Yaptığı açıklamalarla gündem olmayı başaran Merve Boluğur, bu kez "erkekler kapatılsın, özellikle kumral olanlar" demiş. Boluğur'a katılıyor musunuz, ben şahsen katılıyorum 😂

Yaptığı açıklamalarla gündem olmayı başaran Merve Boluğur, bu kez "erkekler kapatılsın, özellikle kumral olanlar" demiş. Boluğur'a katılıyor musunuz, ben şahsen katılıyorum 😂
Kadin ve erkek arasinda günümüzde degisik bir rekabet var. Bunu anlayabilmis degilim. Herkes yerini bildikten sonra sorun olmayacak bence. Sadece erkeklerin sahip olduklari haklara kadinlarda sahip olmak istedi. Okumak, calismak, doktor, avukat, ogretmen olmak gibi. Araba surebilmek gibi. Kadin olarak adımız olsun istedik. Ama bugün bunlar dışında bir rekabet var. Annelerimiz cok cekmis babalarimizdan, ekonomik siddet cok gormusler o yuzden bize verdikleri ogut hep oku kizim, paran olsun erkege muhtac olma dediler hakli olarak. Belki haklilardi ama bunun dozu mu kacti anlayamiyorum. Erkeklerin kadinlara saygisi, degeri kalmadi, nefret ediyorlar ve dusman gibi goruyorlar. Kadinlar erkekleri dusman olarak goruyor. Yahu iki cinsiyet ve insanlik her zaman birbirine muhtac. Evet parani kazanmak ayri bir mevzu, gunumuzdeki mevzu bu degil bence. Kadinlar erillesti, erkekler feminenlesti. Gercekten kiz gibi davranan erkekler goruyorum ortalikta. Hepimizin birbirimize ihtiyaci var az ya da cok. Insanlik yapalim birbirimize. Sosyal medyada kadinlarla ilgili bir reels var mesela. Yorumların altinda erkeklerin kin, ofke nefret dolu yorumlarini goruyorum. Women, kadin beyni iste, max women zekasi surekli bir asagilama istegi var erkeklerde. Ne zorunuza gidiyor onu anlamiyorum. Bu nefret kin niye. Kadinlarin erkeklere olan nefretinin bir kismini anlayabilirken ve hak verirken bir kismini anlayamiyorum. Bazi kadinlara erkeklerin varligi dahi rahatsiz ediyor. Ayni sekilde durduk yere kadin cinsiyetinden nefret eden buyuk bir erkek grubuda var. Yahu birbirimize ne yapiyoruz ki. Ne bu kim nefret? En sonunda yuz yuze bakmiyor muyuz, ayni havayi solumuyor muyuz? Ulke ayni ulke degil mi? Ne bu yarış? Ne bu kin ve öfke. Ya koskoca dunya koskoca turkiye. Hepimize yeter. Neyi alip veremiyoruz, ne batiyor bu kadar? Kadinla erkek dusman oldu resmen. Erkekler kadinlari anlamiyor anlamak istemiyor, eziyor. Kadinlar erkekleri anlamiyor. Gicli bir huc savasi var sanki. Bu günümüz evliliklerinde de var. Bir rekabet var. Bir ip var ve ne erkek onu vermek istiyor ne kadin. Kari koca arasinda da rekabet var. Para hesabi dahi yapılıyor artik evliliklerde. Yani ne diye o ipi cekistirip duruyorsunuz. birakin, rahat olun. Karsinizdaki dusman degil ki. Koca, karisina dusman, karisi kocaya dusman. Zaten evliligin bitme sebeplerin biri de bu guc savasi ve rekabet oluyor. Erkek istiyor ki benim sozum gecsin, kadin istiyor ki benim. Orta yolu bulmak isteyen yok. Yani yok turk kizlari gitsin ruslar gelsin. Turk kizlaricdiye asagilamalarin haddi hesabi yok. Yok erkekler kapatılsın. Yakisik aliyor mu hic. Birbirinizi sevmek saygi duymak ne ara bu kadar zor hale geldi? Kadin erkek bir elmanin iki yarisi. Biri yoksa digeri de yok. Bu rekabeti biraz farkedin bence. Ve cokta dahil olmayin buna. Cinsiyetlere karsi bu kadar nefret dolu olmayin.
O kadar mantıklı konuştun ki, erkek olabileceğini düşünüyorum senin şu anda. Kadınlar bu kadar mantıklı konuşamaz çünkü.
