Yazın en çok konuşulan ilişkisiydi. Şimdi sette yine birlikteler. 🤝

Eski sevgilinizle aynı ortamda çalışmaya devam edebilir miydiniz?
Yazın en çok konuşulan ilişkisiydi. Şimdi sette yine birlikteler. 🤝

Eski sevgilinizle aynı ortamda çalışmaya devam edebilir miydiniz?
Yahu ne sevgilisi arkadaşlarına aşk ya bırakın kendinizi ya ya bunları gerçek sanıp da bir haber değeri yapıyorsunuz şurada da durmadan bu oğlanla ilgili sorular soruyorsunuz ya ben akıl aklım sırrı vermiyor zaten soruyu Twitter'da gördüm geldim, ne sevgilisine aşkı diziden sonra beraber tatil yaptılar güzel bir seks yaptılar birbirine doyurdular ondan sonra da ayrıldılar sırf medyada görünmek için yani insanlar da bunları gerçek sanıyor ciddiye alıyor takip ediyor bana ne ya sizin Mert Ramazan Demir dediğiniz adam kim ya soytarının teki Afra Saraçoğlu dediğiniz ki kim bilir kaç tane adamın altından geçip ünlü olan birisi Allah Allah bunları da böyle ciddiye alıp yok eski sevgilinizle olduğunuz yerde çalışabilir misiniz çalışırım niye çalışırım diyeceğim yani sevgili olduktan sonra ayrıldıktan sonra profesyonellik diye bir şey var iş hayatı diye bir şey var para kazanıyoruz yani çok da güzel çalışırım ama şu adamları meydana çıkarıp da adam gibi böyle ciddi bir ilişki yaşıyorlarmış gibi gösteriyorsunuz ya hayret ediyorum.
Bunlar insan mı? Yakın arkadaşına ihanet etti ikiside sonra ayrılıp beraber çalışıyorlar. Sözde adı profesyonellik onlara göre. Beni bana göresi ilgilendirir. Gayet genişler yani
Cevap
21Cevap
Ben çalışırım
Ayrıldılar mı? Ne ara sevgili oldular, ne ara ayrıldılar diyorum öyleyse.
Ne kadar hızlılar öyleyse. Aslında doğru olanı yapıyorlar lakin yine aralarında bir şeyler alevlenir bence
Bunların öyle anlayışları yok. Meziyetleri logar kapağı gibi geniştir. Yanlarında sevgililerini al götür, sesleri bile çıkmaz. :D
Bunlar ayrılmadı ama ben olsam eski sevgilimle aynı sette çalışırdım aşk başka iş başka sonuçta
Bence iş ayrı, aşk ayrı. Özel hatayı pek karıştırma taraftarı değilim.
Adamlar dizi reytingi için rol yapıyor millet de gerçekten sevgili olup ayrıldı saniyor
Badboy ve tipik türk kızı... Her şekilde ortak çalışırlar...
Banane napim verdiyse 😄şimdi hemen kaldırırlar yorumumu özgürlük denen şey yok bu sitede.
Ne kadar boş işler peşinde koşuyorsunuz ya? İki tane ergenin aşk hikayesi olay oldu sizin içn.
Bunlarda mide, gurur, onur, aşk sevgi mantığı olmadığı için herşeyi yaparlar..
Bu devirde oyuncu olacaksın herkes seni tanıyacak sonra şöhret fobileri gelsin.
Şu maymun herıfın neyıne hasta bu kızlar anlamıyorum
Ayrılmadılar diye biliyorum ama çalışırım özel hayatımı iş hayatıma yansıtmam.
Bu adam kürdistancı üstelik kaşları orman gibi ve yakışıklıda değil arkadaşına ihanet etti aq
İlişkiye nasıl başladıkları ortadayken her şeyi beklerim ben..
Ya ne sevgilisi dizinin reytingi düşmüştü Kızılcık şerbeti'nin gerisinde kaldı diye yalandan aşk yazdılar.
şu adam hiç yakışıklı ya da çekici değil ben anlamıyorum nasıl ölüp bitiyolae
İşte çalışmak istemiyorlar ise aynı iş yerinden manita yapmayacaksın
İticiler ergen dizisi
E işin ucunda para var mecburlar
Ne eskisiii sözlenmişlerr
Kürt ramazana vere vere dibini kazıttı sektire sektire kendini
Paramı alıyorsam niye çalışamayım
Kamera arkasını görmek istiyorum xrkf
mümkün değil çalışamam
Kariyerim onemli der çalisirm.
Çalışamazdım net :))😎😙
Ya şunları görmek istemiyorum. 🤮