Diğer seçeneğine bastım çünkü herhangi bir isme basıp prim vermek istemedim. Aslında Türkiye'de her bir şeyler yapabilmiş ünlü abartılıyor ya. Bu da ünlüleri kendi açılarından ilah konumuna yükseltiyor.
Bunların hiç biri abartı değil, hepsinin kendine göre çok güzel özellikleri var ama abartılanların arasında şunlar var: Karsu, Zeynep Bastık, Şeyma Subaşı, Pınar Deniz…
Mesela şu Kadir Ezildi miydi neydi, o. NusrET vardı bir de. Nihat Doğan daha yeteneklidir yani öyle söyleyim, en azından şarkı neyin söylüyor, bir sebebi var adamın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hepsi diyebilirim.
Diğer seçeneğine bastım çünkü herhangi bir isme basıp prim vermek istemedim. Aslında Türkiye'de her bir şeyler yapabilmiş ünlü abartılıyor ya. Bu da ünlüleri kendi açılarından ilah konumuna yükseltiyor.
Doğru kedicik doğru
Bunların hiç biri abartı değil, hepsinin kendine göre çok güzel özellikleri var ama abartılanların arasında şunlar var: Karsu, Zeynep Bastık, Şeyma Subaşı, Pınar Deniz…
Kıvanç ve neslihan hariç çok abartılı ikisininde farklı bir havası var, hande erçel zaten modifiye, serenay adanalıda beğeniyordum sempatik bir kızdı
Mesela şu Kadir Ezildi miydi neydi, o. NusrET vardı bir de. Nihat Doğan daha yeteneklidir yani öyle söyleyim, en azından şarkı neyin söylüyor, bir sebebi var adamın.
Hadise ve hande erçel aynı şıkta ne kadar doğru bir tercih. Çok gereksizler
En başta Serenay sarıkaya
Sonra hadise ve hande erçel
Görseldeki uyuzz... hiç sevmiyorummm😑
Ünlü olmayı haketmiyor lar TV lerde gôrünler ünlumü sayılıyor !!
kıvançç, yakışıklı değil ama herkes yakışıklı olduğunu söylüyor
serenay sarıkaya fazla abartılıyo bence bir güzelliğide yok ki
Güzel desen güzel değiller, ses desen yok sanat desen ehh olmasa da olur
Burak Özçivit tabiki ne Hadise ve Hande Erçel ikisi de son derece güzel hanımefendi
Hadise mi güzel?
Tanımıyorum ki hiçbirini pek yorum yapacak kadar 😅
Kızlara bak serenayı nasılda bombalamışlar 😂
Net Serenay bu arada 😒
Hande Erçel bence.
Hadise veya Hande Erçel.
Hadise ve Hande Erçel
Burak Özçivit Halit Ergenç
Serenay'dan binlercesi var artık
Hadise ve Hande. Bir numaraları yok.
gerçekten de hadise ve erçel gerkesizler
Bence Türkiye de çok az ünlü var
Hiçbirisi de umrumda değil
Serenay Sarıkaya
Hiç biri ünlü olmasa kimse bakmaz
Haha aynen
Hepsi abartılıyor.
Bence hepsi
Bunların hepsi
Ben ve Burak
Hadise
Demet Akalın.
Ben ona aşıktım küçükken ben şahsen abartıyorum, ama diğer insanlar abartıyor mu ki onu? Bence aksine
@efkarlikiz19 doğal insanlar sevilir
hep mk
Burak veya Kivanc
Emirhan Çankır