Beren saat kadar güzel giyinen bir kadın yok bu ülkede bence
Çok beğeniyorum oyunculuğuna diyecek söz yok tek kelimeyle harika
Peki siz cesaret eder misiniz Beren saat gibi giyinmeye?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiliyor musun benim kızkardeşim de bu tarz giymişti geçen
0143 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAferin de benim zoruma gidiyor istemiyorum böyle giyinmesini
Cevap sahibi+1 yılDüğünde giydi evet haklısın özgürlüğünü kısıtlama gibi bir hakkım yok ama ne biliyim bütün sapık erkekler kardeşime bakıyordu
Cevap sahibi+1 yılAman sokakta bundan daha açık giyiniyor
Cevap sahibi+1 yılAsılıyor maalesef , o da bun farkında ve ne kadar düzgün dille uyardıysam nafile , ben başka şehide üniversite okuyorum , eve fazla gelmem
Cevap sahibi+1 yılKardeşimle pek gezemiyorum çünkü fırsat olmuyor, ama laf atanlar vardır illa ki
Cevap sahibi+1 yılNe düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAnladım haklısın galiba peki sana ne diyorlar mesela?
Cevap sahibi+1 yılNe gibi laflar atıyorlar sana?
- +1 yıl
Çağırıyorlar, ıslık çalıyorlar falan, ya da 'dans edelim mi' gibi saçmalıklar söylüyorlar. Ablan kadar açık giyinmediğime rağmen. Metroda da geçenlerde birkaç abaza erkek bana ve anneme uzun uzun bakıyordu, sonra asılacaktı sanki ama tam o anda metrodan iniyorduk, bize 'İniyor musunuz? Kalsaydınız' dedi onlardan biri.
Bence açık giyinmekle alakası yok, günün saatine bağlı. Akşam ya da gece laf atıyorlar ama onlar yüzünden sokağa çıkmayacak değilim ya.
Cevap sahibi+1 yılBizim yer Isparta burda da Abaza erkek çok sizin şehiri bilmiyorum ama bizde de abaza çok maalesef
Cevap sahibi+1 yılAma fiziğin güzelse her erkeğin ilgisini çekersin
Cevap sahibi+1 yılMaalesef kötü bir zihniyet var tabii kilo alma bunun için değmez sen fiziğine dikkat et, ama kendini de koru
Cevap sahibi+1 yılIsparta'da yaşıyoruz dedim ya :)
Cevap sahibi+1 yılEvet denizli'de üniversite okuyorum ama ailem ve Ablam Isparta'da yaşıyor hâliyle bende okul olmadığı zamanlarda Isparta'ya gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen ne giyiyorsun mesela ya da fiziğin nasıl
Cevap sahibi+1 yılNeden cevap vermedin?
Cevap sahibi+1 yılAnladım fiziğin iyi bence ama yanlış anlama sapık değilim ama eğer kalçan omuzlarından küçükse bu iyi değil yani kalçanın daha geniş olması lazım bence , tabii bu benim gorusum lütfen beni yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılHaksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılValla kalça genişlemesi için squat iyi geliyor diye biliyorum kızkardeşim hep yapıyor
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum yani düzgün ve planlı çalışırsan ( hoca eşliğinde yani) bence omuzların genişlemez ama tabii dikkat et orantısız olmasın hele ki eğer omuzların genişler ise ortaya hoş bir görüntü meydana çıkmaz
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , fizik ölçülerin nasil?
