemiyorum takıntılıymış
Aynenn
92 az olmuş
Dimi 92'de durduran neydi acaba
Onu söyleyemiyoruz maalesef ahaha kdskdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?