Özden Özdoğan Instagram fenomeni 5 çocuk annesi nedense minyon tipinden dolayı çocuk gelinmiş gibi geliyor bana hep siz ne düşünüyorsunuz?

Özden Özdoğan Instagram fenomeni 5 çocuk annesi nedense minyon tipinden dolayı çocuk gelinmiş gibi geliyor bana hep siz ne düşünüyorsunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu kadın 5 çocuğu nasıl pırtlatti hâlâ inanamıyorum. Birde fiziği hâlâ çok güzel 🤤
Hamilelikte sürekli spor yapıyor sanki karnına top koymuş gibi fiziği de taş gibi maşallah genellikle g** göbek dağılır bizde ama bu kadın da ters etki yaptı herhalde çocukları kocasına salıyor ondan böyle herhalde aksjsbsj
Kendine bakmanın ve sporun önemi örneği ile önümüzde. Kendine bakarsan ne popo dağılır ne göbek 🥴
Guzel degil la bu kız hafbidrn değil kim ki bu allasen
Instagram fenomeni 5 çocuk annesi olunca fenomen oluyor işte reels falan çekiyorlar kocasıyla buralar sürekli keşfetimde çıkıyor ben de bir paylaşayım dedim zendeya benziyor sanki
Sen popona kaş göz çizsen daha güzel olur bundan
O kadar da değil bence esmer sevmiyor musun yoksa tipini mi beğenmedin
İtici duruyor inan bana bı albenisi yok bu kişinin tırt yani onceki yorumumda bellirttiğim gibi
Ya aslında ben sana eski hallerini atmışım estetik yaptırmış şu an daha iyi gibi
Güzel ama istemem
Seni daha çok isterdim
Beni görmedin ki ben ne alaka ben ister misin diye sormadım güzel mi diye sordum puahahhdvxbxvsnjd
Neden sen
Sen halktan simarma ezme daha az olur
O önlü doyumsuz
Mutlu edemez cocu şey onu
Anladın
Görmek değil uyum
Ama senle
şımarıklık ve eziklik nedir Allah aşkına öyle huylarım yoktur ama ben ne alaka asko
Öyle huyların yok diye ünlü varken senin gibi birini tercih ederdim dedim
Anladın
Belki ben seni tercih etmeyeceğim
Saygı duyarız zorma yok
Takılıyorum tatlım
Peki takil
Değil.
Alttaki annesi hiç benzemiyorlar sanki
Fena değil
Zendeya benzetiyorum sizce benziyormu
Ben benzetemedim