Güzellik veya yakışıklılık göreceli bir kavram ama röportajlarına denk geliyorum sürekli bir rol kesiyor hiç doğal değil böyle kızgın olunca farklı göründüğünü falan düşünüyor sanırım hareketleri tavırları hiç doğal değil renkli gözlü erkek zaten sevmiyorum bilmiyorum Bir tuhaflık bir eksiklik var ama çözemedim Beren saatle aynı filmde oynamışlar o daha normal ve doğal geldi bana siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yalnız değilsin ben doğallık olarak değil de tipi bana da ahım şahım gelmiyor normal bir adam işte
Sanırım verdiği enerjiden kaynaklı böyle sürekli bir rahatsızım modunda bir şeylerden memnuniyetsiz havasında
Sizce kim yakışıklı
Vallaha değilsin, sarışın erkeğe alışamayacağım sanırım.
Mesela Çağatay Ulusoy Kerem Bursin bunlar nasil
adam yakışıklı ve karizmatik, her tipe girebiliyor, iyi oyuncu
Ben çok sarı sevmediğim için beğenemedim sanırım bir eksiklik var çözemedim Kuzey tekinoğlu'ndan çıkamamış gibi oynadığı karakterler aynı bu şekilde
kızzz öyle deme... çok yakışıklı ve seksi... şeyide çok büyük ve kalın diyolaa..18 cmmiş
Yaa mnykmsn kardesimmm
Kim diyor onu yaa 😬😂😅😅😅🙏
demin manyakmısın diyodun şimdi merakmı ettin :) yıllar önce onunla bi gece beraber olmuş bi kız tanıyom o dedi
Ya burada troll çok bilmiyorum söyledik lerin şaka da olabilir gerçekte Emin misin böyle bir şey olduğuna belki dalga geçmiştir yani olabilir de bilmiyorum 😅🙏
yok kesin doğrudur, yalan söylemez... ama yeni değil yani kıvanç 20-22 yaşındayken falan... kızda 19 yaşındaydı o zaman
Bu kisi kim oluyor arkadaşiniz mi?
Hala görüşüyormunuz bu kişiyle birlikte olan?
yok be dedim ya gençliğinde görüşmüş diye... kaç yıl oldu kimbilir. Hem kıvanç eşiyle mutlu bi adam... gençliğinde olmuş bir olay bu.
Evet olabilir sen olsaydın yatarmiydin peki
şimdi mi? tabiki evli mutlu bir adamla yatmam... o ailesiyle mutlu olsun...
Hayır eskiden olsa bekarken
Bacım sen ne içtn ya.
Sen ne içtiysen mnykmsnz yaa
Bebek ben de içtim de esmerim gözlerim renkli değil kıvanç kadar ünlü değilim ama buna rağmen bu kafaya adama bk atmıyorum senin içtiğin çok farklı
Adama b** attığımı nasıl düşünüyorsun sürekli bana çok bilmiyorum havalarında ve rahatsız mı oldun fazla beğenilmenin verdiği özgüvendendir bu bir şeyleri bastırmaya çalışıyor saklıyor tipsiz demedim farkındaysan
Eğer bu kadar beğenilmeseydi ve yakışıklı olmasaydı böyle davranamazdı bu kadar rahat hiç röportajlarına denk gelmediniz sanirim
Hayda ona bakarsan halanın tşşkları olsa o da amcan olurdu. Kimdi bu kadar beğenilmeydi etmeseydi bu olur muydu şu olur muydu gibi ihtimaller üstüne konuşmanın anlamı yok. Adam beğenildi dizileri filmleri beğenildi evlendi eşi tarafından beğenildi daha ne olsun lan illa senin de mi beğenini almak zorunda!
Tamam bana enerjisi geçmiyor olabilir bu kadar yükselmene gerek yok aurasi yok demek istedim yani ama abarttın akraban herhalde bu kadar kastigina göre 😂🙏
Adamın kendisine söylesem bu kadar tepki vermezzzz 🙂🙂
Yok da hımakoyim tipin ortada olsa hangi tiple bu adama laf ettiğini görsem içim acımaz da ismin cismin belli değil yok ben kıvannçı beğenmiyorum. Ha o da sana tapardı zaten
Bak burada beğenmeyen çok kadın var çok sarı sevmeyen çok esmer de sevmeyen veya oraya bakan enerjiye yani ama sen sadece bana horozlanıyorsun Çok ayıp bu yaptığın herkesin zevkini düşüncesine saygı duyacaksın Bu kadar basit yani ben öyle bir insandır demiyorum röportajlarından bana öyle de gelmiş olabilir tanımak lazım zaten Kuzey güneyden sonra pek bir işleri tutmadı ruhsuz oynadığı için
Auraya bakan
Ortada tipi yok aura diyor allahım. Topa vurmayı bilmeyen çocuk Ronaldoyu eleştiriyor resmen. İyi geceler kendini hep haklı san sen
Beni görmedin benim hakkımda konuşuyorsun ben kim olduğunu belli etmek zorunda mıyım sana kendimi ispat mı etmek zorundayım hayırdır biri beni beğenmese tamam beğenmemiş der geçerim konuyu kapatırım ama sen her şeyi çok uzatıyorsun fazla incinmişsin sanırım ya da bir kuyruk acın var gerçekten uğraşamayacağım
Kendini gizlemiş sonra da sen beni görmedin diye trip atayor. Sen böyle devam et
Ben düşünmüyorum bence gayet yakışıklı
Evet bu göreceli belki biraz doğal dursa daha bir yakışıklı görünecek gözüme
İi bir oyuncu olduğunu dusunmuyorum
Bende seyir zevki vermiyor hani oturup da bir dizisini filmini izleyeyim diyemiyor insan 😂
Kenan imirzalioglu da modellikten geldi mesela o daha ii bir oyuncu oldu
Kesinlikle hele ezel de döktürüyordu hareketleri daha doğal
Ben pek ezel ya da kara dayı izlemiyordum. Yzun yol filmini izlemiştim oradaki oyunculuğu hoşuma gitmişti.
bana gore yakisikli degil
Evet ben çok sarı sevmiyorum bir de renkli gözlü ışıl ışıl disko topu gibi onu geçtim fırlama erkek havası veriyor ☹️☹️
ben genelde sarisin sevmiyorum ya ama tabi sarisin olup yakisikli olan var dedigin gibi p! c vibei var adamda
Ya biraz da verdiği enerjiden kaynaklı sanırım sürekli bir şeylerden şikayetçi modunda çok bilmiş havalarında mı değişik ☹️☹️
Bence karizma
Evet abartiliyo dedim zatenn
Ben de hak ediyor demek istedim