Özellikle bir iki güzelliği olan mankenlerin şarkıcı olmasına alıştık, ama şarkıcıların oyuncu olmasına ben henüz alışamadım. Murat Boz'u severim ama oyunculuğa bir türlü yakıştıramıyorum kendisini. :/
Mankenlerin şarkıcı, şarkıcıların oyuncu olmasına nasıl bakıyorsunuz?
Mal gibi izleyecek, ama o Murat Booooz, ay ne yakisikliiia diyrrek adamin bariz yeteneksizligini ve tek mimikliligini gormeyecek, gorse de umursamayacak kezvanlar var cunku yasi 17'yi gecmeyen.
Turkiye'de millet niye dizi izliyor? Oturup hangi erkek hangi kiza yakisiyor, hangisi yanyana olmamis onu tartismaya.
Kuzey Guney vardi bir ara, Oyku Karayel'i Kivanc Tatlitug'a yakistirmadi millet, senarist komple dizinin hikayesinin eksenini kaydirip Merve Bolugur'u koymustu diziye. Izlenebilir bir diziden tipik malak turk dizisine donduydu o da.
Bak Muhtesem Yuzyil ekibi cok rating almanin gaziyla Muhtesem Yuzyil Kosem'de yeni bir ufka ulasmak istedi, cok katmanli, gondermelere dayali, alt metni olan bir produksiyona giristiler ama o diziyi de ilk basta basarili yapan seyin harem ici sidikli kari kavgasi oldugunu, sonradan donen devlet idleri, segzadeler gerilimini sirf o ilk bastaki Hurrem-Mahidevran didismesi oldugunu feci sekilde hatirladilar.
Super bir baslangic yapilmis, kapkaranlik, cok iyi cekilmis, iyi oynanmis bir is cikmisti ortaya. Ama izleyici muthis bir nankorluk ornegi gosterip resmen bir onceki hikayenin aynini istedi. Kosem Hurrem gibi olsun, Suluman gibi padisah olsun, yeniceri izlemek istemeyiz falan diye.
Onlar da hikayenin eksenini kaydirip guzelim atmosferi dagittilar.
Velhasil-i kelam, turk dizi izleyicisindeki bu leslik oldukca, bu anlayis duzelmez.
Yetenekleri ayırt edebilecek çapta olan az bir izleyici kitlesi var. Aynı anda 2-3 meslekte de vasat olduğu halde, farklı alanlarda boy gösteren ve tutulan tipler var. Bunları revaçta gösteren özellikle 14-20 yaş arası genç kızlar. Çok takılmamak lazım. Murat Boz istediği kadar film çeksin, ben yine Şener Şen'i izlemeye gideceğim.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlker Kalelinin Beyaz Show'da '' Şarkıcı olmayı düşündün mü? '' sorusuna karşılık söylediği bir cümle vardı.
'' Sırf şarkı söyleyebildiğim için şarkıcı olmak istemem. '' demişti.
İnsan mutlu olduğu şeyi yapmalı, hem oyunculuğu hem şarkıcılığı hemde mankenliği seviyorsa üçünü yapsın lafım yok.
Yaparken gerçekten keyif aldığı işe yoğunlaşırsa bir sanatçı o işte kendini daha fazla geliştirir ve erişilmesi imkansız yerlere gelebilir.
E olabilir bunda ne var anlamıyorum. Bir insan hem güzel olabilir hem de sesi güzel olabilir. Bazı insanlarda var bu saçma görüş mankense ya sadece manken olsun şarkıcıysa şarkıcı olsun zihniyeti. Bir insan hem güzel olur hem sesi güzel olur hem güzel bir dansçı da olabilir ne var bunda
mankenden oyuncu olmaz. beyin yoktur çünkü. şarkıcı? eh hadi gene yorum kabiliyeti var, verilen rolü de yorumlamak zorunda. o bakımdan tutunanı az zaten.
Sadece o yanina bakma coguda hic anlamadiklari sektorlere yatirim yaparlar mesleki anlamda hic bir yetenegini olmasa bile parasal ve taninmislik olarak futbolcunun sarkicinin siyasete atilimlari gibi ;) ve tabiki emanet takim elbise durdugu kesin :)
Hangisinde fazla yeteneği varsa onu yapmalıdır herkeste. Oyunculuk yeteneği fazlaysa şarkıcılıktan uzak durmalıdır ya da sesi güzelse oyunculuğu sıfırsa yapmamalıdır.
En İyi Cevaplar