Cevap sahibi+1 yılFotoğraftaki kişi eğer sen isen bence çok güzelsin hatta bence hafiften Neslihan Atagül'e benziyorsun ciddiyim vallahi
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , geçen gün bana dekolteli bluz , mini etek , şort falan giyerim dedin. Ailen bir şey demiyor mu bu duruma
Cevap sahibi+1 yılOha yani annen sana kapalı diyorsa ( şort, dekolteli bluz, mini etek giyiyorsun sonuçta) ablan ne giyiyor o zaman ya da annen? Yani onlar senden daha da açık giyniyorlar o zaman :)
Nerede yaşıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılOoo Rusya mı o zaman çok normal şeyler bunlar , yanlış anlama ama Rus kızları Antalya ve Bodrum'a geliyor turist olarak ve hepsi de seksi 😀
Cevap sahibi+1 yılEvet bizim kızlarda Rus erkeklerini beğeniyor zaten , ama Rus kızları gerçekten çok fena giyiniyorlar dediğin gibi hatta bazıları hayat kadını ama bazıları da zengin ve sadece tatil için Türkiye'ye geliyor :)
Ama merak ettiğim şey Rus kızları abisi ve babasının yanında evde de böyle yarı çıplak mı giyiniyor? Sen daha iyi bilirsin orda yaşıyorsun sonuçta- +1 yıl
Yarı çıplak derken mini etek, dekolteli şeyler falan mı? Evet, onlar hiç utanmıyor çünkü abileri ve babaları için bunlar zaten doğal şeyler, genç kız dediğin açık giyinecekmiş, öyle düşünüyorlar :)
Zaten burada kız 18 yaşına girdi mi ailesi ona karışmıyor, ayrı yaşıyor, erkeklerle takılıyor falan, özgür..
Cevap sahibi+1 yılAnlattıkların bizim kültürümüze tamamen ters cidden bizim ülkede kız evlense bile gene peşini bırakmazlar :)
Yarı çıplaktan kastım sadece dekolte değil ya afedersin ama transparan giymiş bir kız göğüsleri ortada meme ucu görünüyordu bir kız da mini etek giymiş ama altına hiçbir şey giymemiş resmen kalçası her şeyi görünüyordu ve şimdi tarafsız olmam lazım yani çok seksiler cidden çoğu Rus kızı inanılmaz çekici ve alımlı hele ki boyları da uzun ya çok iyi bence... Türkiyede uzun böyle fazla kız yok maalesef,
Abisi babası nasıl izin veriyor anlamış değilim yani insan utanir biraz ya
Cevap sahibi+1 yılRusya soğuktur biraz.
evet haklısın.
Ama Rus kızları açık giyinmeyi ve vücutlarini sergilemeyi çok seviyor galiba
Cevap sahibi+1 yılAblam da açık giyiyor dedin dün bana. Ne giyiyor mesela
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/Pr8mEd.jpg Hep öyle giyinir, göğüs dekoltesi olan bluzları giyer
Cevap sahibi+1 yılHmm yanlış anlama da ablan seksi mı yani göğüslerini ortaya çıkaran elbiseler giyiyorsa..
Ya da sevgilisi var mı
Cevap sahibi+1 yılFarklı erkeklerle birlikte oluyorsa doyumsuzluk var ablanda , yani cinsel anlamda tatmin eden erkegi zor buluyor bence (kaba tabir kullandım ama gerçekler böyle kusura bakma lütfen).
Attığın fotoğrafi ise daha şimdi yeni görebildim (internet çok ağırdı açamamıştım fotoğrafı) ablanın göğüsleri ortada resmen ama bence seksi bir ablan var
Cevap sahibi+1 yılNeden yakında gidecek ki? Yaşından dolayı mı
Cevap sahibi+1 yılIyyyt alkol mu bir de bağımlısı ise durum vahim inşallah bırakır ablan , alkolden ve sigaradan nefret ediyorum.
Ama ablan gene bir şey kaybetmez ya o seksilikten ve o büyük göğüslerden yanı cidden ben erkek olarak çok beğendim ablanın göğüslerini
Cevap sahibi+1 yılEvet tabii hatta alkol göbek bile yapar , göğüsleri sarkar katılıyorum sana , ve ben hatta her erkek sarkan göğüs istemez
Cevap sahibi+1 yılSenin göğüslerin nasıl büyük mü küçük mü sarkıyorlar mı?
Cevap sahibi+1 yılBenim kızkardeşimin de göğüsleri biraz küçük nasıl büyütebilir sence yardım edebilir misin?
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım teşekkür ederim. Az önce tekrar ablanın fotoğrafina baktım da cidden göğüsleri çok güzel
Cevap sahibi+1 yılTürkiyede çoğu kadın oyuncunun göğüslerin büyük olmasını isterdim yani 80 beden civarı olsa yeter.
Mesela kalp atışı diye bir dizi var Show TV de tabii eğer Rusya'da Show TV falan varsa 😂 ordaki başrol kız çok seksi geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılTürk dizilerini izlediğine sevindim cidden , evet çok seksi hele yüzündeki beni daha çekici kılıyor onu.
