Magnum Türkiye'nin onur konuğu olarak boy göstelen Hande Erçel, şıklığı ve güzelliğiyle büyüledi. Elbisesi Magnum'un yeni lezzeti olan Sunlover’ı ilham alarak, Hakan Yıldırım tarafından tasarlanmış.
Ben bayıldım! 🤩 Siz de beğendiniz mi?

Magnum Türkiye'nin onur konuğu olarak boy göstelen Hande Erçel, şıklığı ve güzelliğiyle büyüledi. Elbisesi Magnum'un yeni lezzeti olan Sunlover’ı ilham alarak, Hakan Yıldırım tarafından tasarlanmış.
Ben bayıldım! 🤩 Siz de beğendiniz mi?

Hiçbir vasfı olmamasına rağmen bu denli abartılan biri olarak görüyorum kendisini. Oyunculuk anlamında kesinlikle sıfır bile değil. Bir elbiseye bakıyorum, bir de içindeki ne.. İkisi de yok hükmünde.. Keyifli geceler.
Cevap
22Cevap
Evet beğendim.
Sizin desteklerinizle biyere gelmiş size tepeden bakan ünlüleri neden bukadar yukseltiyorsunuz anlamış değilim hiç sevmem dizi vs bile izleyip destekte vermem böyle burnu havada olan kişileri
İlk aklıma gelen..
www.pngitem.com/.../...anta-plastic-bottle-png.png
Bu kız gittikçe kendinden başka birine mi dönüşüyor bana mı öyle geliyor.
Elbisenin etek kısmı çok güzel ama göğüs kısmı fazla zorlama göz yoruyor
Bazı elbiseler yaratıcı olmak için fazla zorlanıyor ama her modelde işlemiyor. Bu da öyle bence. Çok zorlanmış ama tasarımın itici bir yanı var. Bu kıza yakışmış o ayrı da
Hande Erçel'i ben ne cekıcı buluyorum ne guzel ! aşırı antıpatık bırı. Bunuda kımseye sırın gozukmek ıcın demıyorum... Kornişon turşu daha çekici
Kizin yuzu cok hos ama asiri zayifligi yakistiramiorm
bu kız bana nedense çok çekici gelmiyor ortaya çıktı çıkalı ısınamadığım ünlülerden birisidir
Bu kız bana hep itici geliyor sevmiyorum ama güzel görünüyor elbise de yakışmış
Bu kız güzel olsa da kimseye güzel gelmiyor çünkü karakteri itibaritle biraz antipatik
İğrenç, zayıflasada fizik yok bu kızda çoğu giydiği yakışmıyor mesela Serenay sarikaya'in magnum elbisesi hoştu pembe falan yakışmıştı onda mesela yüz güzelliği fazla yok ama ne giyse yakıştırıyor.
Dinle alakalı olmamakla birlikte kadınların böyle reklam adı altında çıplaklık ile lanse edilmesinden nefret ediyorum bilmiyorum kızlar bundurumdan ne denli rahatız
Beğenmedim elbise olmamış saç modeli de güzel değil
Kendinden hic hoslanmamki elbisesini begenmem banane
Gittikçe değişiyor bu nasıl bı estetiktir eski handeden eser yok
Hande Karamel olmuş. Benim gözüm şişelerde kaldı güzel çıkmışlar.☺️
çok güzel yua kadın cidden bayıldım o kıyafetine aslında öyle biraz daah açık olmadanda olabilrid.
Beğenmedim ama mor olanı guzel
Sacı dışında çok güzel bende sevdim
Bu elbiseyi o kadar beğendim ki çok güzel
Makyaj iyi ve sac baska begenmedim
memeler baş kaldırmış
Cok güzel olmus Hande
O göğüs kısmı hiç olmamış gerisi güzel
Olabilir. Siz beğenmiş olabilirsiniz.
Oranın kumaşı biraz daha geniş tutulabilirmiş bence böyle küçük durmuş.
Handecim döktürüyosun, çitile , mincikla hayati
Güzel para var imkan var
Elbise güzelde şu kızı bi türlü sevemedim
karamelli magnum gibi olmuş
beğenmedim
Şık ama rahatsız duruyor
Boş işlerle uğraşmayı ne kadar seviyosunuz
begenmediim degistirsin hemen
Hoştur ama boştur
Beğenmedim
Yüzü biraz değişik ya güzel değil aslında
Begenmedim