Pek Cesaret ede bileceğimi sanmam, ama İşte son zamanlarda takıntı etdim. Önden kötü gözükmüyor ama Yandan Büyük gözüküyor. Sizce estetik yaptıracak kadar büyükmü gözüküyor Çok fazla Kırıcı olmayın rica edicem.
Kesinlikle hoşuna gitmiyorsa yaptır çünkü benim de kendi burnum hoşuma gitmiyor ben de yaptırıcam büyük ihtimal sevmiyorum yani kendime olan özgüvenim benim bitiriyor bu yüzden yaptırmak istiyorum açıkçası mesela maske takmamam gerekiyor aslında takmak zorunda değilim ama ben yinede takıyorum hastalıktan korktuğum için değil burnum görünmesin diye
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
knk Sorun şuki Hem günah hem masraf hemde riskli. Bunları nasıl görmezden gele biliyorsun?
Kendimi sevmiyorum insan içine fazla çıkmıyorum çünkü burnumu sevmiyorum yani dış görünüşünü sevmiyorum sürekli makyaj yapmak zorundayım istemediğim için yani sıkıldığım için yapacağım isterse günah olsun önemli değil
Bence ihtiyacınız yok gibi. Yine de siz bilirsiniz. Çünkü burnunun kemik yapısı estetikli gibi. Doğuştan var. Et kısmı biraz büyük duruyor oda sanırım fotoğraf açısından.
Aha burun estetiği yaptırmış ama acaba doğal görünüyormu yoksa anlaşılıyormu estetik olduğum diye merak edip soran güzel kız sorusu 🥰 birde o dudaklar öpülmek ister
Kaldır kaldır kız hem günah hem de ablam yaptırdı fazla sancılı bi süreç bence çekilir dert değil ve burnu ufacık tatlış bi şeye dönüşse de o yapay ifade fark ediliyor ve dudak üstüne de etki etti arası açıldı gibi burnuyla hoş olmuyor bence
Bıçak altına yatmış olmak en basit cerrahi işlemde bile sağlıklı dokunun yerini tutamaz. O yüzden hele ki burnunuzda şekil olarak aşırı rahatsız edici bir durum yoksa ya da nefes kalitenizi etkilemiyorsa önermiyorum şahsen.
tamamm ola bilir.. Rahatsız ediyorsam engelleye bilirssin. bu bu kadar basit, Kırıcı olmana gerek yok yani. Ne kendini yor, nede beni daha fazla Üzme. Engelle
tamammm ola bilir, Saygı duyarım. Ama bak ben mesela sevmediyim kişilerle arama mesafe koyar , muhattap olmam. Aynısını yapmaya ne dersin? Sonuçta sana bi zararım değmemiş, kin kusmana gerektiricek bi durum yaşanmamış