@MetinKeremAli kadinim ve soylediklerimi hakli çıkarmışsın bir erkek olarak. Bir erkek olarak kadin olamazsin cunku mantikli konusmussun diyerek bile aşağılamaya çalışmışsın. Bir kadinin mantikli konusmasi niye zoruna gitti mesela? Ya da kadinlar mantikli konusamaz mi? Allah"in verdigi beyin bir siz erkeklerde mi var arkadasim?
Anlatmak istediğim bu işte. Simdi ben sana kadin olarak ne yaptim da bu yorumu yaptin ya da diger kadonlar ne yapti sana, derdin ne?
Simdi bu aşagilamaya niye girdin mesela? Bunu demeye calisiyorum işte.
Yukardaki yorumumda hem erkek hem kadin tarafindan yazdim ama simdi senin yaptigin yoruma gore yaziyorum. Senin bu yaptigin yorum eziklemek, asagilamak degil de ne? Niye olayi cinsiyete indirdin mesela. Yukaridaki yorumumda "insan olalim" yazdim. Ama anlasilmiyor belli ki. Ben mantikli konusuyorum ama bir erkek olarak benim mantikli konuşmam senin kapasitene yetmiyor anlasilan. Surda dogru duzgun bir yorum yapabilirdin ve guzelce bir diyalog olabilirdi aramizda.
Yine kadin ve erkek diye cinsiyeti öne getirmek, bir tarafi asagilamak yerine "insan olup" guzelce konusabilirdik. Bunu anlatmaya calisiyorum iste.
Her bir yorumunuz bile karsi cinsiyete asagilama içeriyor. Kadinlari bu kadar ezikleme sevdaniz niye gercekten anlayamiyorum. Sosyal medyada, burada, disarda, iş yasaminda kadinlara karsi aşagilamalariniz bitmiyor.
Ben burada gerekirse erkekleri de savunurum. Şu an senin yaptigin yoruma gore yaziyorum. Şu cinsiyete karsi asagilamalari birakin artik. Anlatmaya calistigim bu ama anlatmak istedigim bile bu ulkede tek bir insan evladina dahi ulaşamiyorsa yapacak bir sey yok.
İlk yorumunda mantıklı olduğun için erkek olduğunu düşünmüştüm ya, ikinci yorumunda kadın olduğunu belirtmesen dahi bir kadın olduğunu anlayabilirdim. : ) Bu yüzden mantıklı olamıyorsunuz işte, duygu karmaşası içindesiniz. Bir şey olunca 360 derece değişiyor fikirleriniz.
@MetinKeremAli fikrim değişmedi ayni. Senin ilk yorumun asagilama iceriyordu ve bunu belirttim.
2. yorumun icin yaziyorum. Arkadasim insaniz hepimiz. Hepimizin duygulari var. Her insan her zaman mantıklı olamaz. Kimse "bir sey" olmak zoruunda da degil. Kadinlar belki "yaradan" tarafindan daha duygusal yaratılmış olabilir. Elimizde olmayan seyler içinde aşagiliyorsun farkindaysan.
"Bu yuzden mantikli olamiyorsunuz iste, duygu karmasasi icindesiniz" normal degil mi arkadasim. Mantikli ve dogru bakis acisiyla bak biraz. Kadin ve erkegi ayiran ozelliklerden biri de senin dedigin degil mi zaten? Birbirimizin aynisi olsak iki farkli cinsiyetin dunya da ne işi var?
Allah sizi de bizi de insan olarak ama farkli ozelliklerle yaratmis. Siz daha mantikli olabilirsiniz kadinlar daha duygusal. Bu farkililar birbirimizin tuzu biberi zaten. Iki cinsiyetin beyni ayni calismiyor bir kere.
Aradaki farkliliklari yaratilistan dolayi oldugunu kavrarsan dogru bir noktaya ulasabiliriz belki. Ben kadinla erkegi karsilastirmazken sen surekli karsilastiriyorsun farkindaysan. Mantik erkege has bir sey olmadigi gibi duygularda sadece kadina ait ozellikler degil. Mantik deyip erkegi öne suremeyecegin gibi, bir erkegi cok duygusal diye kiz gibisin muamelesi ve baski yapmamızda dogru olmaz.
Benim derdim "insan olabilmek" iki cinsiyetun farkliliklarini kabul edip, saygi duyup ona gore yasamak. Kadin ve erkek olarak bu farkliliklari kabullenip birbirimize dusman olmamak, asagilamamak. Benim istediğim ve anlatmaya calistigim bu. Ben birlik olmaktan bahsederken aen surekli erkek ve kadini karşılaştırıp, ustune bir de asagilamaya çalışıyorsun.
