Aşırı beğendim, çok taatlı.
Cannes'da giydiği elbise. Fotoğrafları 5 saat önce paylaşmış

Çok hoş durmuş, beğendim.
Pek beğenmedim.
Eh işte, idare eder.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşırı beğendim, çok taatlı.
Cannes'da giydiği elbise. Fotoğrafları 5 saat önce paylaşmış
Açıkçası insanların tercihleri konusunda pek yorum yapmak tercihim değildir yani bu kişi kendisi ünlü olduğu için ve toplum içerisinde bu tarz kıyafetleri giymesi genelde gerekli olduğu için yakışmış diyenler olacağı gibi ben bulunduğum çevre ve koşarlar gereğince çok doğru olmadığını söylemek isterim.
Pek çok ünlünün aynı tarz elbise giydiği bir dönemde, absürt bir elbise giymeden de deniz kızını andıran elbisesi ile güzel olmuş. Beğendim. Farklı buldum.
Cevap
43Cevap
Eh işte, idare eder.
elbise güzel kendisi de güzel ama o kötü ingilizceyle bizi rezil etmeseydi daha iyi olurdu ingilizce bu ya kimse ona çince arapça öğren demiyor ki? insan en azından 2-3 cümle ezberlerdi
Bu Hande değil ki başka biri. Asıl Hande güzel kadındır ve yakın uzak bununla alakası yok. Benim bildiğim Erçel bu:
İnsan para için yaşamaya başlayınca suratı görüyorsunuz. Moron olmuş ne giyerse giysin, duygu yok
Kendine yakıştırmış ki giymiş. Benim çok tarzım olmamakla birlikte ona çok yakıştığını düşünüyorum.
Bu kadının aurasi hiç yok ne giyerse giysin mesela Merve bolu aşırı derecede aurasi var tek kırmızı ruj sürse bile çekiciliği ön planda
Göğüs dekoltesindeki o şekil şemalar göz yoruyor sadece. Diğer taraflar ve renk çok iyi.
Değil. Asalet ve abiye ruhu yok. Gecelik giyip çıkmış gibi. İki meme açan güzel giyindim sanıyor.
Km bu kız ne ile ünlü oldu bilmiyorum ama elbise yakışmış
Estetik yaptırmadan önce bu kız çok güzeldi şimdi çirkinleşti.
Bu kız o kadar değişmiş ki tanıyamadım yüzünü falan.
Gönen/Balıkesir günlerini unutmuş ki Bandırma yazıyor yazık çok yazık kıyafet berbat
Sen tanıyor musun da
@Bayabozukhatun tanımasam neden böyle bir şey yazayım
Güzel miydi o zaman ya da nasıl keşfedildi
@Bayabozukhatun internetten bulabilirsin 15 yaşında güzellik yarışması ile çıktı yola sonra bir dizi çekti falan işte
15 değil 19
@Bayabozukhatun he benden iyi biliyorsun
hadi bilyorsun bana neden soruyorsun yürü git işine
Bu git gide Özge Ulusoy'a bezmiş elbise de fena değil
ne giyse boş olmadımı olmuyorr
ne zorluyor anlamıyom ki
bence gayet güzel.
güzel gibi de kötü gibi de
Kötü, çok sıradan, basit 👎🏻
Kendisi güzel olunca elbisesi önemli değil
Daha güzel bişey seçebilirdi begenmedm
Göğüs altı dekoltesi pek güzel durmamış