Canımız Gülşen 💜 Şahane bir konser olacağına adım gibi eminim. Hem cumhuriyeti hem yeni yılı İzmir halkıyla birlikte kutlayacak. Tunç Soyer şahane bir başkan gerçekten
Gülşen, yeni yılı ve cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için 31 Aralık’ta İzmir’de konser verecek! Orada olmak ister miydin😍?
Kadına imam hatipli bir arkadaşına ''Sapıklığı oradan geliyor'' diye şaka yaptı diye dünyayı dar ettiler. Hapislere attılar
Bir ay kadar sonra mı ne cübbeli sarıklı taifesinin organize olarak 6 yaşında kızı evlendirip bir de bunu 20 sene kapattığını öğrendik.
Bu sabah sözlükte gördüm, hala ''Cariyeniz ile nikahsız ilişkiye girebilirsiniz, ancak başkasının cariyesi ise evlenmeniz lazım'' gibi sapkın sapkın konuşan dinciler var.
Bunlara laf eden ahlaksız oluyor, bu manyaklık dini inanç diye savunulabiliyor ama bu kadın hapis yattı bu ülkede.
En sevdiğim kadın sanatçıların başında gelir kendisi ve evet gitmek isterdim. Ayrıca Ege, Akdeniz coğrafyasından başka bir yerde de konser vermesin. En azından oralarda yobaz sayısı, diğer yerlere nazaran daha azdır. Kadın suçsuz yere onca zaman eziyet çekti.
Kurtuluş Savaşı hürriyet için verildi ve bu kadının istediğini giyme hürriyeti de buna dahil.
Ecdad da ecdad, çok meraklıysanız * gidin köyünüzde tarlanızla uğraşın, ecdadınız şehirde mi yaşıyordu davarlar?
Aklınız fikriniz kadınların neresinin gözüktüğünde
Ayrıca Kurtuluş Savaşı'nda savaşan ecdad bana gelip laga luga etse ''Aga 100 sene önce ölüp gittin sana mı soracağız ne yapacağımızı? Memleket senin memleketin değil artık benim memleketim bas git belanı başka yerde ara bu saatten sonra kurtardığın vatanın evladından dayak yeme'' derim
Mk gerontokratları sizi işiniz gücünüz atamız ecdadımız diye ölmüş gitmiş adamlar adına konuşmak.
Ülkenin vatandaşı değil, gerontokratik bir töre kültürünün marabası olduğunu zanneden kerestelerin bu memleketin herhangi bir kaidesi hakkında konuşması yasaklansa hiçbiriniz gık diyemez.
100 yıl öncenin zihniyeti 100 yıl öncede kaldı
Haberin olsun, ülkenin kuruluş felsefesi muasır medeniyet ve senin Gülşen'i görünce, tasvip etmesen bile (Mesela ben Gülşen ve onun gibileri hiç sevmem) basıp geçmen gerekirken, kalkıp insanların temel hakkı olan istediği gibi giyinip yasalara uygun olduğu müddetçe istediği hayatı yaşama hakkına dar dar dar saldırmamanı gerektiriyor
Şu kadına laf atmakla, herhangi bir türbanlıya sataşmak arasında hiçbir fark yok
Ya da yaşlı bir teyzeye ''o kılığın ne lan köylü gibi ehehehe'' diye laf atmak ile bu kadının giyimine karışmak arasında hiçbir fark yok
Bunu anladığınız, ya da anlamadığınız için bu memleketten kitlesel olarak zittir edildiğiniz gün gün yüzü görecek bu millet
@Ragnar_Lodbrok la yürü git batının uşaklığı ile ortalıkta entel dantel görünen tipleri hiç sevmem. Kıçından hürriyet uyduruyorsun, fikir hürriyetini sadece senin gibi embesillere var zannediyorsun.
Şimdi normalde herkese var, ama sadece kendi hürriyetini düşünüp başka herkesi silmeye uğraşan barbarların fikir özgürlüğü yok maalesef.
Bu arada, batı uşağı arıyorsan, müslüman ülkelere bakacaksın. Ümit Özdağ'ı bir sürü konuda sevmem, ama ''modern dünyanın köleleri'' dediğinde, sizin en iyi tanımınızı yapmıştı
@Ragnar_Lodbrok İslam onlar gibi olmamayı tembihler, senin hürriyet savurduğun sanatçı adıyla sahne soytarılığı yapanlar da onlar gibi olup davranırsınız. Sen ve senin kafandakiler uşaklığı iyi bilir. Ecdad dedim diye bozuldun. Metehan bile bu grubun içindeyken, şark sorunu denilen politika hâlâ yürürlükteyken bana martaval fikirlerle gelme. Hele hele yazdığını senden başka bilmeyen entel kelimelerle hiç gelme.
Arap olacağına git batılı ol, sen kim Osmanlı ve Türk ecdadı kim senin Türklük ile alakan yok. Türk dediğin tarih boyu her yerde işine geleni alır, batılı doğulu ayırmaz bizim Anadolu'da yarattığımız özgün kültür bile buna dayanır
İslamcılık Türklük değil Araplıktır, dolayısıyla ecdad ile falan alakası da yoktur
Bu arada, entelektüellik bir meziyettir, köyünden öteye gidememiş keresteler anlamıyor diye lügat değiştirecek değilim, ecdadım deyimiyle ''Senin için kıraatimi bozamam''
@Ragnar_Lodbrok seni okurken çok gülmeyen birini güldürebiliyorsun. İslâm dinini Arap dini zanneden sen gibi embesiller olduğu müddetçe Muhsin Yazıcıoğlu gibi değerlerin yüceliği daha da artıyor. Araplara bakarak İslam'ı batıya bakarak medeniyeti anlamaya çalışan senin gibi yani saraydaki dalkavukluk müdavimleri gibi entel yazınca kendini vay of be dedirten ara yaşam formları anlayamaz o şehit insanın mücadelesini. Ha burada horoz gibi ötersin de gel Gabar'a deyince nasıl kaçacağını iyi bilirim. Senin gibiler Bosna kan ağlarken 1994 yılında yılbaşı kutlayan soysuz güya Bosnalıymış gibi görünen batı yardakçılarını da gördük... Sen milli duygu denilince geoatrik miydi neydi yazdığın onu anlayan bir düzenbazsın.
Değeri Muhsin Yazıcıoğlu olan adam da gelip laga luga etmesin. Devlet Bahçeli'yi biraz daha oradan buradan aparma lügatla doldur, al sana Muhsin Yazıcıoğlu
Bu arada İslam Arap dini, Arap kültürü, Arap yaşam tarzı, Arap geleneklerini düzenlemek için çıkmış bir şey
Mali dini olacak hali yok
Bu ülke ile alakanız yok, üzerinden prim kastığınız şehitler sizin gibi insanlar değildiler, siz bu milletin düşmanı beş para etmez leş kargalarısınız
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Gülşen, yeni yılı ve cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için 31 Aralık’ta İzmir’de konser verecek! Orada olmak ister miydin😍?