Erkeklerin de duyguları var ama erkekler belli edemez duygularını. Erkekler güçlü olmak zorunda, toplumu erkekler hayatta tutuyor çünkü. İlk yorumunda da dediğin gibi, erkekler feminen oldu, kadınlar da maskülen. Eşitlik diye bir şey yok. Erkekler her alanda kadınlardan üstündür. Kadınlar itaatkar olurlarsa toplumdaki rolünü tamamlamış olurlar, erkekler de güçlü olurlarsa. Erkekler kadın olmadan yaşarlar ama kadınlar ne kadar tersini söylese de erkeksiz asla yaşayamazlar. Ben kimseyi de aşağılamıyorum bu arada, iki kez aşağıladığımı söylemişsin ama bu doğru değil. Kadınlar toplumdaki rolünü yerine getirirlerse, yani daha itaatkar olurlarsa zaten erkekler onları daha çok sevecekler, onlara sağlayacaklar ve hiçbir sorun kalmayacak ortada. Ama bunu yapamıyorsunuz çünkü kadın ve erkek ayrı dünya gibidirler, ikisi de dediğin gibi "insan"dır ama çok farklıdırlar. Kadının hipergamisi yüzünden bütün ilişkiler sorunlu şu anda. Tek sorun kadın. Madende çalışan erkek iken, bir doğal afet olduğunda yardım eden bütün insanlar erkek iken ve yurdu içen kurşun yiyen ve bunu severek yapan erkek iken kimse bana eşit olduğumuzu söyleyemez. Barışçıl zamanda eşitlik savunanlar, başlarına bir şey geldiği zaman hemen bir maskülen güce sarılıyorlar. Başlarına bir şey geliyor polisi arıyorlar, polis ne? Maskülen bir güç. Madem eşitiz, herkes başının çaresine baksın. Bundan zararlı çıkacak olan erkekler değil bu arada. Erkeklerin cinselliğe karşı zaafı olduğu doğru, evet. Ama tek zaafları da budur. Bunun üstesinden gelebilirlerse, kendilerini tutmayı öğrenebilirlerse, ki çok rahat öğrenebilirler. Size ihtiyacımız kalmıyor. Ama siz zayıfsınız, bizsiz hiçbir şey yapamazsınız. Bunu kabul edip itaatkar olursanız yanımıza alırız ama bizimle rekabet edecek olan kadının yeri çöp kutusudur.
@MetinKeremAli bosuna yazmissin. Ilk birkac cumleni okuduktan sonrasini okumadim. Zihniyetin belli. Kadin ve erkek yerini bilmeli derken kastettiğim bu degildi. Ama biliyor musun senin zihniyetinde olan bir tanidigim vardı benim. Sonra ne oldu biliyor musun 4 tane kızı oldu. Her seferinde erkek diye cocuk yapti, erkek üstün diye ama olmadi. 4 kizina da ne kadar degerli olduklarini, ayaklarinin uzerinde durmalari gerektigini, her turlu tadilat tamir isini kendisi bizzat ogretti. 4 kizini da okuttu. Adam senin gibi bir zihniyetken 4 kizdan sonra bu hale geldi. Şu dunyada dusundugumuz ve kinadigimiz seylerle imtihan oluruz cunku. Bunu unutma. Bu yazdıkların ve dusunduklerin bir gün karşına cikabilir dikkat et. Degerli vaktimi yeterince aldın. Daha da bu zihniyete cevap verecek degilim iyi gunler. Bosuna da yorum yazip yorma kendini okumam bile.
Ha ha ha. İyi triggerlamışım seni. Senin için yazmıyorum zaten yorumlarımı. Burayı okuyan hemcinslerime ders olsun diye yazıyorum, kadınların anlamayacağını biliyorum çünkü. Onlarda anlayacak beyin olsa bu yazdıklarımı yazmama gerek kalmazdı zaten.
Abla neden makale yazdın?
@MetinKeremAli Yahu kadın o kadar açıklama izah yapmış
Sen hala kadınlar şöyle böyle diyorsun pes yani lan.
