Şöyle düşünürsek mantıklı bence. Bazılarımız asıl mesleğinde istediği sonuca ulaşamadığında ona benzeyen ya da ilgi alanında olan başka bir mesleğe yönelebiliyor. Merve Boluğur da uzun zamandır oyunculuk mesleğinde başarı sağlayamıyor ve para kazanması da gerekiyordur elbet. Bu yüzden yine ekran önünde olabileceği bir mesleğe şarkıcılığa geçmek istemiş olması bana normal geldi. Sesi iyidir veya kötüdür bilmiyorum ama ticari amaçla yapacağı için her türlü bir şeyler kazanacaktır.
Mankenlerin sırf görsellik yüzünden herhangi bir oyunculuk eğitimi yok iken oyuncu olduğu bir yerde , oyuncu şarkıcı da olur , Mesih de (Necati Şaşmaz)
youtube tiktok instagram fenomenlerinin şarkıcı sinema oyuncusu hatta yönetmen olduğu bu dönemde gerçek oyuncular da şarkıcı olsun bir zahmet. ama sanatçı olabilirler mi bilemiyorum..
Direct şarkıcı olmak çok zor Piyasası olan için daha kolay Sesinde güveniyor demek Fiziği de yerinde Neden olmasin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu kız benım amcamın kızı ve kendısının böyle bı amacı var uzun zamandır ders vs alıyor kendını gelıstırıyor cahıl ınsanımızda yok psıkolojısı dusuk yok söyle böyle dıyor. Bi insanın kendını gelıstırmesı bu ınsanlara batıyor
Sesi güzelse olabilir, kimseyi bağlayan bir şey yok burada.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Mantık bu ülkeden elini eteğini çekti ne yazık ki sdfghjkld herkes ekmeğinin peşine düşmüş daha önemlisi daha fazla nasıl para kazanırım diye düşünülüyor
bu kadın da bi sınava girer bi youtube a bi instada kendini sergiler şimdi de çok güzel sesi var gibi şarkıcı mı olacakmış bişeyi tam yapsa anlarız da kafayı iyice sıyırdı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu kıza yazık ediyorlar biri keşfetsin diye yıllardır tatilde ama hala yok piyasada
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sesi yok ne şarkıcısi her önüne gelen şarkı söylesin o zaman sese bakilmasin
Eskiden sesinde yetenek olanlar yapabiliyordu. Şimdi parayı ve autotune’u bulanlar başlıyor şarkıcı olmaya. Bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Ama fikirlerine karışmamam, saygı duyarım.