Ha birde serenay Sarıkaya var eğer kalp atışını biliyorsan serenay'ı kesinlikle biliyorsun bence :) ama serenay fi dizisi mi ne ismini tam olarak hatırlamıyorum ama o dizide keşke oynamasaydı ya 😂 resmen p*rno yıldızı gibi oynamış o sevişme sahnesi ve giydiği şeyler çok iddialı- +1 yıl
Gözleri güzel onun.
Tabi ki.. Serenay ile Medcezir'i de Lale Devri'yi de Fi'yi de izledim. Fi tam bir başyapıt. Oyuncu dediğin bu zaten (ben de oyuncu olacağım). Serenay'ın oynadığı sahneleri ve giyimi normal, ben de oynayabilirim ama Özge Özpirinçci'nin oynadığı sahneler... Bir de Can Manay'ın diğer metresleri nasıl da giyindi böyle..
Cevap sahibi+1 yılOyuncu olmak istemen güzel bir şey umarım olursun. Ama fiziğini geliştirmen lazım yanlış anlama seni yargılamak asla haddime değil ama fizik önemli cidden , eğitim çok önemli değil bence Türkiye'de , ama sen serenay'ın o sahnelerini oynayacak cesarette isen helâl sana cidden bir de bu tür sahneler sana çok para kazandırır , tabii ki dediğin gibi oyuncu verilen her rolü oynamalı ama sende dedin az önce mesela özge özpirinçci'nin o sahnesi Türkiye'ye fazla gelir ve biraz iğrenç yani özge orda resmen zevkten inliyordu , adam üstünde zıplatıyordu özge'yi 😂😀 ,
Evet haklısın can manay'ın diğer metresleri çok fenaydı ya😂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Olur tabii ki seve seve yorum yaparım , iyi geceler yarın fotoğraflarıni bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılMerhaba sana yanlış bir şey söylemedim değil mi? Fotoğraf atmadin da daha , eğer kötü bir şey yaptıysam kusura bakma özür dilerim , ama ben sapık değilim bunu bil yeter.
- +1 yıl
Merhaba! Hayır, tabi ki yanlış birşey yapmadın, az önce geldim okuldan. Sen bana fotoğraflarını at demedin ki, ben değerlendirmeni rica ettim :)
https://i.hizliresim.com/XXnk7O.jpg https://i.hizliresim.com/bGODAn.jpg https://i.hizliresim.com/LnJAPz.jpg
Cevap sahibi+1 yılAnladım , ben yanlış anlamışım o zaman sorun yok :)
Öncelikle bana güvendiğin için teşekkür ediyorum...
Acik yorum istediğinden eminsin değil mi? Sonuçta benim kardeşim dahil hiçbir insanı eleştirme hakkım yok hele senin gibi bir insana asla ama madem saygı çerçevesinde olumlu ve olumsuz bir eleştiri istiyorsun bende açık olacağım sana karşı , bir erkek olarak değerlendirmek istiyorum seni ama tabii bu benim görüşlerim olacak yani belki de ben yanılmış olacağım şimdiden kusura bakma..
Saçları uzun ama çok iyi durmuyor bence onlara farklı bir şekil verebilirsin ( hangi saç şekli diye soracak olursan o sana kalmış bir durum ama bu saç tarzı çok da güzel değil bence )
Dün bana omuzların geniş dedin ama bence cidden geniş değil yani geniş bile olsalar fotoğraflar net olmadığı için öyle gözükmüyorlar.
Eğer seksi ve çekici bir oyuncu olmak istiyorsan kesinlikle yüz losyonu gibi ya da diğer kozmetik ürünlerine ağırlık ve düzenli beslen bence.
Cevap sahibi+1 yılbir de belki daha ergenlik döneminde olabilirsin ondan dolayı da yüzün biraz sivilceli gözüküyor ya da fotoğraflar bana yanlış bilgiler veriyor olabilir ( fotoğraflar çok hd değil )
tabii seksilik denince biz erkekler için kalça ve göğüsler çok önemli , ölçülerini bilmiyorum ama kalçanı kesinlikle büyüt ve tabii göğüslerini de çok büyük olmamak kaydıyla büyütmen iyi olur ,
Sen oyuncu olursan çekingen roller mı oynamayı düşünüyorsun yoksa sevişme vb. sahnelerini göze alıyor musun? eğer cinsellik ile ilgili roller alacak olursan kesinlikle sevişmeyi , öpüşmeyi öğren ve göğus ve kalçanı büyüt
boyun da iyi bence yani çok kısa değil- +1 yıl
Gerçekten kötü mü duruyor uzun saçlar?
