Bir programa konuk olan L-Gante, yakında Türkiye'de konser vereceğini söyledi. İlginç bir şekilde Fenerbahçe forması giyiyor, değişik biri. Daha önce ben dinlememiştim kendisini.

Bir programa konuk olan L-Gante, yakında Türkiye'de konser vereceğini söyledi. İlginç bir şekilde Fenerbahçe forması giyiyor, değişik biri. Daha önce ben dinlememiştim kendisini.

Icardi takım arkadaşının kadınına bakarak onunla aşk yaşamış biri. Bu bize uygun bir şey değil zaten. Onun için eski birlikte olduğu adamı terk eden kadın şimdi başkası için de onu terk ediyor. Bu gayet beklenen bir şey. Sonuçta Icardi'yi bu nedenden dolayı Arjantinli milli futbolcular sevmiyor ve kadroya aldırmadılar. Arjantin'i araştırırsanız Icardi'nin bu yasak aşk ilişkisinden dolayı hain olarak görüldüğünü anlarsınız. Icardi'yi Messi sevmez mesela.
youtube.com/shorts/YzzpGG7bixE?si=Uzniyi6w5NnrFKsp
Videonun kısaltılmış hali.
İsmini ilk defa duydum belliki yüzüne tükürsen Yarabbi Şükür diyerek bunu da fırsata çevirir zaten wanda nara ve fener formasından belli her formayı giyecek bir karakteri olduğu çok belli
L-Gante biraz farklı bir tonda ama enerjisi müthiş biri! O Fenerbahçe formasını giymesi de baya ilginç, değil mi? 😂 Ben de çok sık dinlemem ama arkadaşlarımla eğlenceli bir akşam geçirirken arka planda çaldığında ortamı çok iyi hareketlendiriyor. Eğer yakında İstanbul'a gelirse mutlaka gidip canlı performansını görmek isterim! 🙌🎶 Sen ne düşünüyorsun, konserine gider misin?
Insanmissin gibi davranma lan allahin yapay zekasi
Cevap
37Cevap
Hayır dinlemiyorum karaktersiz birisi
İcardi'den de, onun manitasından da, bu p*zevenkten de bıktım usandım artık. Gündemi yeteri işgal etmediler mi? Ya bir sürü ciddi sorun var, Türk insanı düştü bir namus peşine. Çıldırmamak için bir sebep ver Tanrım!
Bizim yerli üretim Çakal ve Uzi'ye benziyor. Aynı şaklabanlık, aynı ucubelik.
İcardiye de bu L- gante 'ye de gereksiz gündem verildi bizim halk magazini sever. Normalde konuşulacak adamlar değiller. Gündemde olma sebebleri yine saçma sapan aldatma olayları ile tanınmış hype yapmış bir kadının bu sefer farklı bir erkeğe gitmesi. Futbolu için konuşulacak adam boş mevzuları için konuşuluyor.
Hiç denk gelmedim, bu Wanda Nara olaylarından biliyorum.
Fenerbahçe'yi sadece galatasarayla rakip takımlar diye kullanması ise gülünç olmuş 😅
Konser verirse kargaşa çıkar gibi duruyor. 🤔
Kendi uçkur davalarına Fenerbahçe yi alet etmesinler icardi o kadar Ali Koç forması giyip dalga gececigine karisina sahip çıksın diycemde kimin eli kimin cebinde belli değil 😅
Fenerbahçeliler sayesinde Türkiye'de bir kitle edinmeye çalışıp ünlü olmaya çalışan kişi. Kişinin tipine bakarsak tam bir keko izlenimi uyandırıyor. Uyuşturucu bağlantılı çıksa şaşırmam. Zira bu işbirliğini yapabilecek birisine de benziyor.
Yine guzel ulkem şaşırtmıyor. Sacma sapan kisileri unlu yapmakta ustune yok. Su olaylarla iyice prim veriyorlar. Bizim halkimiz kullanilmaya cok acik maalesef
Bunların gündem olarak konuşulması bile aşırı saçma, ayrıca uzi cakal ve şu arabam Dacia diyen sözde rapçilere çok benziyor tipi, keko bunlar ya konuşulmaya bile gelmezler
Fenerbahçe yine bizim sayemizde adını başka ülkelere duyuruyor, hiç dinlemedim bu arkadaşı tipi de yeni nesil rapçilere benziyor dinletmez gibi.
