Oyuncu Melisa Döngel’den estetik itirafı: “Çenemde, yanağımda, dudağımda dolgu var. Biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında” dedi. Sizce haklı mı, herkes estetik yaptırmalı mı?
Melisa Döngel estetiklerini itiraf etti: "Çenemde, yanağımda, dudağımda dolgu var. Biraz da botoks" Sizce herkes estetik yaptırmalı mı?
Zaten itiraf etmesi de görünen köy kılavuz istemezdi Yani şöyle bir şey var eğer insanın vücudunda doğuştan Bir rahatsızlık varsa ve iş hayatında susar hayatta kendisini olumsuz etkiliyorsa mecbur kaldığı zaman yaptırabilir ama keyifli olarak böyle yaptıranlar var ki hiç güzel olmuyor
Hiç kimse artık özel değil özgün değil, herkes birbirinin aynı oldu. 16-20 yaş gençlere bakınca ne kadar güzel farklı yüzler görüyorum. Ama yetişkin insanların hepsi birbirinin kopyası hiç birinin başkasından ayırt edilecek bir güzelliği yok. Patates tarlasında karpuz tek ve az olduğu için kıymetlidir, ama berrak bir şelalenin altında su satmaya çalışıyor günümüzün kadınları.. hiç bir kıymeti yok. Yazık.
eskiden çirkinler estetik yaptırırdı şimdi ise moda haline dönüştü. direkt herkes estetik yaptırıyor. melisa eskiden çok güzel bir kızdı ama şu an basbaya çirkin olmuş. bu tip kadınları da kim beğeniyor anlamıyorum cidden travesti gibi duruyor
Güzelliğini kaybetmiş, herkes estetik yapmak zorundaymış gibi bir durum oldu güzel çirkin demeden yaptırıyorlar dozu kaçınca da çok kötü oluyor ama onlar güzel olduklarını sanıyorlar, durum içler acısı..
Çok güzel bir kız zaten estetikte biraz abartı oldu ama umarım oynamayı bırakır daha fazla bozmadan dolguyu botoksu Bildiğim kadarıyla kaldırabiliyorsun ya da belli bir süreden sonra en azından botoksun vakti geçiyor
Belli oluyor zaten estetik olduğu ulan Allah ne güzel yaratmış sonradan niçin değiştirir ki insan beğenmemezlik oluyor bu karşı gelmek ben yaptırmam estetik
Bir plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrah olarak söylemeliyim ki herkes estetik yaptırmamalı. Estetik taleplerine olumsuz cevap verdiğim çok hastam oldu
Bu kız güzel diye düşünmüştüm ama geçen videosunu izledim fikrim tamamen değişti üstüne bir de estetikli çıktı. Neyse cesaretini tebrik ediyorum hayyatta şans dilerim.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Melisa Döngel estetiklerini itiraf etti: "Çenemde, yanağımda, dudağımda dolgu var. Biraz da botoks" Sizce herkes estetik yaptırmalı mı?