Geniş görünmüyorlar mı omuzlarım? Öyleyse çok sevindim :)
Galiba fotoğraflar HD olmadığı için çok sivilcem varmış gibi gözüküyor. Var tabi ama çok değil.
Öyle mi düşünüyorsun... Sevişme sahnelerini de göze alıyorum eğer gerekirse.
Eleştirin için çok teşekkür ederim! Fotoğraflar kaliteli değil maalesef ama ön kamerayla ancak böyle.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bunu söylemek zorundaydım saçların güzel değil ama belki de uzun olduğu için değildir farkli bir saç modeli denersen daha iyi olur bence.
Kesinlikle omuzların çokta geniş değil yani burdan öyle gözüküyor.
Bence sevişme sahnelerini oynaman lazım ve oynarsın ya bu zamanda seks sahneleri bile normal olmaya başladı Türkiye'de.
Rica ederim ne demek ne zaman istersen her şeyi sorabilirsin samimi bir şekilde cevaplamaya çalışacam
Cevap sahibi+1 yılYüzün güzel gibi duruyor ama dediğim gibi fotoğraflae net olmadığı için net yorum yapamıyorum (az önce fotoğraflar hd olmadığı için yüzünü sivilce sandım )
Ama dudaklarin tam öpüşme sahnelerine müsait gibi duruyor.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama sormam lazım bunları.. oyuncu olmak istiyorsan..
1) hiç seks yaptın mı?
2) ya da hiç öpüştün mü
3) kolay role girebiliyor musun mesela acıklı sahnelerde gözyaşı dökmek gibi
4) senin için seks ne anlama geliyor ve seks yapmak kaç yaşından sonra başlamalı sence?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle deneyim önemli ama sen ne gerek var diyorsun kesinlikle yanlış düşünüyorsun ! Ben senin için diyorum eğer profesyonel oyuncu olmak istiyorsan ve rol anında sudan çıkmış balığa dönmek istemiyorsan en azından sevişmeyi öğren hem Rusya'da yaşıyorsan bu seks ve sevişme çok anormal bir durum olmaz ve yadırganmazsin...
Bence en kısa zamanda cinselliği öğren zaten yaşında küçük değil bu şeyler için.
Cevap sahibi+1 yılPekala sen bilirsin :)
Ama sıfır bir tecrübe ile sette nasıl yapacaksın merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYa cidden sevişme ya da erotik sahne gelirse? Reddedecek misin? Profesyonel oyuncu olmak istiyorsan çoğu rolü oynaman lazım ve sıfır tecrübe ile o sahneleri nasıl oynayacaksın merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılUmarım bu dediklerim sana sapıkça gelmedi ( ben asla öyle bir insan değilim emin ol) ama ciddi ve samimi olmami istiyorsan sana söylemek istediğim ; tecrübe şart !
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim 😞 tavsiye vereyim derken haddimi aştım galiba , cevap vermemekte haklısın
Cevap sahibi+1 yılBari bir şey yaz ya !
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , çok kısa cevap verdin yani ben sana paragraflar yazdım ya biraz nezaket lütfen !
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişki şart değil hem sen nasıl bir yerde büyüdün ki ya mesela Türkiyede cinsel ilişki derken illa seks değil ki sevişme ve öpüşmek akla gelir
Ve sende sevişme ve öpüşmeyi öğren diyorum hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bu arada sana kızkardeşimle ilgili önemli bir şey danışabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılOlur tamam yarın sabah uzun uzun yazarım teşekkür ederim, iyi geceler ben uyuyacam zaten
Cevap sahibi+1 yılDün ben dışardaydım annem babam da işteydi ama benim işlerim erken bitti ve eve de erken döndüm eve gittim anahtar vardı bende kapıyı açtım , kulağıma sesler geliyordu ( cinsel ilişki sesleri , inleme gibi) bende merak ettim ve korktum aslında noluyor diye bakayım derken biraz daha yaklaştım sonra baktım ki kızkardeşim evde erkek arkadaşı ile seks yapıyordu... Ben hemen evden çıktım , onlar beni fark etmedi bile devam ediyorlardı ama ben ne yapacağımı şaşırdım eğer evde durup onlara kendimi belki ettirseydim iksini de döverdim (hatta elimden bir kaza çıkıp öldürebilirim) sinir oldum , kafayı yiyeceğim , kızkardeşim daha küçük bu işler için çok üzüldüm ve sinirlendim , akşam eve döndüm ben hiçbir şey bilmiyormuş gibi davrandım ...
Ben şimdi napiyim babama anneme söylemem gerekiyor mu? Ya fikir ver bana lütfen yardım et bu iğrenç durumda napabilirim?
Cevap sahibi+1 yılSağol, evet iğrenç bir durum, evde hepimiz yaşıyoruz ama dün herkes disardaydı benim işim erken bitti diye eve erken gittim
Kızkardeşim 17 yaşında.
Evet maalesef eve erkek atmış napiyim ben şimdi yardım et lütfen- +1 yıl
Çok küçük! Benim gibi. Kesinlikle söylemelisin anne babana. Erkeklerle takılmak için çok erken değil mi? Ama önce o erkeğe ceza verilmeli bence reşit olmayanla cinsel ilişki suçundan dolayı... Kız kardeşin 20 yaşında falan olduğunu düşünüyordum.
Ne zamandır erkeklerle cinsel ilişkiye giriyor? Ablam gibi valla, o da çok erken başladı :(
Cevap sahibi+1 yılSöylemem gerekiyor biliyorum ama burası Türkiye yani anneme babama söylesem babam ve annem kardeşime çok kötü şiddet uygular hatta öldürebilirler bile ( kültür farkı hani Rusya gibi rahat değil babam ve annem duysalar çıldırirlar , çok sinirlenirler) ben bile o an kendimi zor tuttum hemen evden çıktım yoksa hem kardeşime hem de yattığı erkeğe zarar verirdim.
Erkekte reşit değil bence kızkardeşimin yaşında..
Daha önce hiç görmedim duymadım ilişkiye girdiğini , yeni başlamış galiba.
Ben napacan ya kafayı yedim , nolursun yardım et
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hamile kalmaz ya yani o kadar yapmazlar korunmuştur bence ama ne biliyim ben ona baskı kurmak istemiyordum ondan dolayı " kendi kararını vermeli , özgür kalmali" diyordum ama sanırım çok büyük hata yapmışım galiba ona karışmadığım için
- +1 yıl
Ablam 13-14 yaşından itibaren erkeklerle cinsel ilişkiyi yaşamaya başladı (hamile kalmadı çok şükür), yani zaten 15 yaşında erkek arkadaşıyla ayrı eve taşındı. İstanbul'da böyle şeyler gayet normal sayılır birçok ailede. Ben de abla ya da anne olsam çıldırırdım çünkü bana göre hiç normal değil. Teyzemin kocasının bir oğlu var, o da 17 yaşında baba olmuş aynı yaşında bir kızla cinsel ilişkiye girdikten sonra (teyzemin kocasının evinde kapıyı kilitlediler).. Kız doğurmuş, çocuğun babası da terk etti ikisini.
Sen önce kız kardeşinle şiddet uygulamadan konuşmalısın, belki pişmandır.. Ama anne baban dövecek mi onu ne yapacak duyunca? Çünkü şiddet uygularsanız kız kardeşin daha da asi olmaya başlayabilir, evden kaçar falan. Çok üzüldüm gerçekten..
Cevap sahibi+1 yılSenin ablan çok erken başlamış maalesef..
Ben babama anneme söylesem sadece dövmezler , öldürme ihtimalleri bile var diyorum yani durum çok riskli. İstanbul, İzmir gibi şehirler için normal ama Türkiyede de her şehir aynı değil biz Isparta'da yaşıyoruz ve aileler bu tür ilişkilere tamamen karşı.
