Hande Yener, Amerika'da Fenerbahçe Derneği'nin galasında sahne alacaktı fakat vize engeliyle karşılaştı. Yerine ise Gülşen'in sahne alacağı duyurulmuş.
Sizin de vize engeline takıldığınız oldu mu?

Hande Yener, Amerika'da Fenerbahçe Derneği'nin galasında sahne alacaktı fakat vize engeliyle karşılaştı. Yerine ise Gülşen'in sahne alacağı duyurulmuş.
Sizin de vize engeline takıldığınız oldu mu?

Amerika 2017'de beni de reddetmişti.. Sonrasında turistik olarak hiç vize engeline takılmadım Avrupa'da. Türkiye'nin tanınan, en çok dinlenen şarkıcılarından birisi bile red alıyorsa vay halimize..
Cevap
18Cevap
Hayır takılmadım
Bunlar ancak burada ciyaklar zaten. Abd sanatci olarak bile gormuyor. Bizim ulkemiz gelen geceni alir zaten biz gibi safi yoktur. Herkes ac karnini turkiyede doyuriyor. Sanatciyim diye bu ulkede gecinen milyon dollar goturup nankor cok var. Dis ulkeler yuzune bakmaz. Siradanlar.
İlk vizemi work and travel programı altında abd ye almıştım. Hiç red engeli almadım Kanada pasaportumu kullanınca😁
İşim mesleğim güçlü olduğundan hiç vize sorunu yaşamadım
Galatasaray ne yapıyorsa onun taklidini yapıyorlar ezikbahceliler😃😃
Hiç olmadı yurtdışına çıkarken yeşil pasaportum vardı o zamanlar
Ülkenin politikası yüzünden... Ayrıca gitseniz bile Türk pasaportunuz varsa saatlerce sorguya çekilebilirsiniz.
Bu seytan suratlıyı ABD 🇺🇸 bile almadı vah vah vah
Filistinlileri alsınlar bol bol amerika teröristle doldursunlar ülkelerini ondan sonrada zorladılar devam
Garip şey sanatçı nasıl vize engeline takılıyor
Handeye bile vize ret ise bize hiç acımazlar
İkisini de sevmiyorum
Ne yazık ki. 😔
Vize sorunum yok
Sukur pasaport hallediyor hepsini
Yurt dışına çıkmadım ki takılayım sjbsbs
Hayır. Yurtdışına çıkamıyoruz ki takılalım
Hiç vize almadım ben.
Türkiye ye hiçbir faydası olmayan tipler bunlar
hayır takılmadım
hayır takılmadım