Eğitim & Kariyer Şarkıcılık mi oyunculuk mu? selena234 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence sarkicilik ben rock şarkıcısı olmak isterdim özlem tekin gibi peki ya siz? Oyunculuk Şarkıcı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şarkıcılık mi oyunculuk mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Şu anda Özlem Tekin-Dağları deldim, dinlerken bu soru tesadüf oldu. Bence de şarkıcılık daha iyi. Konser, sahneler falan eğlenceli ortamlar. 0 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Her ikisini de bir dönem amatör olarak yaptım. Oyunculuk tercihim olurdu. 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı. Oyunculuk kat kat daha zor ve işsiz kalabiliyorsun çokca ama yine de oyunculuk. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu anda Özlem Tekin-Dağları deldim, dinlerken bu soru tesadüf oldu. Bence de şarkıcılık daha iyi. Konser, sahneler falan eğlenceli ortamlar.
Her ikisini de bir dönem amatör olarak yaptım. Oyunculuk tercihim olurdu.
Oyunculuk kat kat daha zor ve işsiz kalabiliyorsun çokca ama yine de oyunculuk.
oyunculuk
Şarkıcılık daha zor