Konuşurum da utanıyorum kardeşime ne diyecem tam olarak? Ve pişman olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen sormadin ki yaşını ne biliyim ya offf çok üzgünüm 😞
- +1 yıl
Bak ona bildiğini söyle, ne tepki verirse öyle davran. 'Karışma' gibi laflar söylerse anne babanıza anlatacağını söyle, belki anlar suçunu. Samimiyetle pişman olduğunu söylerse onu affet, anlatma anne babana, sonuçta bir daha öyle birşey yapmaya kalkarsa herşeyi anlatacağını bilecek, ona ders olur.
Cevap sahibi+1 yılAnladım haklısın galiba teşekkür ederim tavsiyen için dediklerini en kısa zamanda yapacağım.
Peki ama nasıl söyleyecem açık açık mı konuşacam kızkardeşimle? mesela ne diyim ona
Cevap sahibi+1 yılZor bir konuşma olacak ama yapmak zorundayım ve yapacam.
Ona o erkeğin içine boşalıp boşalmadığını da sorayım mı?
Cevap sahibi+1 yılAnlar anlar o her şeyi anlar ben yine de nazikçe soracağim abisiyim ama çok sert davranmayacam.
Her şeyi anlıyor dün erkeğin altına yatmayı biliyor , hamile kalıp kalmadığını da gayet iyi biliyordur, çırılçıplak bir halde inliyordu ya aynı fi dizisindeki serenay'ın sahnesi gibi ama çıplak ve o erkek kızkardeşimin içindeydi
Cevap sahibi+1 yılKeşke ama demek ki cinsellik başına vurmuş tavan yapmış , bir erkeğin altına yatmadan rahat edemiyordu bence yoksa neden bu yaşta gitsin seks yapsın ya kafayı yiyeceğim sinir oldum,
Kızlığını kaybetti ya kızlık zarı delindi şimdi
Cevap sahibi+1 yılBu gece odasına gidip konuşacam , babam ve Annem uyuduktan sonra
Cevap sahibi+1 yılEvet konuştum, ona sakince anlattım dün sizi gördüm ama kendimi belki ettirmek istemedim dedim, babama ve anneme söylemedim daha dedim. Neden böyle bir şey yaptın bu yaşta diye sordum.
"Abi zevk için yapıyorum dedi " ben orda çıldırdım bak kardeşim dedim bir daha yaparsan fena olur babamlara söylerim gerisini sen düşün dedim, isteğinizi yapın dedi öldürseniz bile ben seks yapmaya devam edecem dedi , kız her şeyi göze almış ya! Böyle cesaret olamaz ya yuh dedim valla.
Bir de son olarak o çocuk içine boşaldı mı dedim " yok prezervatif kullandı , korunduk dedi , ama ağzıma boşaldı dedi "
Cevap sahibi+1 yılEvet utanmadan abisine karşı açık açık konuştu söyledi bunlari ben o an kendimi tutamadim tokat attım çıktım odadan
Evet Abaza, kusur yok ne desen haklısın , daha bu yaşta erkegin altına yatiyorsa ilerde napar düşünmek bile istemiyorum
Bilmiyorum napacagimi inan ki kafam karışık babamlara söylesem çok fena olur o yüzden karar veremedim
Cevap sahibi+1 yılÇocuk daha 17 yaşında kardeşim söyledi.
Hayır daha önce kimse onu bozmamış ilk kez yapmış yani
Cevap sahibi+1 yıl3. kez ablan dedin ! Ablam değil kızkardeşim...
Hayır affetmedim belki de hiç affetmem
Cevap sahibi+1 yılDün gece kardeşimi bastım yine
Cevap sahibi+1 yılMaalesef hem de bu sefer iki erkek birden beceriyordu onu ve iki erkekle birden seks yapması o kadar iğrenç ki... Onunla konuşmuyorum artık ne hali varsa görsün
Cevap sahibi+1 yılDiğer kardeşim daha 12 yaşında o hiçbir şey bilmiyor.
