Ya bu adam bana asla yakışıkli gelmiyor ya, millet yakışıklı diye ölüyor hatta Erkekler bile aşık ama ben yakışıklı bulmuyorum ayrıca çok soğuk bir tipi var hiç bir sıcaklığı yok Hiç erkeksi değil bir Murat boz bir kıvanç Tatlıtuğ bu ikisini erkeksi bulamıyorum
Kıvanç Tatlıtuğ'yu yakışıklı bulmayan tek ben miyim ya?
Abi adam hem yakışıklı hemde bir yerde oturma fırsatım olmuştu gerçekten çok ama çok kaliteli bir insan. Buraya koyduğumuz resimde anlık yakalanan suratının buruşmuş bir hali. Ve şahsına münhasır bir adam. Resim koyacaksan al bunu koy.
Yani bende abartmamaktan yanayım herkesin kendi tarzı ve zevki ama adam yakışıklı yani.. Keyifli geceler..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sarışınlar genelde soğuk olur zaten ama adam yakışıklılığı geçtim aşırı efendi biri karakteri yakışıklılığın bile önüne geçiyor
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok soğuk bence fotoğraf çekinmek isteyen baya insanı terslemiş adam da sıcaklık yok bence tipi soğuk ve donuk bende önceden efendi derdim ama yardımcı oyunculara bile böcek diye hitap ettiğini duyduktan sonra sogudum
Soruyu okuyunca "Kedi asla ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş" sözü aklıma geldi 😂
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kız gibi kıvanç'a neden ulaşmak isteyeyim? İki gözüm önüme aksın ki şu adamı hiç çekici bulmuyorum kız gibi geliyor zaten bakmasın bana yanımda Barbie bebek gibi adam dolaştırmak istemem 😄
Sadece bu fotoğrafına göre mi yorumluyorsun yoksa mesela "Kuzey Güney" de oynadığı haline görede değerlendirdin mi? Yani sence o Kuzey Güney dizisin deki hali nasıl?
Rolünü iyi yapıyor ama bu adamın yüzü kız gibi bence. Ne kadar sert konuşsa da sert baksada erkeksi bulamıyorum mesela Uğur güneş, Murat Ünalmış daha karizmatik ve yakışıklı geliyor bana. Kıvanç a çirkin demiyorum tabiki çirkin değil kimse de çirkin diyemez bence ama abartıkları kadar yakışıklı değil seni dahi ondan çok daha yakışıklı buldum valla
Omuzları Çok dar bence kalıplı değil yüzü de kız gibi insani hiç tahrik etmiyor çekiciligi yok arzuladığım bir sürü ünlü oldu ama kıvanç'ı bir kere bile arzulamadim Aşkı memnu da tutkulu bir erkeği oynamasına rağmen orda bile hiç çekici gelmedi
Yok be biz kadınlar böyle sarışın kız çocuğu gibi erkekleri sevmeyiz böyle Murat Ünalmış gibi karizmatik erkeksi kalın ses tonlu erkekleri severiz kıvanç Barbie gibi hiç çekici değil kız gibi
Ne alakası var. ? Murat Ünalmış eğitimli, kültürlü bir adam ayrıca karizmatik ve esmer ondaki erkeksilik kıvançta yok kıvanç kız gibi kıvanç'a ilgi duyan bence biseksüeldirr Amerika da kıvanç'ın yüzüne bakmazlar