Yalı Çapkını sezon finaline girdi ama gündemi aşkla doldurmaya devam ediyor!😍
Dizi setinden gelen bir aşk haberi tüm sevenleri mutlu etti.
33. bölümde diziden ayrılan, Fuat karakterini canlandıran oyuncu Doğukan Polat sosyal medyasından yaptığı paylaşımla, Yalı Çapkını'nın Dicle'si Selen Özbayrak ile yaşadığı aşkı ilan etti.

Birbirini seven insanları görmek, aşk haberleri almak hep içimi kıpır kıpır yapıyor valla!🫶💃
Sizce de çok yakışmamışlar mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Onlar kendini yakışırsın. Ben kimseyi yakistirmam. Umarım mutlu olurlar. Ünlüler uzun ilişki yaşamakta pek iyi değiller. Ondan hayır duam onlarla
Dicle şey değilmi aşçı yardımcısının kızı sanırım feritin hatunun eski yavuklusuna dekolte açan
Oha dicle miymiş bu tanıyamadım valla ama olmamışlar.
Bir ara bu gibi konuda açıldı seyran ile Ferit gerçek hayatta aşk var diye
Bu adam söz dizisinde mi oynuyordu benım yanlıs hatırlıyom
Evet ordada Aşık diyorlardı ya timdekiler saz çalıyordu galiba
Ama en iyileri karabatakti ve sarı komutandi tabiki 😄
@Nestleseverxxx hatırladım.. Tesekkur ederım
Rica ederim
Sabahtan beri bakıyorum bu kız kimdi diye dizideki Sultan'ın kızıymış
Sen söyleyince hatırladım. Benzetemedim bir türlü
Beni ilgilendirmiyor zaten diziden de nefret ederim
ya dogukan polat yakisikli biri degil belli ki parasi icin sevgili olmus selen ozbayrak tabii parali biriyse karizma yok yakisiklilik da yok adamda onun gibi cok var layik olmayan haketmeyen dizilerde boy gosteren bos yeteneksiz
Diziyi izelmiyrum adamı da tanımıyorum ama oyuncu olmanın kuralı güzellik veya yakışıklılık mı?
ülkemizde zaten böyle görüldüğü için Hande gibiler oyuncu oluyor bence düşüncenizi değiştirin
@vigilanteshit sordugun soruyla yaptigin yorum cok farkli sorunu oku ondan sonra yorum yap ve benim yorumumu iyi oku
pardon yanlış okumuşum kb
adami tanimiyorsan diziyi de izlemediysen neden yorum yapiyorsun ve soru soruyorsun o zaman oyuncu olmanin kurali tabii ki yakisiklilik olmamali ama sordugun soru ciftin yakisip yakismamasi ben de ona gore yorum yaptim demek ki sen anlamadin benim yorumumu demek istedim ki yakismiyor zira adam yakisikli degil soru oyunculukla alakali degil ki sen ne istedigini bilmiyorsun belli ki ya da soru sormayi bilmiyorsun
Nesi yakişmıs kiz adama gore cok hos bide genc
Yakismamis o diziyide bilmem türk dizileride cok saçma
Yarı sezonluk mu anlaştılar acaba..🤔
Hayır yakışmamış beni de ilgilendirmiyor
Bİzene milletin askindan
+1 aynen bize ne
Tek derdimiz de buydu zaten
Boş dizilerin boş insanlarını takip eden boşlar
Kim takar yalı çapkınını
Diziyi gündemde tutma çabaları
İzlemem onu ama adam yaşlı gözüküyor
Oo hayırlı işler ölmemiş miydi dizide bu adam