Bence burada lar eki sadece dikkat çekmemek sanki çoğul konuşuyomuş gibi bi hava vermeye çalışıyor olabilir doğrudan murat dalkılıça gönderme yaptığını düşünüyorum ya da diğer eski sevgilisinden biri bence şaşırtmacalı bir cümle herkes de bence dış görünüşe göre davranıyor diyerek istediği imajı kullandırmış olabilir umarım anlatabilmişimdir
Hayır ben katılmıyorum. yani kumral ne alaka? saç rengi ile ne ilgisi var. hadi tamam kumrallar canını yakmış olabilir bunun ama tüm kumralları suçlaması da pek doğru değil. bu yüzden de bu gibi açıklamalarına katılmıyorum. zaten insanın saç rengi ten rengi veya yüzü ne olursa olsun burada karakteri devreye giriyor. bu kadın da zaten hep saçma açıklamaları ile bir şekilde gündem de kalmaya çalışıyor her zaman aslında insanlar bunlara prim vermeseler sorun da olmayacak ama bu tip kişilere yani ünlülere prim verdikleri içinde bu tip şeyler her zaman oluyor. işte kadınlar kapatılsın erkekler kapatılsın yani bir şey kapatılmak zorunda değil ki kadın erkek rekabeti her zaman var sorsan yine kadınla veya erkekle evlenmek ister madem öyle bu rekabet niye ya da genelleme neden yani? bu yüzden de ben oldukça saçma buldum bu açıklamalarını yani ne yaşamış bilmiyorum ama erkekler veya kadınların kapatılmasına gerek yok ben önemli olan burada kötü insanları kapatmak bence daha iyi olur. yani mesela erkek sürekli çalışıp eve bakmak zorunda kadının zaten sırtına binen yük saymak ile bitmez yani çoğu kişi maalesef evlenmek değil aslında yardımcı arıyor kendine kızlar direk kolay yoldan para erkekler de işte evi temizlesin benim yapamadığım şeyleri yapsın diye sanki hizmetçi arıyor. bu yüzden de zaten böyle odluğu sürece erkekler kadına kadınlar da erkeklere laf atmaya ya da bu şekilde küçük düşürmeye devam edeceklerdir.
Erkekler kapatılsın demek yerine hayatına erkek almaktan vazgeçebilir böylece erkeklerle yeni sorunlar yaşamaz.
Bir kişi birçok erkekle tanışıp bu erkeklerin hepsinin yanlış kişilikler olduğunu düşünüyorsa, bunu ifade ediyorsa belki de artık özeleştiriyle doğru olmayan kişinin kendisi olmadığını farketmelidir.
Belki de başta iyi davranıp da kızı kendine bağlattıktan sonra kabalaşan erkeğe denk geliyordur
@sudesiyahseven Merve Boloğur'un hayatına giren erkek sayısını düşünürsek hepsinin böyle denk gelmesi muazzam bir olasılık olur veya benim daha gerçekçi bir önermem var ki Merve Boloğur ciddi birisi değil bu yüzden de ciddi birisini bulmuyor.
Hakan Sabancı gibi kişilerin yaşantısı yıllardır belliydi yani gidip de böyle kişileri bulup ciddi ilişki ararsa bile bile lades olmayı kabul ediyor demektirn
Merve Boluğur için değil de genel konuşmuştum. Elbette kadın da olabildiğince dikkat etsin. Ama erkek de eğer soğuksa başta da soğuk olsun. Çilek gibi 3 günde bozulmak da delikanlılık değildir
@sudesiyahseven Ben soru özelinde söyledim onun dışında zaten kimsenin hayatı, yaşantısı da çok umrumda değil yani ben kendi yaşantıma, beklentilerime bakarım.
Ne demişler sen doğru ol da eğri zaten belasını bulur. Mesele omurgalı olup kendine uygun insanlarla yola çıkmaktadır aksini yapıp da farklı beklentilerde olan insanlara zaten söylenecek söz yok.
Zamanla değişmezlerse evet 😊 Biz elbette iyi insanları seçelim. Yeter ki iyilikleri maske olmasın ki suratlarına dokunduğumuzda elimizde kalmasın 😅 Iyi aksamlar
@sudesiyahseven
Değişirse güle güle denilecek yapacak bir şey yok.
İyi akşamlar.