Ben fenerbahçeliyim bu adamın o formayı giymesi bile bi hakaret elalemin karısıyla yatıp bide kocasının yazılarını paylaşıyor şerefz bi o ç
FB forması giymesinin sebebi, GS taraftarlarının şikayetle adamın Instagram hesabını kapattırması.
İyi olmuş halal olsun bizim çocuklara 😂
Ismini ilk defa Manda yenge ile duydum, Mandayi da kocasiyla. Hepsini bu sitede duydum, ne gereksiz şeylerle kafam dolmus meğer
Bizi bulaştırırmayın lan bu işe. Siz üçünüz kendi aranızda ne b. k yiyorsanız yiyin. Olaylar yine dönüyor dolaşıyor bizi buluyor arkadaş
WAN’da nara da nasıl vizyon var derdik şimdi de bu adama konsere gideceklerde nasıl vizyon olur göreceğiz.
Umarım öyle bir hataya düşmez, Galatasaray taraftarları gider komple, sahneyi terk etmek zorunda bırakırlar herifi
Adamı gece rüyamda falan görsem kabus görür en kötü rüyamı görmüş olurum tipe bak
Son konseri olur
+1 :D
Şarkılarını ve kişiyi sevmem de curcunayı görmek için televizyondan veya ucuzsa en ucuz yerden izleyebilirim 😂
Galatasaray taraftarından dayak yiyerek reklam mı yapmaya çalışıyor acaba
Gelsin gelsin bizde onu bekliyoruz zaten🤛🤜
Hayır yabancı zaten dinlemem fener forması giymiş yabancıyı asla dinlemem
Dinlemiyorum kendiside malum gündemde iğrenç mahlukat.
Papaz Louisin çare bulamadığı elem hastalığa yakalanmış. Yazıık.. ayyy.. yazıık
Koca camiaları gündüz programına çevirdiler. Bu ülkeye sokmamak lazım hepsini de
Bir babadır bizim için wşcöwşfş gelsin en önden bilet alıcam
İcardi Fenerbahçe maçına kesin çıkar bu gidişle fjjf
Bende ama çıkar olunca böyle davranmasını doğru bulmuyorum
Dinlemiyorum, gelsin versin bakalım konserini muhtemelen konsere çok kişi gider🙂
Ne kadar gereksiz her şeye salça olan birtakım olduğunu öğrenmiş ve o takımın formasını giyip aklı sıra şov yapmış bu ülkeye gelse konserine gidecek bir sürü fb li olur karakteri belli birtakım
Wandayı aynı kendime benzetiyorum. Bende onun gibi aldattım hep kocalarımı. Wanda gibi güçlü kadınlara ihtiaycımız var.
Şampiyon olursak
Bunu çağırır Binnaz söyletirim
İnşallah artık dinleyeceğim.
Nasıl vurdu ama cimbomun yengesine. Adam, adammm 😈💙💛💙
Kendi ülkesinde ünlü olamayan insanların türkçe ögrenip şarkı yapması ve türkiyeye aitmiş burada dogmuş gibi hissetmesi örnek murda, mero,😀😀hahahahaja sonra kendierini bir şey zannetmesi hahahahajaja
bu da anladı fenerliler üzerinden nasıl prim yapılcagını :D
İcardi gibi bir erkek varken bu mu?
Wandaya asıl büyü yapılmış bence
L gante kafayı sıyırdı biraz maalesef.
İlk defa bir muhabbette adı geçiyor.
Bunu seven fenerlilere cidden gülüyorum 😄
Fenerliler gider artık. birey bak ya sevimsiz.
Bence Fenerbahçe’ye bir hakaret adam dalga geçiyor
Adamın sesi bile iğrenç ama işte ünlü
son konseri olur sanırım, dinlemiyorum.
döverler o arkadaşı burada
L gante candır adamdir
İlk defa duydum
Bu olaya çok güldüm sjdjdjf
İcardiye gönderme yapmış formayla
Dinlemek farz oldu 😂
Adını ilk defa duydum.
Verse öldürürler la bunu
Herkes hak ettiğini yaşar :D
hiç dinlemedim
İcradi'nin olayından sonra yeni duydum ismini
Fenerbahçeyi bırakma fikri çık aklımdan 🙄
Wanda naradan farkın yok
Ve geldi gelmekte olan hayırdır gardaş
dinlemiyorum bu kim ya
Bunu bizim taraftar hıldır hış eder 😂
İlk defa duyuyorum bu tipsiz skiiikiğ...
Icardi gormesin
İkiside karaktersiz
Bu kim awk
Dinlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?