Buray Olmuşum Leyla isimli yeni şarkısını, oyuncu sevgilisi Ezgi Şenler'e ithaf ettiğini söylemiş. Çok tatlılar!🤩 Bu çift oldu bence.❤️🔥

Siz sevgiliniz nasıl bir jest yapsa etkilenirsiniz?
Buray Olmuşum Leyla isimli yeni şarkısını, oyuncu sevgilisi Ezgi Şenler'e ithaf ettiğini söylemiş. Çok tatlılar!🤩 Bu çift oldu bence.❤️🔥
Siz sevgiliniz nasıl bir jest yapsa etkilenirsiniz?
Eski sevgilisine de şarkılar yazdı bu da yeni sevgiliye özel olmadığı anlamına gelir
Jestler bana özel olunca mutlu oluyorum. Her sevgiliye muamele böyleyse anlamı yok
Cevap
15Cevap
Başkalarının hayatına özenen insanlara üzülüyorum. Özellikle magazin adı altında "eşine ev almış. Sevgilisini aldatmış" gibi saçma sapan bizi ilgilendirmeyen şeylere ilgi duymak mantık dışı.. Bir sokak ötede biri evleniyor ya da ölüyor umurumuzda olmuyor. Ama hiç tanımadığımız, tanıyamayacağımız birilerine ilgi duyuyoruz. Sesi güzel veya futbolcu diye... Trajikomik
Anaaa bunlar sevgili olmuş. Arkadaş çanta değiştirir gibi sevgili eş değiştiriyorlar snnsjs. Çok güzel bir jest valla kim istemez ki. Ama ayrılınca sıkıntı bence
sevgilim bana kredi kartını vermiştir full limit dilediğin gibi harca demiştir 😂😂 bak ya jeste bak erimem için yeter 😀
Gözüm yükseklerde değil ya her anımda yanımda olsa kafi jeste göz boyamaya gerek yok varlığı yeter onun
Ben de kenan doğulunun yosun şarkısını dinliyordum ne adamlar var valla maşallası🧿 darısı başımıza
Beni sevsin okey ya GSJGQKSGAKSGAKGSKSGKWGDKWGDKWGKSGWKDHKWHSKWHKSGAKS
Bence de çok samimiler bakışları bile çok doğal birbirlerine
Sevgilim böyle bi sey yapsa neden leyla diye düşünür delirirdim hshahahhaah
Güzel jest olmuş. Benim sevgilim sevgisini hissettirsin yeter tüm jestlere değer.
Sevgilimin olması bile beni mutlu eder bir şey yapmasına gerek yok. ama sevgilim yok.
Ben çiçeklere bayılıyorum ya bir de tiyatroya falan gidilse o da olur
Ne güzel bir jest💕 Burayın Kıbrıs konserinde en ön sıradaydımm harikaydı
Ona reddedemeyeceği bir teklif yaparım
Kız biraz önünü görebilen bir adam olaydı ben etkilenmeye dünden razıydım
Banada böyle şarkı yazsa etkilenirim tabiki
Bana da bi şarkı yapılsa fena olmazdı.
Bu kız bundan küçük degil miydi
Ne adamlar var çok güzel seviyor
ayy hangi kız sevmez ki. bence çok romantik🥺💜
Bu oğlanı terk eder şarkı boşa gider
En İyi Cevap