Cevap
88Cevap
Bu dünya da ne erkek ne kadın ikisi de olmazsa birbirini tamamlayamaz
Dünya da sadece kadınlar olsaydı insanlık yok olurdu erkeklerde de aynı durum soyumuz tükenirdi dünyanın ne olacağı da Allahın bileceği iş
O yüzden yok o kapatılsın yok şu kapatılsın demeyin lgbt li olabilirsiniz ama bizim size katılmamız imkansız
Tüm erkeklerin veya kadınların aniden yok olması insanlığın son bulmasına neden olmaz. Ancak, böyle bir durum ciddi sosyal, demografik ve ekonomik sonuçlar doğurabilir. Örneğin, kadınların yokluğu, insan nüfusunda dramatik bir düşüşe neden olabilir ve toplumların yapısını değiştirebilir. Ayrıca, cinsiyet rolleri ve cinsiyete dayalı ayrımcılık konusunda da önemli bir etki yaratabilir. Bu nedenle, cinsiyet eşitliği ve kadın-erkek ilişkileri konusunda bilinçli olmak ve cinsiyet temelli ayrımcılığı önlemek önemlidir. Ancak, tüm bunlar göz önüne alındığında, tüm erkeklerin veya kadınların aniden yok olması gibi bir senaryo gerçekçi değildir ve bu tür senaryolarla ilgili spekülasyonlar yapmak yararsız olabilir.
Eğer dünyada tek cinsiyet olarak sadece kadınlar kalsa bile, üreme teknolojileri sayesinde insanlık devam edebilir. Örneğin, yapay döllenme ve tüp bebek gibi teknolojiler kullanılarak, kadınlar çocuk sahibi olabilirler. Ancak bu senaryo gerçek hayatta mümkün değildir ve tüm erkeklerin veya kadınların aniden yok olması gibi bir durum olması da oldukça düşük bir ihtimaldir.
Bazıları var kadınlar yok olsa yavaş yavaş çökerken erkekler yok olsa aniden çökeriz demişti. İkiside birbirine muhtaç işte
@Kamboçyagülü Cinsiyetler arasındaki dengeli bir ilişki, toplumun sağlıklı ve istikrarlı bir şekilde işleyebilmesi için önemlidir. Kadınlar ve erkekler farklı rollerde bulunabilirler ve her iki cinsiyet de birbirine muhtaçtır. Bu yüzden, toplumda kadınların ve erkeklerin eşit haklara sahip olduğu bir ortamda, her iki cinsiyet de birbirini tamamlayarak daha güçlü bir şekilde ayakta kalabilir. Herhangi bir cinsiyetin yokluğu, toplumun dengesini bozabilir ve sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, kadınlar ve erkekler arasındaki işbirliği ve dayanışma çok önemlidir.
Kadın 🟰 Erkek.
Hayır, böyle bir ifadeye katılmıyorum. Cinsiyet, ten rengi, ırk veya herhangi bir dışsal özellik nedeniyle insanların kapatılması veya ötekileştirilmesi kabul edilemez. Böyle bir ifade, cinsiyetçi ve ayrımcı bir tutum sergiler ve toplumsal barışa zarar verir. Toplumda herkesin eşit haklara sahip olduğu ve ayrımcılığın kabul edilemeyeceği bir anlayışın benimsenmesi gerektiğine inanıyorum.
valla hergün başımıza bir şey geliyor. Kapatılsın diyen tüm özelliklere de sahibim çok zoruma gidiyor. Çirkin erkek kapansın diyor öyleyim. Kumral kapatılsın diyor kumralıığım var. 1.80 altı kapatılsın diyor 1.74üm. Hep kapatılıyorum çıkacak kapı kalmadı
Bu özellikler yüzünden zorbalığı hak etmezsin. Asla zoruna gitmesin. Ne tüm erkekler fit, ne tüm kızlar fit. Kısa kadın da var, kısa erkek de. Kalpsiz ve karaktersiz insanlar kapatılsın. Iyiler daima değerlidir. Zaten dünya dönüyorsa hala, iyilerin hatrına dönüyor.
@sudesiyahseven valla ben ümidi kestim intihar etmiyorsam tek sebebi sonsuz cehennem
Yaa deme öyle..
Zorba insanlar zaten hasta ruhludur. Dikkat çekmek için ona buna sataşan ilgi manyakları yüzünden kötü hissetme. Zaten 1.74 kısa değil, normal. 1.65 erkek de var. Kumral ten de en güzel ten rengi.
@sudesiyahseven sadece o değil ki ablam kafatası şekil bozukluğu var burun büyük gözler yakın hiç bir yakışıklılık unsuru yok
Böyle olan kadınlar da var. Kendin gibi birine denk gelirsen sorun etmeyecektir. Günümüzde estetik vs yapan çok. Aslında senin gibi olup da zamanla değiştiren insanlar da var. Kimse doğal değil ki dışarı da. Onlarla kıyaslanınca kötü hissetmeni anlıyorum ama nasibinde varsa kendin gibi birine denk gelirsin ve o da sorun etmez
Sude amacın ne
@üzdünbenivolkan neden yardımccı olmaya çalıştı sadece
Senin amacın ne? @üzdünbenivolkan
Zorbalık yapanlara karsi savunmam neden sorun oldu?