Erkekleri kovsam dövsem ne fark edecek ki? Hem suçlu ben olurum hem de kardeşimi istedikleri yerde yatırıp seks yaparlar ( kardeşim de zevk alıyordu belli yani )
Cevap sahibi+1 yılYok maalesef korkarlar biraz ama onlar da 2 kişi ve kardeşime zorla sahip olmadıkları için onlara diyecek çok sözüm yok maalesef. bir de kardeşime yaklaşmayın desem kardeşim onların evine ya da otele gidip daha fazlasını yapar çünkü dediğim gibi 2 erkekle birden seks yapması ve zevk alması bana laf bırakmıyor bu durumda
Cevap sahibi+1 yılKardeşim odasında hep mastürbasyon yapıyor sence neden?
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum?
Elbise düşünce olarak güzel ama uzun boylu biri giymeliymiş.
Beren zaten kısa bir kadın olduğundan kısa göstermiş elbise.02 Yorumla
+1 yılBayıldım:) Bu kadının tarzı, duruşu hoşuma gidiyor zaten.
-Gecen bol olsun.-10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılRengi falan çok güzel ama o öndeki fazladan gereksiz derin bir göğüs dekoltesi olmuş ve elbiseyi kötüleştirmiş bence
10 YorumlaRengi çok hoş ve cesur bir tarz bence güzel tasarım👍
10 Yorumla
+1 yılBen beğenmedim ama zevkler ve renkler tartışılmazmışş :))
00 Yorumla
+1 yılKiyafeti, saçı ve gülüşü berbat. Bu kıyafeti giymeye karar verdiğinde ayran içiyordu saniyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbıseyı begendım ben ama konusması tam bı sacmalık olmus
00 YorumlaDaha açık olabilirdi...
10 Yorumlacogu gala elbisesinden iyi bence.
00 Yorumlaşahsen giymem, çok yakışmış gibi de durmuyor.
03 Yorumla
+1 yılKendi çirkin elbise güzel olsa ne olur
00 YorumlaÇok çok güzel değil ama güzel.
00 Yorumlaahh be beren ablacım naptın kendine
00 Yorumla
+1 yılGöğüs kısmını beğenmedim ama rengi çok güzel.
00 Yorumla
+1 yılyok be neresi güzel bu elbisenin :)
00 Yorumla
+1 yılçirkin ve iğrençlik görüyorum.
00 Yorumla
+1 yılo tül olmayaydı iyimiş :)
00 YorumlaOna her şey yakisir
10 Yorumla
+1 yılÇok beğendim
10 YorumlaHoş.
10 Yorumlaçok basenli göstermiş beğenmedim
00 YorumlaBen beğendim
10 YorumlaGüzel sayılır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖdülü ile gayet uyumlu olmuş 😀😀
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Taşımayı bilirse güzel
00 Yorumla
+1 yılbnce guzel ama cok acikmis
00 Yorumla
+1 yılGüzel ama dekolte yi beğenmedim
01 Yorumla- +1 yıl
Balayında, Kenan Şanzelize'den almış ama..
- Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılKendisi de elbisesi de çirkin sadece gülüşü güzel
00 Yorumla Elbisenin yarisi yokki
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFena değil
10 Yorumla
+1 yılkendisi gibi çirkin
10 YorumlaModa & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaKadın güzel taşımış
00 YorumlaModa & Stil konusunda 669 cevap paylaştı. Güzel değil.
00 Yorumla
+1 yılDegil.. hemde hiccc
00 YorumlaBabanneme dönmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldekoltesini fazla buldum
00 Yorumla
+1 yılGüzele her şey...
10 YorumlaDeğil beğenmedim
00 YorumlaÇok güzel
00 YorumlaBeğenmedim
00 Yorumla
+1 yılkusmuk
10 Yorumla
+1 yılBeğenmedim
00 YorumlaDeğillll
00 Yorumla
+1 yılbirşey giymeseymiş
00 Yorumla
+1 yılsevmedim..
00 YorumlaModa & Stil konusunda 300 cevap paylaştı. Hayır değil
00 Yorumla
+1 yılBence degil.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 744 cevap paylaştı. fazla değil
00 Yorumla
+1 yılberbat
00 Yorumla
+1 yılbegenmedım
00 Yorumla
+1 yılhatuna yakısıyor ;)
00 Yorumla
+1 yılhayir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılBerbat
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaSadece rengi güzel.
00 Yorumla
+1 yılBen beğenmedim
00 YorumlaBune ya
00 Yorumla
+1 yılbeğenmedim 😕
00 Yorumla
+1 yılİdare eder
00 Yorumla