Bi ara gökhan özen çılgınlığı vardı. Odada boy boy posterler son ses duman gözlüm dinlemeler. Ne oldu onlara bilen var mı?

Bi ara gökhan özen çılgınlığı vardı. Odada boy boy posterler son ses duman gözlüm dinlemeler. Ne oldu onlara bilen var mı?

Ben ilkokuldayken bu tutuklandı mı ne öyle bir şey oldu, tam hatırlamıyorum. Bahariye'de adliye olduğu zamanlar işte. Bunun davası varmış herhalde, hapishane aracıyla getirmişler. Tam da annemle caddeden geçiyorduk o sırada. Neyse işte, hapishane arabasının çıkacağı yerde bir sürü kız toplanmış bu adamın şarkılarını söylüyorlar falan... Annem "Büyüyünce ne olursan ol hiç umrumda değil ama bu s! laklar gibi olursan affetmem seni" demişti :D O gün orada olanlardan biri şu anda sitedeyse affetsin beni asdfhsh :D :D
Bence sıkılmışlardır yani bu tür kızlar zaten genelde birine hayran olurlar :D :D sonra da onun tüm şarkılarını ya da filmlerini izlerler mesela en çok bunu lisede falan yaparlar ya da üniversitede geçici heves olarak görüyorum ben daha çok. ben bu kişiyi dinlemedim. zaten genelde türkçe şarkı da dinlemiyorum benim dinlediğim şarkılar daha çok yabancı rock şarkılarını seviyorum ya da duyusal şarkılar
Senin muzik tarzini biliyorum kardeşim hic fena değil 😊
Eyv abi :)
Cevap
5Cevap
ne hayrandım bu adama lisedeyken bee 😂😂😂 kankamla ikimizde hayrandık her hafta dergiler alırdık bunun posterlerini veriyorlar diye 😂 benim odamda boy boy posterleri vardı kankamın da odası doluydu şimdi arkadaşım ile katıla katıla gülüyoruz aklımıza gelince halimize 😂😂😂😂😂😂😂
lisedeydik yazmayı unutmuşum 😂
ve benim 18 yaşımda buna benzeyen sevgilim vardı şimdi düşünüyorum da kesin buna benziyor diye kabul etmişim çünkü şu an hiç cazip gelmiyor tipi bu adamın 😂😂😂
En agir hayranida sem ciktin. O zaman bu adama benziyenler cok ekmegini yedi 😊 berbere gidip gokha ozen traşı diyorduk 😁
Arkadaşlarım deli olurdu evet. Benim o kadar ilgimi çekmiyor nedense.
Evet :)
Büyüdüler, Gökhan'la evlenemeyeceklerini anlayıp kör topal biriyle evlendiler Hamdullahcım
Gökhan özenin çoğu şarkısını severim geçenlerde özel kızsın şarkısına takılıp kaldım
Offf Gökhan benim ilk aşkımmmmmmmmmmm. Severim onu hâlâ... En sevdiğim şarkısı Civ civ
Klibide çok güzeldi 😊 sayende yarali yuregim bir gun olsun sevdinmiki guleyim
Eskiden popülerdi 😄
Vah vah aramazsan arama benden sorulur bize aşk lazım
Ben varım. Sıkı fanlarındandım. Okul saati bir programa çıkıyordu. Annem okula gideceksin diye ısrar edince gittim komşuda dinledim programı. Evet radyo programıydı. 😂 Bütün şarkılarını ezbere bilir, fanlarıyla sosyal medyadan konuşurdum. Hatta iki tane kızla telefonda konuşuyorduk. Ne günlerdi be. Şimdiki aklım olsa yapmazdım öyle şeyler 😂
Evlendikten sonra bıraktım zaten fanlık olayını. Şimdilerde Gökhan Özen ile ilgili bir şey duyarsam duygulanıyorum sadece. 😂
Rica ederim 😇
Bu sanırım kuzenim oluyor keremcem ve gökahn özen hayranıydı. Napsın valla evlendi çoluk çocuk sahibi oldu hayatın genel akışını yaşıyor
Hem gökhan özen yaşlandı hem de gökhan özen aşığı kızlar :d
Benim pek hayranligim yoktu , belki yakisikli olabilir ama bi albenisi yoktu bana göre 😀
Ben sokak edebiyat severim o yüzden semicenk dinlerim veya velet veya conta veya Sagopa veya yener çevik
bu adamın şarkılarında deliler gibi dans ederdim... cringe
Hala burdayııımm, her sarkısı güzel yav
Sanatcılar yok diyelim biz (:
"Ufak atta civcivler yesin" 😅.
onlar evlenip torun torbaya karışmıştır ödşdldm
İstanbul sokaklarııı bendennn soruluurr
benden sorulur şarkısı
Benden sorulurrr ve mis ikilisi
Öyle unutulmaz böyle unutulur😂
Hepsi Eytli
büyüdüler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?