Ben zaten başka kadınlara kapalıyım. Tek açık olduğum sevgilim çok şükür.
Katılmıyorum..
Erkekler kadınları, Kadınlar da erkekleri tamamlamak için yaratıldı..
Biri olmadan biri olmaz.
Ortada bir sorun var ve bu sorun Merve Boloğurken kapatilmasi gereken o oluyor baskalari degil kendisinin ne maall oldugu ortadaykenn meydana çıkıp kalkipta a. mm g.. tt yirtmaya gerek yok
Bu kızın gündemde kalıp kaşesini artırmak için yapmayacapı yok. Her seferinde daha da batıyor. Kötü yola düşecek diye endişe ediyorum. Bir tane daha vardı böyle o kötü yola düşmüştü.
iyi anlamda bakarsak "kapatmak" insanlar için mekan kapatmak anlamında kullanılmaz. hep onunlan birlikte olmak manasına gelir hani derler ya kızı kapattım diye
Aynısını bir erkek, ''karılar kapatılsın'' olarak paylaşsa, linç edilirdi. Cinsiyetçi faşistler, çifte standartçı müptezeller sizi
Yav bu kadında durup durup boş boş konusuyo. Onu kapatsinlar bence o zaman biraz rahat eder magazin dünyası
Mk nu karinin timarhaneye yatmasi lazim murattan sonra sapitti ne yapacagini mental sagligi berbatinda otesi
buna tayyibin bile gücü yetmez :D saf olma merve sende bu kadar gelen üzüyor giden üzüyor hep mi sorun bizde
Tüm kadınlar birleşseler gene de bu kudrete sahip değiller. Tarihi erkek milleti yazmıştır ve tarih sahnesinden de kolay çekilmeyecektir.
O sırada okuma bilen kadınları cadı diyip öldüren tarihteki Türk milleti
1900'den beri insan hakları eşit ancak gene tarihi yazan belli.
Evet erkekler yönettiği için dünyada şimdiye kadar bir çok savaş oldu. Bir çok insan öldü. Kadınlar yönetse savaş olacağını pek sanmıyorum. Erkekler yönettiği için şu an dünya bu kadar berbat. Sen tarihin hepsini doğru mu sanıyorsun? Tarihte ne yalanlar var kandığınız. Övdüğün tarih yazan erkekler sizleri bile aptal yerine koyup kekleyebiliyor. tüh çok yazık. Kadınların daha zeki olduğu bilimsel bir gerçek. :️️)
Kadınların zeki olduğunu gösteren bilimsel bir kanıt ve dayanak yok abla :). Ayrıca kadınlar olsa savaşlar bitmezdi emin ol :)
Yazık kafana ne zeki sensin anladık en erkek sensin dünyayıda sen kurtaracaksın allahın izniyle uzayada fırlatacağız seni en kısa zamanda kurtulacağız, ne kadar cahilsin ama kızına ve karına acıdım şu an umarım yokturlar ve hiç olmazlar sen çekilmezsin bir kadın için berbat hayatları olur eminim
@Elisa62829 Evleneceğimi sanmıyorum zira bir kadınla uğraşacağıma ölmeyi tercih ederim.
IQ seviyesi o şekilde olup tanınılmayan kişiler var diyorum bende sana? kafan basmıyor sanırım. Günümüzde bile var olabilir. Hadi onları geçtim o bahsettiğin kişiler dışındaki erkekler ne halt yiyor. Kadınlar çok çok daha iyi. Çoğu şu an tecavüz ve katliamla uğraşıyor. Bana şu gereksiz yaratıkları övme. Erkeklerin kafası başka yerlerinde anlarsın sen. Orada çalışıyor. Başka yerde değil. şu an eminim ki sende tarihteki çoğu yalanı yutan. Ve hala günümüzde koyun gibi kandırılıp gerçekleri bilmeyen insanlardansın. Bana zeki oldugunu söyleme. Sadece basit bir koyunsun. Ayrıca iyi yaparsın. Evlenmemekle hiçbir kadın senin gibi kendini üstün gören egolu aşağı bir varlıkla uğraşmak istemez.
