Burun estetiği yaptırmalı mıyım?

Bence karakteristik duruyor maşallah çok güzel kızsın. Bende burnumdan rahatsızdım aslında ama zamanla sevdim gerçekten ki senin gibi olsam asla düşünmezdim hiçbi zaman bence😅 boş ver bizi seven böyle sevsin en başta da biz kendimizi sevelim tabi❤️
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ❤️
Hafif kemer var ve burnun yüzüne biraz büyük ama yakışıyor sana, Tatlı görünüyorsun, Sana karakter katıyor ama yine de sen bilirsin, Nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap
Teşekkür ederim. karekteristik burunları bazı insanlara çok yakıştırıyorum ama senin de dediğin gibi yüzüme göre büyük olduğunu düşünüyorum
Rica ederim :) Aslında burnun büyük değil, Kemer de çok küçük ve iyi duruyo ama yüzün küçük öyle söyleyeyim
Eig için teşekkürler, Bu arada yüzünün önden görüşünü çok daha iyi, Ayrıca boncuk gözlerinin güzelliği yeter :)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet yaptır bende yaptıracağım
Öncelikle çok güzelsin 🌸🍭. Ve burnun da gerçekten de bir şey yok. boş ver o saçma sapan güzellik standartlarını eğer takılıyorsan bu konuda. Sen gerçekten olduğun gibi güzelsin. Ben de bazen burnumu beğenmiyorum, kötü mü diyorum sonra da umursamıyorum. Sana şuran kötü veya hoş durmuyor gibi saçma sözler kuran insanları asla dinleme ve çenelerini kapatmalarını şöyle. Kimsenin senin yüzün hakkında seni kötü hissettirecek bir şey söyleme hakkına sahip değil ,öyle bir hak da olamaz. Umarım senin için en hayırlısı olur. 😊🌸.
Sadece orta kısımdan yontma yapılmalı ama ameliyat olanların burnu tam istedikleri gibi olmuyor bir kaç kişiyi biliyorum sivri burunlu çirkin oldu sonra tekrar tekrar ameliyat oldu. Bence bozma karakteristik bir burnun var
Yaptıracaksan bile sadece kemerini aldır. Yoksa burnunun şekli güzel yani ve yüzüne göre kesinlikle büyük değil. Bundan daha küçüğü sana yakışmaz.
Yaptırmamalısın. Bebe burunlarını sevmem. Farklı bir havası var. Hem artık bazıları burnuna kemer taktırmaya başladı.
Kafam ellerimin arasındaaağ
Düşündüm ara araağğ
Napıcaz be bro bu burunlaağğğ
Kaldıramıyorum allah aşkınaaa
Güzelsin bence iyi hissedeceksen yaptır ama saçların ve gözlerin yeter teninde beyaz zaten
Karakteristik bir burnun var ve gayet güzel hayır yaptırma
Ben rahatsizlik yoksa dogalliktan yanayim ama tabi yine de senin tercihin
bu sekilde durunca yaptır denir ama düz de foto gonderseydin keşke
Ben vazgeçtim ya bu düşüncemden çünkü aşırı suni görünür
Benim cok hosuma gitti yüzün. Karakteristik duruyor bozma.
Yüzğn ne kadar güzel ingilize benziyorsun gözlerinin rengi çok iyi
bunu bir zorunluluk olarak görmeç. nefes alma konusunda sorun yaratmıyosa da yaptırma. dayatılan güzellik algısına boyun eğmek zorunda değilsin
Bence burnunun kemeri kötü durmuyor göze batmıyor ama mutsuzsan böyle memnun değilsen yaptır nasıl mutluysan öyle yaşa
Bence yüzünde sırıtmıyor insan kendini çok incelediğinde gözüne çok fazla batıyor ama seninki gayet normal duruyor
Çok dikkat çeken bi burnun yok ama için rahat değilse ve yaptırmak için hazırsan yaptır gitsin. Bu yaz bende düşünüyorum insalalh 🥺
burnun gayet güzel ama burun kemeri dolgusu yapabilirsin hem daha güzel hem daha uygun fiyatlı olur
Estetikle herkes birbirine benzemeye başladı bence yapma
bence gayet yakışmış, yani yüzüne uymasa çok büyük olsa ya da ucu düşük olsa ol derdim ama bence gerek yok o riski almaya ben çok beğendim
En İyi Kız Görüşü