Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer çifti, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı sade bir nikahla evlendi. Hayırlı olsun diyelim mi?

Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer çifti, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı sade bir nikahla evlendi. Hayırlı olsun diyelim mi?

Aklı olan öyle yapıyor zaten ama babasının evinde görmediğini kocasında görmeye çalışan kadınlar, adamı gereksiz borca harca sokarak baştan yuvanın temelinin çatlak olmasına sebep oluyorlar.
bu adamın karizma başka kimsede yok djjd
Cevap
23Cevap
Tebrikler.
Hayırlı olsun vatana millete Türki Cumhuriyetlere 😎
Millet unlulere ozenir, onlar nikahi sade yapar, bizim millet en sah sahli dugunu yapmak ister borca harca girerek.
Pınar deniz le daha çok yakışıyorlar di onla olsaydı ya ama kendisi Aydınlı pınar deniz adana yani 😏
bu adam 42 yasında.. bırde yaslı derler o yasa.. ınsan kendıne bakınca cıdden yaş cok onemsız ya
Kampusistan da ilk izledigimde neyse yine o, hiç yaslanmadi, mutluluk dileyelim bakalım.
Unlude olsan para bi yere kadar baktılar masraf boyu geciyo hahaa
Ünlüler 24 saat içinde boşanabildiği için bu işin suyu çıktı. Yorum yapmamayı tercih ediyoruz.
Çok yakışmışlar Allah mutluluklarını daim etsin inşallah.
Kara sevda da oynarken adama aşıktım sjsjsjsj mutlu olsun
takıntılı, saplantılı herıfın tekıydı dızıde.. kemal soydere nın kardesınede yavsadı kızın hayatını mafettı sırf oc ugruna.. sonunda ne kendı mutlu olabıldı ne sevdıklerı... adama bırsey dıyememde oynadıgı karaktere asık olmussanız sizin halınıze acıdım
Git de
Bırak hayırlı olsun demeyi, yanlarına yaklaşabilecen mi?
Suratına bakmayacak ünlülerin hayatını takip etmek nasıl bi ezikliktir
yok demiyelim. çünkü boşanırlar bi süre sonra
Mutluluklar diliyelim
Hayalim, sevdiğim adamla
kaç gün sürecek acaba
Sade olanı en güzeli
Çok yakışıklıydı be :/
En iyisi sade bir nikah bana göre de
Sen buranın magazincisisin sanırım
Demeyelim. Bize ne elalemden
yakışmamışlar
Tanımıyorum hayırlı olsun genclere