O kişiler sen misin? Sende o zeka olsaydı bir kadını böyle küçük düşürmezdin. Sende o zeka olsaydı şu an buralarda değil büyük işlerle uğraşıyor olurdun soruda belirtilen şeye kesinlikle katılmıyorum askerlerimizde var kumral ve senin gibi işe yaramaz değilde gerçekten zeki erkeklerde var ama sen anca onları savunabilirsin başka bir şey yapamazsın zekan yetmez bir kere
@lilyyx Bebekken 6 dil öğrenen bir insan yok. Ayrıca 21. Yüzyılda çoğu şey kayda geçiyor. Kayda geçmeseler bile bu kadınların erkekten üstün olduğu anlamına gelmez. Ve hala onun gibisine rastlanmadı. Erkekleri aşağılamak sana hiçbir fayda sağlamaz. Ayrıca bizim güçlü olmamızın sebebi bu 🙂. Güçlüler zayıfı ezer bu sayede güçlüdür.
@Elisa62829 çok haklısın.
@Elisa62829 Kadınları küçümsemiyorum ancak erkekler kapatılsın lafı kimsenin haddine değil. Ayrıca beni tanımadan hakkımda yorum yapmasan iyi edersin.
@CprSimonRiley kardeşim senin bu hayatta ne tür bir başarın var söyler misin? Başkalarıyla övünmeyi bırakıp ta kendine mi gecsen biraz. Başarını anlat desem susucaksın. O yüzden şimdi susup köşeye çekilebilirsin. Senden küçük olup daha akıllı olduğuma yemin edebilirim. Böyle bir düşünceye sahip olman bile IQ seviyeni gösteriyor. Ben erkekleri aşağılamam. kişiye göre değişen bir şeydir zeka. Ben insanın olgunluğuna ve karakterine bakarım. Senin gibi saçma sapan bir başarısı bile olmadan üstünüm diye övünenler sadece palyaço.
Evet doğru çok güçlü akıllı erkeklerde var ne yazık ki sen bu boş cahil kafanla onların arasında değilsin sen savunmak için doğmuşsun zekan o kadarına el veriyor demek ki sende erkek zekası yok yoksa bir erkeği savunup kadından üstün görmez kadınıda böyle yerin dibine sokmazdın sonra Türkiye neden gelişmiyor Türkiye neden cahil Türkiye neden geri kafalı Türkiye neden beyinsiz sizin gibiler yüzünden bir bitmedi nesliniz işe yaramazlar
@Elisa62829 Benim kadını yerin dibine soktuğum yok. Sen erkekleri küçümsersen ben de kadını küçümserim hayatta her şey karşılıklı. Ayrıca ben bir kemalistim kadın haklarını senden çok savunduğum kesin.
Gereksiz yaratık senin gibi gerçekten gereksiz olanlar için geçerli. Üzerine alınman hoşuma gitti :d. Tıp okuyup bu saçma düşüncelere sahip olman daha komik. Zeka olgunluktur. Dersler değil. Kimi insanlar var bir çok iyi bölüm okuyup cahil kafalı olan. Sorun beyninin içinde düşüncelerinde başlıyor. Senin o açıdan bir başarın yok.
Bu "erkekler kapatılsın" saçmalığını söyleyen beyninden şüphe ettiğimiz bir kadın tıpkı senin beyninden şu an şüphe ettiğimiz gibi. Bu kadın böyle bir şey söyleyince tüm kadınlar cahil mi oluyor gereksiz mi oluyor her kadının yanından geçerken ağzının suyu akıyor kötü kalbinden kötü bakışlarından kadınların peşinde koşarken de en zeki sen misin
@Elisa62829 Bugüne kadar hiçbir kadının peşinden koşmadım şükür.
Tüm kadınların bir erkek olamayacağını söylerken kadınları çok iyi savunmuş oldun değil mi? Kadınların zeki olduğunu gösteren kanıt yok diyince de savundun tabii ki de. Ve ayrıca kıt mısın kardeşim erkekleri küçümsedik mi biz? salağın biri birşeyler söylüyor sen milattan önceye kadar götürüp kadınların düşük olduğunu söylüyorsun
Kadınlara bir laf attığım yok. Sadece erkekleri ortadan kaldırmaya kadınların gücü yetmez dedim. Bu sizirahatsız ediyorsa siz bilirsiniz
Şu yazdıklarını hepsini baştan bir daha oku ve asla bir daha kadınları savunma senin savunmana mı ihtiyacımız var? Ya da senin bizi ezik görmen bizi ezik mi yapar? Aylık en fazla 10bin bile kazanmıyorsundur adını bilen var mı? Çok zekisin ya televizyonlarda hangi kanalda görebilirim seni? "zekasıyla kadınların ezik olduğunu bir işe yaramadığını, boşuna var olduklarını kanıtlayan adam" diye
@Elisa62829 Hahaha kadınların bir işe yaramadığını asla söylemedim bence yazdıklarımı doğru okuyun. Ayrıca mezun olunca 50.000 TL maaş alacağım tabi Almanya'ya gitme seçeneğim de var elbette. Ayrıca henüz öğrenciyim elbette televizyonda olacak halim yok.
Nasılda savunuyorsun ama kendini heryerinden birşeyler uyduruyorsun bu zekayla değil amerikaya bir kadının ayakkabısını silmek için şirketine bile gidemezsin anca böyle cahil cahil dolaşırsın etrafta kedicik miyavlarsın bir kadın seni beslerse mutlu olursun beslemezsede anca kuyruğunu yala
@Elisa62829 Burayı mezun olduktan sonra keyifle okuyacağıma eminim 🙂. Ayrıca ben hiçbir kadına minnet etmedim bugüne kadar annem haricinde.
Bende aynı şekilde zamanımı seninle harcayamam sende öyle kadınların peşinde dolan Amerikaya da git aynen orada ki senin gibi aşırı derecede ekstra fazla zeki erkeklere de selamımı söyle aynı devam et bu yoldan cahil cahil yaşayın
@Elisa62829 Avrupa ve Amerika gibi kadın erkek eşitliğini savunan ülkelerde yaşamak benim için bir onurdur. Türkiye yükselen feminizmin pençelerinde maalesef.
Hadi güle güle kardeşim senin zekanı daha fazla meşgul etmek istemem Türkiyenin senin zekana daha çok ihtiyacı var sen dünyanın en güçlü erkeği hatta insanısın ya kendinide kendin 9 ay karnında taşıdın kendi kendini doğurdun büyüttün herkes hayran zekana bende şaştım kaldım bu zekan karşısında hadi şimdi git ve o zekanı mantıklı şeyler için kullan senin için neler mantıklıdır bilemem kadınları ezmek dışında ama daha da vakit harcayamam seninle
@Elisa62829 İki kız dinlemeden bana saldırmanız bile ne kadar üzücü bir durumda olduğunuza kanıttır. Ülkede irticanın bu denli yükselmesinin sebebini şimdi anlıyorum.
ne kadar boş adamsın ya gitsene kardeşim senle mi uğraşacağım dediğin şeye bak iki kadın üstüme saldırdı desen birine sana ne derler acaba yolal hiç çekilmezsin umarım erkek çocukta yapmazsın senin gibilerin ürememesi gerek Türkiye bir tane daha senden kaldıramazdı engelliyorum allahın beyinsiz varlıgı köpek gibi savunmaya devam et erkekleri senide baban doğurdu annenden utan biraz o da kadın gerikafalı cahil senle mi uğraşacağım engelliyorum yazmaya devam et uzun uzun 🙂😗
@Elisa62829 Kendinizi hakaret etmeden ifade edemeyecek kadar acınası durumdasınız 🙂
Muhattap olmayacak diyip 2 saattir boş tantana yapıyorsun konuyu kapatmaya çalışsak bile ısrarla devam ediyorsun kendinle çelişiyorsun daha aptal varlık. Senin gibi aptallara üzülüyorum. Gelmiş geçmiş insanlardan bahsediyor bir de Allah'ın akıllısı sende o zeka var mı yok susucaksın o zaman. canım.
@lauraaax Yan hesap açıp cevap yazmışsın. Cidden takıntılısın.
Tarihteki kadınları saydırtmayın bana
@Kamboçyagülü tarihte pek çok değerli kadın var elbette
Tabi kii
Gerek yok. Bir erkek zarar verdi diye bin erkek zararlı olmuyor.
Hayatınıza düzgün erkek alirsaniz kapatılmasına gerek kalmaz
E benim ne suçum var şimdi durduk yerde😅
Bence kumrallara laf edenler kapatılsın😅
"X kapatılsın" memi bittiği gün Türkiye nin ortalama IQ seviyesi bir birim artacak.
Bende kumral sevmemde kapatılsın nedir ya kafayı yedi iyice bu
Şu hatunu dikkate alan insanlara üzülüyorum. Kendisi tam bir işsiz...
yani o ve onun gibiler için bazen içimden şöyle diyorum: bi yol yapım çalışmalarında kullanılan şu silindir geçmedi, töööbe tööööbeee :D yahu hala konuşuyorlar ya, motorizasyongg felsefesi olsa gerek
En İyi Cevap