Yani sevgilinizin bir takımı, işini veya oyunu falan ne bileyim o tarz şeyleri daha çok sevdiğini hissetseniz :D

Yani sevgilinizin bir takımı, işini veya oyunu falan ne bileyim o tarz şeyleri daha çok sevdiğini hissetseniz :D

Normal tabi ki bilmem kaç milyon dolar parayı Galatasaray veriyor. Wanda Nara 'da o para için Icardi'yle duruyor. Wanda'yı elde etmek için para lazım. Bana da Galatasaray o parayı versin Wanda'yı elde edebildiğim için ben de Galatasaray'ı severim 😂😂 para matematiği hiç zor değil aşkta bile
Cevap
30Cevap
Hiç umurumda bile değil. ama eşim benim yerine mesleğini daha çok sevseydi saygı duyarım
Bu kadar ünlü bı adamın beni başka kadın değil de Galatasaray ile aldatmasina razı gelirdim açıkçası. Bu kizlar çok şey istiyo. Parasını ordan kazaniyo deli gibi hayran kitlesi de vardır ya napsaydi ay fenalık geliyo
Icardi kısaca seni seviyorum ama sen hayatımın merkezinde değilsin, ben hırslı ve başarılı bir erkeğim diyor. Bunu diyen David Beckham mıydı yoksa.😂
Reklam amaçlı söylemiştir, ben böyle bir durumla karşılaşsam benim önüme getirdiği şeyler varsa bende getirirdim.
Erkek Kuzenim var icardi için ölür diyebilirim
Bu futbol mantık işi değil ya
İşini benden daha çok sevebilir ama bir takımı ya da herhangi bir oyunu benden daha çok seviyor olması fazlasıyla gülünç gelir bana.
benim sevgilimde beşiktaşı benden çok sveiyor bu durum da gayet beni üzüyor açık açık söylemese ya da hhistirmese üzülmem ama işte gıcık
Demekki wanda nın veremediklerini veriyor Cimbom 😂
Öyle bişey demedi ki olum ala ala Wanda , Icardiyi Gs konusunda destekliyor du zateb
Ben de işimden birkaç on milyon dolar kazansam, işkolik olurdum bence.
sevgi lazımsa galatasaray taraftarları fazlasıyla verecektir :D
Galatasaraylılar da icardiyi sevgililerinden daha çok seviyor wanda bacı
O da İcardi'nin parasını ondan daha çok seviyordur😂
BEŞİKTAŞ'ı hayattan çok seviyoruz.. Siyah Beyaz Ölüm Yaşam..🦅🖤🤍
Bende Galatasaray ı eşimden çok seviyorum
Galatasaray başka
Nara için neler yaptığını biliyoruz. Ama iyi ki de İcardi var. 😊😊
Biz onu wandanın sevdiğinden çok daha fazla seviyoruz, aşkımız karşılıklı.
Arjantide galatasaray maçlarını izleyerek büyümüş. Avrupa'ya ilk transferinin nedeni de kendini gösterip, galatasaraya gidebilmekmiş..
Güzel bir şey başarıya endeksli işine konsantre bir dönem olabilir
Reklâm amaçlı söylemiş olabilir ya da İcardi bana biraz zaman ayır diyor olabilir.
Serbest ilişki yasiyorlar zaten. Wanda aldattigi icin sucu icardinin ustune atmis. Standart kadın taktiği. Bwn icardi yerine olsam simgeyle takilirdim sonra wandayı şutlardım
herkes tabiiiki sevgi ise Galatasaray der
gerisi
teferrUAt
Yo onunla beraber sever heyecanını yaşarım ne gğzel işte daha ne istiyorsunuz.
Wanda’nın üst dudak dolguymuş. Yazık mk Türkiyeye gelen ördeğe dönüyor
Üzülürdüm ama adamın mesleği sonuçta gelir kaynağı. Kim sevmez ki.
kız adamı aldattı mk
Aldattı mı wanda cidden
günaydın
Bu konularda bilgili değilim ki
Yok la herif seni o kadar şey yaptın da bırakmadı. Üstüne her şeyi üzerine yaptı. Bence ikinci planda değilsin
Öyle ya da böyle ama hepsi aile içinde.. kimseyi ilgilendirmez
Icardi aşk ya❤ Wanda ota b*ka kıskanma nedenleri aramayı bıraksa iyi eder hiç sevemiyorum o kadını ya
Bizde Icardi'yi çok seviyoruz hisler karşılıklı ayrıca çok samimi eşler ben çok yakıştırıyorum. Hakli olarak Gatasaray'ı daha çok seviyor 😎
bende galatasarayı kocamdan çok seviyorum normal bence
Aynısını yaşıyorum evleneceğim adam için futbol aşırı önemli hep bu yüzden kavga ediyoruz
Ne sevgisi ya zaten bunlar açık ilişki yaşamıyor mu? Adam başka kadınlarla da birlikte oluyor kadında başka erkeklerle birlikte oluyor
Ben de Galatasaraylıyım evet bende üzülürdüm
Hissedersem ne sevgilim ne de eşim olmaz.
Geçerli sebepleri var kralın aw
Wandada paraciklari daha cok seviyor
Şan böyle karısı var imkansız daha çok sevmesi
evet aldatıp ayrılırım
Ergence, insana hiçbir faydası olmayan şeyler.
Koluna ismini dövme yapmış. Adam daha ne yapsın 😃
Sevecek tabii, ekmek kapısı djsj
Boşarım.. Benim önüme hiçbirşeyi koyamaz.
Adam haklı ama dkckdn
Bu hamileyken aldatılan kız değil mi zaten
Üzülürdüm ama bırakırdım o kişiyi
Bunlar kim ya. Boş boş şeyler
Bu zenginlerin derdi de bir başka
Bu da kocasını iyi pazarlıyor
Galatasaray daha vefalı
İskolik biri demekki
Kiz hakli
icardi sirf sov adami
iş başka aşk başka
İcardim be 😍