Sizce Türkiye'nin en güzeli ve en yakışıklısı kim? Herkes yorumlara!

Sizce Türkiye'nin en güzeli ve en yakışıklısı kim? Herkes yorumlara!

Esra Bilgiç - Metin Akdülger
Esra Bilgiç o kadar güzel gelmiyor bana çok alelade geliyor ondan çok var gibi sadece fiziği ile dikkat çekmeye çalışıyor gibi hatta
Görece bi durum
Hande Erçel, Burak Özçivit
Burak Özçivit'ten 7373 tane buluruz
Cevap
2Cevap
Hiç biri değil
Arkadaş bir tane bile mi olmaz? Cidden niye hepsi eh?
Görseller örnek sen de söyleyebilirsin
Ortalama tipleri biraz cizip bicip boyayip onumuze koyuyorlar. Sokaktan birini bulup ayni islemleri yapsan ayni bunlar gibi duruyor iste.
E hiç mi güzeli yok?
Var mi?
Tuğba Büyüküstün, Elçin Sangu bunlar çirkin mi cidden sence?
Bir de en cirkinlerini secmissin. Valla cirkin hele Elçin. Kadın sirf kizil diye guzel bulunuyor. Yine guzel diyebilecegim Pinar Deniz var. Erkekler daha iyi. Kivanc'in yuzu iyi ama nedense hic bana hitap etmiyor, yakisikli ya da cekici gelmiyor. Burak da iyi sayilir ama bana hitap etmiyor. Gerisi çöp.
Böyle diyorsun seni çoo merak ettim :)
Benim guzelim demedim ki olayin benimle alakasi yok. Gercekten ortalama tipleri koyuyorlar tv'ye. Boyle milleti ozguvensiz hale getirecek kadar güzeller ya da yakisiklilar yok.
O zaman sinirlenmene gerek yok ki :D bu insanların güzellik algısına göre oluşmuş bir şey. Ben çok güzelim yakışıklıyım demiyor hiç kimse. Dolayısıyla insanların algısı. Güzellik dediğin budur yani senin güzellik bakış açın ile beniö aynı olmak zorunda değil. Herkese b*k atmak yerine kendi fikrini verebilirdin mesela. Hiçbir oyunvu kadın mı güzel olamaz mesela zorla Pınar Deniz'i dedin. Koca TV aleminde sadece 1 tane güzel olamaz sen sadece hırs yapmışsın belli ki :D
Ne alaka allasen? Adamlar tipsiz diyorum hırs yapmışsın diyor. Tipsiz olmalarına mı hırs yapacağım? Bence sizin çıta düşük.
Hiçkimseyi beğenmeyip sonra ne hırsı demek baya komik 80 milyonluk ülkenin ünlü camiası sana göre çer çöp neyse aynı şekil devam et sen
Evet beğenmiyorum cunku guzel degiller. Hepsi sokakta bulabileceğin suratlar.
inanki yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar