Instagram sürekli keşfetime düşüyor ben de bir sorayım dedim aile videoları bay di ama çoğunluğun içinde iyi gibiler 🥴

Instagram sürekli keşfetime düşüyor ben de bir sorayım dedim aile videoları bay di ama çoğunluğun içinde iyi gibiler 🥴

40 var
Yok artık 18 yan da var ama 40 da çok
Ya tipi minyon ya sallamıyor gerçekten küçük durduğunu düşünüyorlar ama o kadar da değil en fazla makyaj da olsa 25 gösterebilir
Garip
ya beğenirsin Ya beğenmezsin nesi garip
Fiziği kötü. Çok düz.
Fiziğini çok beğeniyorlar 5 çocuklu bir anneye göre çok iyisin diyorlar gerçekten de güzel fiziği var kadın her gün spor yapıyor ama bu çocuk videoları baydı
5 çocuğa göre gayet iyi fiziği var o zaman. Kim bu ben bilmiyorum
Ya aslında ben de tanımıyorum keşfette sürekli çocuk videoları var karşıma çıkıyor sorayım dedim 5 çocuğu var kadının Suriyeli gibi mübarek
Belki beşizdir jahsjjsjs
Yaş farkı var çocuk doğurmayı seviyor Suriyeli tipi de var sanki hafif esmer yani
😅😅
Belki de çok anaç birisi jahsjjsjs
Tip olarak güzel değil mi yani
Olabilir gjfjfhfh
Ben beğenmedim açıkçası
Annesi daha mı iyi tip olarak sarışın kadın olan annesi amasyalıymış babası bingöllü
Annesi daha hoş duruyor
Cevap
4Cevap
bu kadını bende görğyorum Instagram kesfette. 4-5 cocğu vardı sanırım hiçte belli etmiyor. çok pozitif masllah. 35- 40 vardır yaşı
32'ymiş herkes 18 gibi duruyorsun yazmış 40 yaşında gösteriyor diyen sayılı insanlardansın bence hiç 18 gibi göstermiyor
Çok güzel fizik olarak maşallahı var. Kaç çocuk çıkardı hala daha aynı tebrik ediyorum. eşi çok şanslı 😄
Bu kadın nasıl bu kadar genç duruyor kaç yaşında 5 çocukluydu galiba
Ya bu kadına çok küçük duruyorsun diyorlar ama bence yaşını gösteriyor minyon tipi var ama gene de yaşını gösteriyor kocası yaşından büyük duruyor dezavantaj olmuş O yüzden çoğu babası gibi duruyor diyorlar
Tanımıyorum 23-24 gibi duruyor ya da 28 belki en fazla
30 civari yasi.. ve evet surekli konsepti cok cocuklu olmak
28 duruyor ve beğeniyorum bu kadını cok becerikli birisi
23 yaşındayım ve benden daha genç duruyor
Yaşını gosteriyo bence 🥴🥴
30 bile durmuyor en fazla 25
Özlem den kat ve kat daha iyi prim peşinde değil
Özlem kim
boş ver hiç tanıma boş kişilik
Söyle ya merak ettim şimdi
Söylemem dedim
Söyle ben söylemeni istiyorum
Git kız başımdan Aaaa
Ya sen şey diyorsun bu eşi doktor olan özlem Lina baştan söylesene canım ya
Onu da mı biliyorsun 😂
Aptal mısın bu ne uslüp
hayat kadını sensin haddini bil
Sen kimsin s ürt ük bide gizliye almış kimsin sen ya rrak
Oro ss pu sen kimsin hangi o rpsu n sen
Gö t bey in l i senin beynini si kiym sik tir gi t
Sen Bi istek atsana or spu kimin or. S pususun at da Bi istek yüzüme söyle konuşalım popo n yerse
Ya kızım hasta mısın şizofren misin Bir şey sordum adam gibi söylemem diyo 5 yaşında çocuk beynin var angut
Şizofren misin ya git başımdan
😅😅😅
Ruh hastası naparsan yap daha tanımadığın insana küfür edecek kadar aptalsın senin dediklerini umursamıyorum bile zavallı mahalle karısı seni çingene
Önce sen bana küfür ettin oku bakalım yazdıklarını ben de sana takıldım hesabını gizliye aldı korkak ben baştan gizli sormuştum madem kendini güveniyorsun gizliye alma hesabı
Asıl sen korksaksın böyle gereksiz bir soruyu bile gizliden soruyorsun ben sana hakaret etmedim kimsenin de kalbini kırmam bana yanlışı olmadığı sürece neyse uzatmaya gerek yok bildirim gelsin istemiyorum gereksiz bir konu
Gereksiz duyar kasma ben sana fenomen ismini sordum söylemem dedin söylemeyeceksen merakta da bırakmayacaksın söylemek zorundasın ben söyle diyorsam söyleyeceksin bitti
Gizliden soruyorum çünkü erkekler üşüşüyor burası izdivaç programı değil tatlım benim teker teker hepsine cevap veremem
Sen kimsin de söylicem cüc ük aman erkekler de sana çok meraklı kendini ne sanıyorsun senden çok var beee kenar mahallenin ç in. gene kızı seni 😂
Ay kızdırıyorum nasıl da kudurmuş sanki anlamadık kimden bahsettiğini kezo oooooo
💅😅😅
Ciddi mi aldın faaaiseee
Axcik surattt 😂😂😂
Beyinsiz senin g o tün de pirelidir kokuşmuş balık seni hadi yat zıbar g ö t beyinli 😂 o r spu seni kimin altındaydı bu gece
Dikkat çekmek için cevap vermiyor sanki kim olduğunu anlayamadık sen öylesin demek ki ben sana ne yaptım ne iş yaptığını sormadım git g****** kılını temizle 😅😅😅💅
A ptal benim lafımı bana söylüyor beyinsiz maynun surat seni
Ay seninde lafın mi varmış bide sünepe srtükk şey
L an amip beyinli lafı yiyorsun hala yazıyorsun sürrt ük bide beni taklit ediyor moruk hadi yol al çingene
Bunu benim sana söylemem gerekiyor nasıl bir bela oysa gitmiyor baştan birinden Kürt müsün n sin anlamdimm 😂😂🖕
Ne kürtü çingene ye bak sen başımdan gitmiyorsun s ülük özdenin. Bo kuu seni hadi kaybol şimdi zevzek
Sensin çingene geeerizkali hem yazıyorsun hem de başımda kalıyorsun ben sana bana yaz dedim mi a**** kadın gerçek kadın mısın ondan da pek emin değilim
Defoll git zaten moralim bozuk ruh hastası seni
47./
Sizce güzel mi estetik de var gibi duruyor sanki
27 29 gibi
19/20 gibi duruyor
Minimum 30
18 gbi
Güzel mi
Evet
En az bir 30 gösteriyor nasıl 18 tane ama 18 gösteriyor diyen de var ilginç yaşı da 32 33 falanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar