Neden birine ihtiyaç duyuyoruz ki teknoloji gelişti Erkeklerde tembel olmasın her Kadının yaptığı gibi ihtiyaçlarını kendi karşılasın evlilik saçma kısıtlanıyorsun sorumluluğun artıyor kafase giriyorsun benim kafama yatmıyor 50 yaşına kadar evlenmeyeceğim üremek evlenmek nedir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tercihine saygı duyarım ama saçma değil. Sevdiğin kişiyle hayatını birleştirmek sağlıklı bir aile kurmak güzel bişey kendi dusunceme gore
Tamam da ben ülkeye bakmıyorum boşanmalar artmış kimse mutlu değil ekonomik olarak şu an da olmaması lazım
Kimse mutlu degim diye bisey yok senin cevren mutluluk görmemiş demek ki. Herkeste mutlu olamıyor maalesef. Ysni cok guzel cift olup eglenen bir suru insan varken bir taraflar da isyanda bosanmalar zirvede
Yahu bu ülkede evlenilmez şu gerçekleri görün
Gerçekler sana göre gerçek. İsteyen istediği zaman evlenir bunla ne alakasi var. Durumu olan evlenir. Senin gibi değil herkes benim gibi de değil. Kendin eğlenmiyorsan da millete kendi gerçegini dayatma derim
Çok cahilsin bu kadar evliliğe tapma siz yüzünden millet kendini zorunlu hissediyor
Cahil olan tek kişi var oda sensin. Imkanı olan sevdiğiyle hayatını birleştirir aile kurar. Benim kadar aileye önem birileri varsada cok azdır. Sana kalsa herkesin hayatına burnunu sokacaksın. Sanane? Kimse zorunlu değil. Ben evlenmeyi ilerde düşünüyorum. Evlenmeyi asla sevmeuen arkadaşlarımda var. Kim nasıl mutluysa öyle. Yazık olmayan beynine der geçerim sana.
Şu tipine bakınca ne kadar mal olduğunu görmek zor değil hala maddi imkan diyor millet işsizlikten pahallıktan intihar ediyor yuva kurmak 300 binden aşağı yok adam eve bakamıyor kendisini çocuğunu karını tabancayla vurup öldürüyor bu mu evlilik
Tipten yargılayan insanları aşağlık bulduğum kadar kimseyi bulmadım. Herkes aynı mı? Fakir olabilirsin veya evlenmek tercihin olmayabilir durumun olabilir hic olmayabilir bu beni ilgilendirmiyor. Benim hayalim güzel bir aile kurmak nasipse. Benim bildiğim savunduğum insanlar birikim yapmış gezen tozan evliliğini hayatta tutmaya çalışan insanlar. Tabii durumu olmayan da var borçtan batan. Lakin sen kudursan da, insanlara saldırsan da mutlu evlilikler olduğu kadar mutsuz hayatlar da olacak. Cocuğunu karisini tabancayla oldurmek evlilikle mi alakali? Eger bunu savunuyorsan kısa sürede o mezara sende gir israftan kurtulalım. PSIKOLOJILERI BOZUK RUH HASTALARI onlar. Bizimdr durumumuz yoktu bak calisa calisa geldik bu günlere.
26 yaşında evde kalmış Kız kurusu zengin avsısı seni fakir olsam bile seni ne kadar ilgilendirir
Zaten bir cahilin bu yazıdan ancak bunu anlaması beklenirdi :). Birikim şimdiden yapıyorum işe girmeye ögrenmeye bakıyorum ilerde iyi bir iş sahibi olmaya bakıyorum. Ha evlenicem de bu arada hahahshd iyi güldüm gece gece, hadi git yat üzulme sen üzülme diye herkes boşandı😘
Bazen bana da olağanüstü saçma geliyor bazen de aşırı hoşuma gidiyor hoşuma giden tarafı, sevdiğin kişi ile aynı evdesin aynı yataktasın.
Bende aynı şey gibi düşünüyorum kafam karışık bunu 14-15 yaşında Kız kuzenime söyledim çok olumsuz düşünüyorsun negetifsin sence bu zamanda evlilik olay mı bu z kuşağı hayata toz pembe bakıyor
Kanka kendi adına konuş bea 🥳 skkkss
Herşeyin canlısı iyidir yapma yanarız 🥳 kdjdhdhdhdh
Ya olum cinsellik için değmez
Kanka kendine icat lastik felan mı ürettin yoksa sırrını ver bizede 🥳🤣 slsldk
Git eskort ayarla ömür boyu hayatını karartma
Kanka tövbeliyim. 😉🥳 Sjsjs
İslamlığa bakarsan bir halt yapamazsın
Aynen öyle evlilik kadar saçma birsey yok
İslam kültürü baskısı avrupa da böyle değil tercihe bırakılıyor
Bu ülkede ve bu zamanda evlenilmez eski sevgilisini unutamadığı halde sırf evlenmek için evlenenmi dersin aldatan şiddet uygulayanmı dersin nafaka için evlenenmi dersin en iyisi bekar kalmak
Bunu diyoruz halk tersten anlıyor sırf cinsellik için hayatını karartıyor ya da aile mahalle baskıdan evlenen mi dersin yani zina sevgili kimse olmasın diye gençleri baskı ile evlendiriyorlar
Cinsellik için evlenmek zaten dünyanın en saçma işi
Çağ dışı resmen eh sevgiyi tabu haline getirsin böyle olur
Bizim ülkede herşey tabu bu tabular saolsun kadın erkek ilişkileri b o k oldu
Arap kültürüne dayalı ülkeden çok şey bekleme muhafazakar parti 20 yılda ülkenin anasını belleti İslam politikaları ile insanlar zaten cahildi tam cahilleşti
O parti dahada kalır iktidarda hala oy veren çok bence bu ülkede muhafazakar parti iktidarı sittin sene bırakmaz ülke tam cahil ülkesi oldu
Sarilarak yatmak ne kadar guzel bir bilsen
Evet evet ekonomik yönden de güzel cicim ayları bittiği zaman görürüm seni
Bende bitti ayrildim zaten ama o anlari hicbirseye değişmem
Çok haklisin