Hande Yener, Sibel Arna’nın YouTube programında “Evlilik aptallıktır” dedi. Bu açıklamaya katılan var mı?

Evet evlilik aptallıktır
Hayır dengini bulunca evlilik güzel bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aptallkktır demedi bile bile aynı hatayı yapmakta aptallıktır tabi ki güzel evliliklerde var buna saygım sonsu onları kastetmiyorum falan gibisinden konuştu haberin sadece orasını alıp paylaşmayın lütfen...
evlilik bekarların sürekli istahlarini kabartan evlilerin ise yedikten sonra kusmak için yer aradıkları bir yemektir.
Cevap
13Cevap
bence de öyle.. çünkü para yok para olsa da gerçekten sevecek güvenecek kimse kalmadı maalesef.. gerçek aşka inancım da
Evlilik aptallıktır diyen en büyük aptaldır cunki evlenmek için doğru kişiyi bile bulamamıştır
@GodBreath bulamamış olmak suçun değil bulmadigin için evlilik aptallıktır demen senin suçun
Sen bir kaç kişiye dayanıp bu kararı alıp evlilik aptallıktır diyyorsan gelecekteki doğru eşinin ne suçu var
Dengini bulunca evlilik güzel bir şey aptallık değil
Katılıyorum mantıklı bir insanın alacağı bir karar değil kesinlikle özellik ile TC kızları ile %100 haklı...
Evlilik asil ve karakterli insanlarla gerçekleştirilmesi gereken kıymetli bir kurum. Senin için doğru insan olması gerek sadece
Kendi Aptal olduğu için bütün evlilik yapanlara Aptal Gözüyle Bakıyor
aptallıktır demek biraz ağır evlilik için
yanlış evlilikten mutluluk beklenemez
Katılmıyorum. Kendileri çok doğru haraketler yapıyor gibi konuşuyorlar.
Ortaçağ geleneği, aptal bir faaliyettir evlilik. Kırk yılın başı doğru konuşmuş
Hande işine baksın onun gibi 10 evlilik yapmadık, 1 tane defa yapacağız o da adam gibi olacak.
Hande Yener 1 defa evlendi
Nikah kıymadan kaç kişiyle yaşadı
Hande Yener zamanında neden evlenmiş o zaman? O zaman kafası çalışmıyor muymuş acaba?
Güzel soru birde çocuk yapmış
Hayır dengini bulunca evlilik güzel bir şey
Ünlüler ne derse 1 ay sonra tam tersini yapıyor
Tabi buna ne eder tek rezidans😂😂😂
Öz ablam yine doğru konuşmuş
Katılıyorum kesinlikle.
Hayir
Haklı
Hayır katılmıyorum.
That's right
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?