ya tabii ki şan dersi alıyor çoğu ama çok meraklıysan git şarkıcı ol :D ben komik buluyorum, siz?
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Yalnız çok güzel söylemiş. Bu kadın eskilerden bu yana şarkı söylüyordu. Denk geliyordum. Oyuncu olmaları eline mikrofon alıp şarkı söylemelerine engel değil. Örneğin; Serenay Sarıkaya. Kadının hem kendi güzel, hem de sesi. Oyunculuğunu da aynı şekilde çok beğeniyorum. Yeteneklerini sergilemeleri gayet güzel bir şey aslında. Tabi yetenek varsa...
Komik değil, gayette oyuncu kimliği ile yakışan bir kimlik şarkıcılık. Halkın şu fakirlik mastürbasyonu bitmez tabii :d gidip tesisatçi şarkı söyleyip ünlü olsa bağrına basar "ayhh işte bunları ünlü edelimms" yapar millet.
Kim söylemek isterse söylesin hiçbir kesime yargım yok. Eğer sesleri ile belirli bir kesimi etkileyebiliyorlarsa ne güzel, bize ne ki? Sonuç olarak sevip dinleyenler varsa konu kapanmıştır.
Güzel söylemiş şarkı söyleme heveslerini komik bulmuyorum oyuncu oldu diye başka bir şey yapamaz mı böyle bir yasak mı var jdjd istediğini yapar ha tutar tutmaz o başka
Söylemek istemiş ve söylemiş, sesinin güzel olmasına gerek yok ki 😂 zaten önüne gelen pop sanatçısı oluyor. O en azından şarkıcı olmayacağını anlayıp sadece söyleyip geçmiş
Cevap
19Cevap
Müzik evrenseldir her yaşa kulağa kesime hitap eden var. Şarkı benim hoşuma giderse dinlerim kadının fiziğine çıplaklığına göre klip izlemem nereden geldiği ve branşı nedir ilgilenmiyorum.
Hayır komik değil mesleği gereği eğtim alanlar da var. Hepimiz şarkı söyleriz mutfakta iş yaparken keyifli olunca. Onun avantajı herkesin duyması hepsi bu
Son zamanlarda ağzı olanın şarkı söylemesi çıkarması moda olmuş zaten nereye baksak 2 günlük fenomen denen tiktokırlar şarkı çıkarıyor olmayan sesleriyle
Sesi güzelse söyleyebilir. Ebru Sahin'in Hercai'de hoş geldin şarkısını seslendirmesini bayağı beğenmiştim.
Abla komik bulman da garip ama :(
Sonuçta bu insanlar talk show eğitimi falan da almıyor :( Güldürmemeleri lazım :(
Evet çok komikler. Bir de söyleyebilseler. Tek alanda uzmanlaşmak varken nedendir bu her şeyde iyi olmaya çalışma isteği anlamış değilim.
Komik değil bence. Güzel söylüyor ise bir sorun yok
Ben de mesela senin mevcudiyetini komik buluyorum. Şarkı söyleyemeyen aktör olmaz normalde
fazla yargılayıcıyız toplumca. isteyebilir ben bile moda giriyorum normal bir şey.
Sesi çok iyi. Bir kaç türkü söylediğinde duydum. Sesine çok da yakışıyor..
Yakışmıyor haklısın oyunculara bazen ama Ebru Şahin bi sanatçı
Türkiye nin gelişmemesinin en önemli sebebi kimsenin işini yapmaması sen oyuncusun dizi çek evinin banyosunda duş alırken söyle şarkını
Ne alaka belki öylesine sevdiğinden söylüyordur bende mesela güzel sanatlar resim bölümü okudum ama yabanci dillerede ilgim var şimdi bana dil öğrenme kendi mesleğini yap demenle ayni mantik bu
Dil farklı bir olay
Siyasetten anlamayanların siyaset yapıyor oluşu daha komik.
Kesinlikle hayır hobi olarak yine yap ama böyle profesyonel edası ile yapanlar var cidden komik duruyor bide sesi güzel değilse ses müzik ritim hak getire
Ben suç olarak buluyorum, şarkı söyleyen oyuncular oyunculuktan men edilmeli.
Bence de bir o kalmıştı şarkı söylemeyen
Bunu soran gerçekten bir kadın mı?
Söyleyebilir illaki şarkıcılar mı söyleyecek
Sesi güzel olan oyuncularda var
Ya bi anlık gazla yürüyorlar işte
Herkes kendi işini yapmalı bence
Sesi güzelse söylesin kdkd
Son zamanlarda ağzı olan şarkı söylüyor maalesef.
Degil.. sesi guzel olan herkes soylesin...
Sesi guzelse neden komik olsun ki
Son zamanlarda bu bir popi
İyi dedin de kral linçe hazır ol şimdi😬
Olabilir ne var bunda
Ne var ki söyylediyse albüm çıkarmadı ya
herkes şarkı söyleyebşlir
Oyuncu olan şarkı söyleyemez mi
Hem komik hem de itici
Ün lazim napsin
Sesi fena değil
Komik
bane